Maybelline adventskalender 2022 met de mooiste make-up

Maybelline adventskalender 2022

De Maybelline adventskalender 2022 is nu eindelijk online verkrijgbaar! We hebben al meerdere make-up adventskalenders de revue laten passeren op deze website, deze zijn allemaal te bekijken in dit overzicht. Net als veel andere merken, heb je dit jaar bij Maybelline ook de keuze uit drie verschillende adventskalenders. Zo is er grote variant met 24 vakjes, een Maybelline Pop-up adventskalender en een mini variant met 4 vakjes. Uiteraard is deze tweede optie goedkoper. In dit artikel lees je er alles over en kom je erachter of deze adventskalenders iets voor je zijn.

Inhoud artikel

Inhoud Maybelline adventskalenders 2022

Je hebt dit jaar dus de keuze uit drie varianten. Alle adventskalenders hebben één ding gemeen: ze zien er niet alleen prachtig uit, maar herbergen ook de mooiste producten van het wereldberoemde cosmeticamerk. Het zijn dus allebei ideale cadeaus. Bovendien bespaar je ook nog eens geld, maar daarover straks meer.

Misschien vraag je je wel af hoe een Maybelline adventskalender werkt? Met een adventskalender tel je af tot Kerstmis. Bij de kalender met 24 vakjes begin je op 1 december 2022 met het openen. Het laatste vakje (nummer 24) open je dan op kerstavond. Bij de 4-dagen variant open je de adventskalender op iedere adventszondag. Dan zijn de vier zondagen voor kerstmis (bekijk hier de datums).

Standaard 24 dagen adventskalender van Maybelline

Maybelline adventskalender 2022  inhoud
Bron: Douglas

Wat zit er in de Maybelline adventskalender 2022?Een heleboel! Ontdek 24 Maybelline make up producten die je elke dag weer verrassen. Het idee van een adventskalender is om je te laten verrassen zodat jet van te voren NIET weet wat je krijgt. Toch kunnen we ons voorstellen dat je enigszins wilt weten wat je in deze adventskalender kunt verwachten. Daarom een klein tipje van de sluier:

  • Diverse mascara’s, waaronder de Maybelline Superlash Sensational mascara.
  • Maybelline city bronzer.
  • Handige accessoires zoals een wimpertang, make=up spiegel en slijper voor oogpotloden.

Overigens kun je de hele lijst van alle producten in deze adventskalender hier vinden. Wil je de adventskalender gelijk bestellen? Klik dan op een van de knoppen hieronder.

Tip; deze adventskalender is ook te bestellen bij de Duitse Amazon en wordt gewoon in Nederland geleverd.

Bekijk meer (Amazon.de) Bekijk meer (Douglas)

Maybelline pop-up adventskalender 2022

Bron: Bol.com

Kom helemaal in de Winterse stijl van de ‘Big Apple’ met deze New-York Pop-up adventskalender van Maybelline. Laat je verrassen door 24 Maybelline producten die altijd van pas zullen komen. Bovendien is deze adventskalender prachtig om te zien en neer te zetten! De adventskalender bestaat uit 17 full-size producten (waaronder mascara, oogpotloden en lippenstift), 4 mini producten en vier verrassingen. Een van deze verrassingen zijn de ‘Invisibobble Waver’ haarspelden. Deze adventskalender is echt een grote verrassing, er is namelijk helemaal niets bekend over de inhoud ervan. Deze adventskalender is in Nederland ook enkel te koop bij Bol.com via onderstaande link:

Tip; deze adventskalender is ook te bestellen bij de Duitse Amazon en wordt gewoon in Nederland geleverd.

Bekijk meer (Amazon.de) Bekijk meer (Bol.com)

Mini Maybelline adventskalender 2022 met oog make-up

maybelline-mini-adventskalender-2022-inhoud
Bron: Douglas

Tot slot is er ook nog een mini Maybelline adventskalender. Deze bevat slechts vier vakjes maar wel meerdere producten. In totaal bestaat de kalender uit 5 producten en nog een extra verrassing. Het gaat hier uitsluitend om oog make-up zoals mascara en verschillende eye-liners. Doordat deze kalender maar een paar producten bevat is deze ontzettend fijn geprijsd.

Tip; deze adventskalender is ook te bestellen bij de Duitse Amazon en wordt gewoon in Nederland geleverd.

Bekijk meer (Amazon.de) Bekijk meer (Douglas)

Maybelline adventskalender review: is deze het waard?

We vinden dat de adventskalenders van Maybelline het absoluut waard zijn. Het zijn alledrie prachtige kalenders met inhoud die je altijd goed kunt gebruiken. Maybelline is niet voor niets een van de best verkochte make-up merken (vooral voor oog make-up). De producten zijn voor een zeer brede doelgroep geschikt en hebben een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten zonder da je de hoofdprijs betaald. Dat geldt zeker ook voor deze adventskalender. Vooral de grote adventskalender met 24 vakjes is absoluut het geld waard. De waarde van alle producten is namelijk hoger dan de verkoopprijs waardoor dit een fantastische deal is. De pop-up kalender vinden we ook super. Het leuke is dat het geheel onbekend is wat erin zit. Je moet het dus wel durven om deze te kopen. Bedenk je wel dat het allemaal Maybelline producten zijn die de meesten van jullie altijd wel kunnen gebruiken.

Maybelline adventskalender Korting 2022

Ben je op zoek naar korting op de Maybelline adventskalender? We hebben in dat geval goed en slechts nieuws. Het goed nieuws is dat je veel geld kunt besparen op Maybelline producten als je een adventskalender koopt. Dit komt omdat de waarde van alle producten (zeker bij de grote 24 dagen varianten) hoger is dan de verkoopprijs. Een echte korting op de kalenders zul je echter niet vinden. Ook deze adventskalenders betreffen namelijk limited editions. Ze kunnen snel uitverkocht zijn. Daarom adviseren we om deze snel te bestellen. Deze kalenders worden namelijk ook soms door handelaren en tussenpersonen op andere websites verkocht maar dan tegen veel hogere prijzen dan de oorspronkelijke prijs. Klik op de knoppen hieronder om de diverse aanbieders te vergelijken en de adventskalenders tegen de laagste prijs te kopen.

Tip; deze adventskalender is ook te bestellen bij de Duitse Amazon en wordt gewoon in Nederland geleverd.

Bekijk meer (Amazon.de) Bekijk meer (Douglas) Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon.nl)

Veelgestelde vragen over de Maybelline adventskalenders 2022

Wat zit er in de Maybelline adventskalender?

De Maybelline adventskalender bestaat uit 12 of 24 verschillende make-up artikelen van het bekende merk, zoals: mascara, oogpotloden, lippenstift en handige accessoires.

Waar is de Maybelline adventskalender te koop

Deze adventskalender is te koop bij meerdere winkels. Op deze website linken we naar alle officiële aanbieders van de adventskalender.

Wanneer zijn de Maybelline adventskalenders te koop?

Deze adventskalenders zullen vanaf oktober 2022 te koop zijn bij de aangegeven verkooppunten in dit artikel.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links.