Makeup Revolution adventskalender 2022 – Overzicht

make up Revolution Adventskalender 2022

De makeup Revolution adventskalender 2022 zijn nu online te koop en het aanbod is groter dan ooit! . Je hebt maar liefst de keuze uit zeven (!) diverse makeup revolution adventskalenders! In dit artikel alten we je ze allemaal zien. Wat zijn de verschillen en welke zijn de moeite waard? Wij helpen je met kiezen. Overigens zijn er nog veel meer make-up adventskalenders te koop. Een compleet overzicht vind je op deze pagina.

Inhoud artikel

Inhoud Makeup Revolution adventskalenders 2022

Er zijn dit jaar dus maar liefst zeven adventskalenders te koop van Makeup Revolution. Het is daarmee het merk met het grootste aanbod aan beauty adventskalenders! Sommige hiervan zijn al eerder uitgekomen en worden dit jaar weer opnieuw verkocht. Over het algemeen biedt Revolution drie soorten adventskalenders aan:

  • Algemene make-up adventskalenders met de beste make-up producten van het merk. Hierbij is er keuze uit een 12 dagen en een 25 dagen varianten.
  • Een adventskalender met gezichtsmaskers.
  • Thema-adventskalenders met make-up en beautyproducten gebaseerd op een bekende film of serie. Dit zijn zeer unieke adventskalenders en zeer populair!

Hieronder lichten we alle adventskalenders toe. Opvallend is dat het vooral adventskalenders zijn met 12 vakjes. Dat zien we dit jaar bij veel merken terug (zoals ook bij L’Oreal en Maybelline). Deze kalenders open je vanaf 12 december (elke dag een vakje) of je opent de kalender vanaf 1 december en dan om de dag. De reden dat veel fabrikanten dit doen is dat het de kalenders betaalbaarder maakt. Make-up is natuurlijk niet goedkoop en een kalender met 24 vakjes wordt dan gelijk duur. Hierdoor zijn deze vaak ook iets minder geschikt als cadeau.

Tip: we laten in dit artikel bewust NIET de inhoud zien. Anders zou de verrassing weg zijn. Wil je meer weten over de kalender, de inhoud zien of deze gelijk bestellen? Klik dan op de knop eronder of op de afbeelding.

Grote Makeup Revolution adventskalender met 25 vakjes

Bron: Douglas

We beginnen direct met de meest luxe en grootste adventskalender van Revolution. Deze adventskalender bevat 25 make-up verrassingen waarmee je aftelt tot eerste kerstdag (en niet kerstavond). Er zit dus één vakje meer in deze adventskalender dan gebruikelijk. De adventskalender bestaat uit een soort boek dat je kunt openklappen. Ieder make-up product zit verpakt in een klein doosje. De kalender bevat: mascara, oogpotloden, lippenstift en zelfs een schitterend Revolution Reloaded Palette Prestige. Het gaat hier meer om de basis-make up producten van het merk (de andere kalenders bevatten duurdere en luxe make-up). Hiermee krijg je dus ontzettend veel waarde voor je geld.

Alleen nu: extra korting bij Douglas en Lookfantastic

Bekijk meer (Douglas)
singles day korting
Bekijk meer (Lookfantastic)
singles day korting
Bekijk meer (Boozyshop)

Makeup Revolution adventskalender – Ultimate Glamour Collection (12 dagen)

Bron: Lookfantastic

Helemaal nieuw dit jaar is deze schitterende Ultimate Glamour Collection adventskalender. Het design is zeer verrassend: de kalender bestaat namelijk uit 12 laden met daarin een nieuwe make-up verrassing. Het is een van de vele 12-dagen adventskalenders van het merk. De adventskalender bevat meer de luxere make-up van Revolution waaronder prachtige eyeshadow palets, Illuminating Fixing Spray en prachtige plakwimpers. Met deze set wordt het gegarandeerd een glamoureuze kerst!

Bekijk meer (Lookfantastic) Bekijk meer (Boozyshop)

Luxe Revolution Pro make-up adventskalender (12 dagen)

Bron: Douglas

Dit is de meeste luxe adventskalender van Revolution Pro. Dit is de cosmetica-lijn voor de professionals met make-up van ongeëvenaarde kwaliteit. De kalender bevat 12 ‘icons’: de beste verkochte en meest gewaarde make-up collecties van Revolution waaronder: New Neutral Lips, the Blur Stick Family en de bekende Lip Oils. Bovendien is de verpakking van deze adventskalender prachtig met 12 luxe doosjes met rood/gouden accenten.

