Is dit dé mannen adventskalender voor 2018?

Op zoek naar een adventskalender voor mannen? Dan is deze Man ‘Stuff adventskalender wel iets voor jou (of je man)? Een adventskalender met verzorgingsproducten voor mannen. Dit is vrij uniek te noemen gezien de meeste adventskalenders met verzorgingsproducten bedoeld voor vrouwen zijn.

Wat zit er in deze Man ‘Stuff adventskalender?

Deze Man Stuff mannen adventskalender ziet er uit als een normale adventskalender en bestaat uit 24 vakjes met daarachter verschillende mannen verzorgingsproducten zoals: hair & body wash, bodylotion, voetencrème en aftershave balm. Echter zitten er ook praktische producten in zoals: een nagelschaartje, een inklapbare kam (klapkam), een douchespons en ‘mini emery boards’. Mini… wat? Dat moesten we even opzoeken: mini nagelvijlen. Voor de moderne en verzorgde man!

Kortom 24 verrassende cadeautjes die ervoor zorgen dat je er op kerstavond (als je alles hebt uitgepakt) tip-top uit ziet!

Waar is deze ultieme mannen adventskalender te koop?

We hebben deze adventskalender gezien bij Otto.nl voor € 32,99. Je moet hem wel snel bestellen want de levertijd is lang (3 weken) > voordat je het weet is het namelijk alweer december. Vergeet je overigens ook niet in te schrijven voor de nieuwsbrief van Otto.nl > dan krijg je namelijk € 5,- korting.

Gaat deze adventskalender wellicht iets te ver voor jou? Bekijk dan de speciaalbier adventskalender eens of wat dacht je van de Star Wars adventskalender?