Molton Brown adventskalender 2021 (laatste kans!)

Molton Brown adventskalender 2021

De Molton Brown adventskalender 2021 is een van de meest exclusieve beauty adventskalenders ooit. Laat je deze kerst betoveren door de beste Molton Brown beauty-producten zoals badproducten, bodycare, Molton Brown geuren en meer.

Deze adventskalender ademt pure luxe. De verpakking is al een lust voor het oog. Open deze luxe adventskalender aan de voorkant open te maken. Middels een magneetsluiting komen 24 exclusieve laden tevoorschijn. De eerste lade van deze adventskalender open je op 1 december het laatste op kerstavond (24 december).

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Molton Brown/ BIjenkorf

Wat zit er in deze Molton Brown adventskalender?

Alle beauty producten van Molton Brown zijn van exclusieve kwaliteit. Deze adventskalender biedt de mogelijkheid om kennis te maken met deze unieke producten. Het merk bestaat al sinds 1971 en is Engelse hofleverancier.

In de adventskalender van dit jaar kun je verschillende producten verwachten (via onderstaande knop vind je een complete lijst op de website van Lookfantastic). Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Parfum waaronder Bizarre Brandy Eau de Toilette en Muddled Plum (in ideaal reisformaat)
  • Exclusieve body lotions.
  • Jasmine & Sun Rose Bath & Shower Gel
  • Coco & Sandalwood Mini geurkaars
  • Orange & Bergamot Body Oil
  • Suede Orris Hair Mist
    Mesmerising Oudh Accord & Gold Bathing Oil

De totale waarde van alle producten in deze adventskalender is maar liefst € 350,-!

Waar te is deze Molton Brown adventskalender te koop?

De Molton Brown adventskalender kun je het beste kopen bij de Bijenkorf via onderstaande knop. Let op de voorraad is zeer beperkt. We verwachten dat deze adventskalender ook in 2021 binnen enkele uren uitverkocht is.

Bekijk meer en bestel

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info