Bekijk meer (Douglas)
singles day korting
Bekijk meer (Lookfantastic)

Revolution adventskalender met gezichtsmaskers (12 dagen)

Bron: Lookfantastic

Naast adventskalenders met make-up biedt Revolution dit jaar ook deze ’12 Days of Masking’ adventskalender aan. Deze bevat 12 heerlijke gezichtsmaskers. Hiermee gun je jezelf even wat tijd voor jezelf in deze hectische periode. De kalender bevat ook nog een leuke extra verrassing (die we hier niet verklappen).

Bekijk meer (Douglas)
singles day korting
Bekijk meer (Lookfantastic)
singles day korting

Game of Thrones adventskalender van Revolution (12 dagen)

Bron: Lookfantastic

Na de algemene adventskalenders is het nu tijd voor de unieke thema-adventskalenders. Revolution brengt namelijk ook altijd unieke kalenders uit gebaseerd op films en series. Dit is bijvoorbeeld de gloednieuwe Game of Thrones (GOT) adventskalender. Het is de enige adventskalender gebaseerd op deze film. De adventskalender bevat make-up voor o.a. je lippen en ogen met een exclusief GOT-thema. Ook mag een uniek make-up spiegeltje met Game of Thrones opdruk niet ontbreken! Een echte must-have voor de fans! We verwachten overigens dat deze kalender zeer snel uitverkocht zal zijn, wacht dus niet te lang met bestellen.

Bekijk meer (Lookfantastic)
singles day korting

Friends adventskalender van Revolution (12 dagen)

Bron: Bol.com

Vorig jaar voor het eerst verschenen en zo populair dat deze dit jaar weer opnieuw uitgekomen is: deze Friends make-up adventskalender. Ontdek ook hier 12 dagen de leukste make-up verrassingen gebaseerd op de iconische tv-serie. Revolution heeft namelijk een samenwerking met Friends en een complete collectie uitgebracht gebaseerd op de serie. Deze adventskalender bevat een selectie van deze collectie is ideaal om er kennis mee te maken. De set bestaat o.a. uit oogschaduw-paletten, lipgloss, lippenbalsem en enkele zeer leuke Friends-accessoires!

Bekijk meer (Bol.com)

The Grinch adventskalender van Revolution (12 dagen)

Bron: Boozyshop

Last but nog least is er deze toffe adventskalender van The Grinch. Wie kent het bekende groene monster niet? Deze adventskalender is te vergelijken met de Friends variant die we hierboven benoemen. De set bestaat ook uit 12 pakje met daarin de leukste make-up en zeer leuke accessoires gebaseerd op de film. Deze adventskalender is dan ook zeer populair bij meisjes en een superleuk cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas.

Bekijk meer (Boozyshop)

Revolution adventskalender Korting 2022

Er is dit jaar dus ontzettend veel keuze aan adventskalenders van Revolution. Nu wi je natuurlijk nooit te veel betalen voor je adventskalender. Gelukkig zijn sommige adventskalender regelmatig afgeprijsd en met korting te koop. Helaas is dat bij deze adventskalenders niet vaak het geval. Deze zijn namelijk al ontzettend aantrekkelijke geprijsd. Bedenk je dat deze kalenders namelijk 12 tot 25 make-up producten bevatten die meestal duurder zijn als je die los moet kopen. Toch loont het om de prijzen te vergelijken. Hieronder vind je links naar diverse webshops die deze kalender verkopen. Wacht niet te lang met bestellen want het kan zijn dat de adventskalenders snel uitverkocht zijn.

Bekijk meer (Lookfantastic) Bekijk meer (Boozyshop)

Veelgestelde vragen over de Revolution adventskalenders 2022

Welke Makeup Revolution adventskalenders zijn er in 2022?

Het bekende make-up merk biedt in 2022 maar liefst zeven verschillende adventskalenders te koop aan. Kies uit varianten met 25 of 12 vakjes en met tal van thema’s, waaronder; Revolution Pro, Game of Thrones, Friends en The Grinch.

Waar is de Revolution adventskalender te koop?

Dez Revolutions adventskalenders zijn vooral online verkrijgbaar en nauwelijks in de Nederlandse winkels te vinden. In dit artikel vind je een link naar de webshops die deze verkopen.

Wanneer zijn de Revolution adventskalenders te koop?

Deze adventskalenders zullen vanaf oktober 2022 te koop zijn bij de aangegeven verkooppunten in dit artikel. Sommige versies komen pas later beschikbaar: halverwege november.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links.