Maybelline adventskalender 2021 met de mooiste make-up

maybelline adventskalender 2021 met make up

De Maybelline adventskalender 2021 is nu eindelijk online verkrijgbaar! We hebben al meerdere make-up adventskalenders de revue laten passeren op dit blog, deze zijn allemaal te bekijken in dit overzicht. De Maybelline New York adventskalender is een van de leukste van 2021!

Kom helemaal in de Winterse stijl van de ‘Big Apple’ met deze New-York look adventskalender van Maybelline. Laat je verrassen door 24 Maybelline producten die altijd van pas zullen komen! De kalender heeft een groot formaat en kun je openklappen. Hierin vind je 24 pakjes waarin de make-up producten verstopt zitten.

 Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Bol.com

Wat zit er in de Maybelline adventskalender 2021?

Een heleboel! Ontdek 24 Maybelline make up producten die je elke dag weer verrassen. Een adventskalender open je vanaf 1 december. Elke dag open je een nieuwe vakje en als je alle 24 vakjes geopend hebt is het kerst! Wat is er nu een leukere manier om af te tellen?

Het idee van een adventskalender is om je te laten verrassen zodat jet van te voren NIET weet wat je krijgt. Toch kunnen we ons voorstellen dat je enigszins wilt weten wat je in deze adventskalender kunt verwachten. Daarom een klein tipje van de sluier:

  • Diverse mascara’s, waaronder de Maybelline Superlash Sensational mascara.
  • Maybelline city bronzer.
  • Handige accessoires zoals een wimpertang, make=up spiegel en slijper voor oogpotloden.

Overigens kun je de hele lijst van alle producten in deze adventskalender hier vinden.

Waar is de Maybelline New York make up adventskalender te koop?

De Maybelline adventskalender 2021 kun je via onderstaande knop direct en veilig online bestellen bij Bol.com of Amazon. Op beide websites vind je overigens nog veel meer make-up adventskalenders.

Bekijk meer op Bol.com