Mannen, dit is de Mankind adventskalender 2019: de meest exclusieve en unieke adventskalender van 2019 voor mannen. Dit is het luxe cadeau voor deze feestdagen!

Adventskalenders met verzorgingsproducten bestaat er in verschillende soorten en maten. De meeste van deze adventskalenders richten zich op de vrouw en niet op man. De Mankind adventskalender 2019 is dé meest luxe adventskalender met verzorgingsproducten voor de man van de beste merken.

Update: Helaas is de Mankind adventskalender alweer uitverkocht. Mankind heeft gelukkig een super alternatief: De Mankind 12-days Christmas Collection Box – met 12 unieke verzorgingsproducten.

Bekijk alle informatie en prijs op Mankind

 

Wat zit er in deze mannen adventskalender van Mankind?

Deze beauty adventskalender van Mankind bevat 25 unieke verzorgingsproducten voor mannen. Je leest het goed: niet 24 maar 25 producten. Dit is het ideale cadeau voor de feestdagen voor de man die er tiptop wilt uitzien. De adventskalender van Mankind bevat verzorgingsproducten van de allerbeste en meest exclusieve merken. Zoals:

ELEMIS for Men biedt de meest exclusieve verzorgingsproducten voor de man. Ontdek in de Mankind adventskalender enkele bestsellers van dit unieke merk. Dit is de perfecte manier om kennis te maken met deze prachtige producten.

Avant Skincare is een zeer exclusief merk van verzorgingsproducten voor je gezicht. De producten van Avant kenmerken zich door natuurlijke ingredienten die zorgvuldig samengesteld zijn door de beste wetenschappers en huidspecialisten.

ARgENTUM is een zeer uitgesproken merk van verzorgingsproducten voor mannen. Opgericht door Joy Isaac en bekend om de producten met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De producten van ARgENTUM zijn exclusief en hebben een kenmerkende uitstraling en unieke werking.

Waar is de Mankind adventskalender te koop?

Deze adventskalender is samengesteld en exclusief verkrijgbaar bij Mankind. Mankind is een van de grootste online webshop gericht op verzorgingsproducten voor de man. Je kunt deze adventskalender gewoon vanuit Nederland bestellen en Mankind bezorgd deze gratis bij jou thuis in Nederland. Vaak biedt Mankind ook extra korting en/of give a ways aan. Bekijk via onderstaande knop alle acties.

Update: Helaas is de Mankind adventskalender alweer uitverkocht. Mankind heeft gelukkig een super alternatief: De Mankind 12-days Christmas Collection Box – met 12 unieke verzorgingsproducten.

Bekijk op Mankind

Foto’s afkomstig van: Mankind