KORTING: luxe Molton Brown adventskalender 2022

Molton Brown adventskalender 2022

De Molton Brown adventskalender 2022 is een van de meest exclusieve beauty adventskalenders ooit. Laat je deze kerst betoveren door de beste Molton Brown beauty-producten zoals badproducten, bodycare, Molton Brown geuren en meer.

Deze adventskalender ademt pure luxe. De verpakking is al een lust voor het oog. Open deze luxe adventskalender aan de voorkant open te maken. Middels een magneetsluiting komen 24 exclusieve laden tevoorschijn. De eerste lade van deze adventskalender open je op 1 december en de laatste op kerstavond (24 december). In dit artikel vertellen we je alles over deze luxe adventskalender.

Actie: nu 10% extra korting + 5% extra met actiecode CYBER, via onderstaande knop:

Bekijk meer en bestel (Lookfantastic)
adventskalender korting

Inhoud artikel

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Molton Brown adventskalender 2022 doos
Bron: Molton Brown/ Lookfantastic

Inhoud Molton Brown adventskalender 2022

Alle beauty producten van Molton Brown zijn van exclusieve kwaliteit. Deze adventskalender biedt de mogelijkheid om kennis te maken met deze unieke producten. Het merk bestaat al sinds 1971 en is Engelse hofleverancier.

In de adventskalender van dit jaar kun je verschillende producten verwachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Diverse heerlijke Molton Brown Eau de Parfums. Deze worden geleverd in handige ’travel-case’ size. In de adventskalender vind je ook een originele Molton Brown travelcase, deze kun je dus zelf vullen met een van de geleverde geuren (waaronder Coastal en Tobacco).
  • Exclusieve body lotions (waaronder een Pink Pepper variant).
  • Neon Amber Bath & Shower Gel.
  • Merry Berry & Mimosa Bauble.

De totale waarde van alle producten in deze adventskalender is maar liefst € 375,- volgens de officiële website. De verkoopprijs is een stuk lager.

Benieuwd naar de volledige inhoud? Deze vind je hier.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Molton Brown adventskalender 2022 inhoud
Bron: Molton Brown/Lookfantastic

Waar en wanneer is deze Molton Brown adventskalender te koop?

De Molton Brown adventskalender 2022 is vanaf 21 september 2022 online te koop. Je kunt deze het beste kopen bij de Bijenkorf of bij Lookfantastic. Klik op een van de knoppen hieronder om de actuele prijs en voorraad te zien.

Deze adventskalender is ontzettend populair. Vorig jaar was deze dan ook bij alle online webwinkels in no-time uitverkocht. We adviseren om deze gelijk te bestellen indien deze op voorraad is.

Actie: nu 10% extra korting + 5% extra met actiecode CYBER, via onderstaande knop:

Bekijk meer en bestel (Lookfantastic)
adventskalender korting

Molton Brown adventskalender korting?

Ben je op zoek naar een Molton Brown adventskalender korting? Dan hebben we goed en slechts nieuws. Het goede nieuws is dat je ontzettend veel geld bespaart als je de adventskalender koopt. De waarde van alle producten in deze adventskalender ligt in 2022 rond de € 375,-. De verkoopprijs is echter een stuk lager. Deze zal rond de 220 euro liggen. Je bespaart hiermee dus in één klap zo’n € 150,-! Klik op de knoppen hieronder om de actuele prijzen te zien bij de officiële verkoopkanalen voor Nederland en België.

Dan het ‘slechte’ nieuws. Door de hoge populariteit zal deze adventskalender niet nog eens extra afgeprijsd worden. Het heeft dus geen zin om te wachten tot er een korting is. Meestal is de adventskalender sowieso snel uitverkocht waardoor er voor de webshops helemaal geen reden is om korting te geven.

Bekijk meer en bestel (Lookfantastic)

Conclusie: is de Molton Brown adventskalender het waard?

De Molton Brown adventskalender is zeker de moeite waard. Allereerst is het een van de mooiste en meest luxe beauty adventskalenders van 2022. De verpakking is adembenemend mooi met de rode en gouden accenten. Het is een zeer stevige doos waarbij het uitpakken écht een feest is.

Bovendien is de inhoud ook zeer de moeite waard. Niet alleen bespaar je veel geld, gezien de waarde vele malen hoger is dan de verkoopprijs, de producten zijn ook stuk voor stuk fantastisch! Zo is dit de enige adventskalender met zoveel verschillende soorten parfums: namelijk zes verschillende! Ideaal dus om je nieuwe favoriet te ontdekken (maar eigenlijk zijn ze allemaal heerlijk). Ook de andere producten mogen er zeker zijn. Daarbij bevat de kalender naast travel-size verpakkingen ook full-size verpakkingen. We begrijpen dan ook al te goed dat deze kalenders ieder jaar steevast uitverkocht is.

Veelgestelde vragen over de adventskalender

Wat zit er in de Molton Brown adventskalender 2022?

De Molton Brown adventskalender bevat 24 heerlijke beauty producten van de allerbeste kwaliteit. Uniek zijn de vele parfums die de kalender bevat: namelijk zes verschillende soorten.

Is er een aanbieding of korting voor de Molton Brown adventskalender 2022?

Ja, je bespaart ontzettend veel geld als je deze adventskalender koopt. De waarde van alle producten is namelijk een stuk hoger dan de verkoopprijs. Dit scheelt in 2022 zo’n 150 euro. Klik op de knoppen op deze pagina om de actuele prijs te zien.

Wanneer is de Molton Brown adventskalender te koop?

De adventskalender is vanaf september verkrijgbaar bij enkele online webwinkels. Klik op de knoppen op deze pagina’s om deze gelijk online te bestellen. Let wel op: de voorraad is beperkt en op = op.

Waar is de Molton Brown adventskalender te koop?

De Molton Brown adventskalender is niet in de winkels te koop in Nederland/België. Er zijn slechts enkele webshops die de adventskalender mogen verkopen, waaronder bij Lookfantastic

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.