MAC make up adventskalender 2022

mac adventskalender 2021 korting

Op zoek naar de MAC adventskalender 2022? Op deze pagina vind je alle informatie over de MAC adventskalender van 2022. De adventskalender van MAC is dit jaar mooier dan ooit en is helemaal in stijl van de ‘Hypnotized Holiday’ collectie van MAC. Het allerbeste nieuws: de MAC adventskalender van 2021 is nu ook nog eens te koop met korting.

Bestel tegen de laagste prijs

Terug naar de nieuwe adventskalender van MAC. Deze adventskalender behoort tot de meest populaire adventskalender van 2022. De adventskalenders van het bekende make-up merk zijn ieder jaar snel uitverkocht.

Let op: deze informatie wordt later bijgewerkt – foto’s betreffen de MAC adventskalender van 2021.

De nieuwe MAC adventskalender 2022 ziet er ook weer uniek uit. Vorig jaar had de MAC adventskalender nog de vorm van een rondje (en het jaar ervoor de vorm van een ster). Dit jaar heeft MAC gekozen voor een compleet nieuw ‘optical illusion’ design.  De adventskalender is onderdeel van de nieuwe ‘Hypnotized Holiday Collection’ van MAC en heeft een uniek  kleurrijk design. De adventskalender is rechthoekig en kun je volledig open klappen. Je vindt dan rondom deze 3D-adventskalender en bestaat 24 vakjes waarin je een nieuw MAC make-up product kunt vinden.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

nieuwe MAC Adventskalender 2021 – Bron: MAC

Wat zit er in de MAC cosmetics adventskalender 2022?

De reden waarom de MAC adventskalender ieder jaar weer zo populair maakt is de inhoud en de prijs. Je bespaart namelijk flink wat geld. De waarde van alle MAC producten in de adventskalender is ieder jaar meer dan € 400,-! Je ontvangt namelijk maar liefst 24 MAC producten! De verkoopprijs is een stuk lager (klik hier voor meer info). Wacht daarom niet te lang en klik onderaan het artikel op de knop om de adventskalender gelijk te bestellen.

De kalender van dit jaar is geïnspireerd op de ‘Hypnotized Holiday Collection’ en bevat ook verschillende producten waaronder lipsticks, mascara, lipgloss, nagellak en meer.. Hier vind je een compleet overzicht.

Je opent overigens het eerste vakje van de MAC adventskalender op 1 december. Op 24 december (kerstavond) vind je de laatste verrassing in deze adventskalender en kan het stralen beginnen!

Waar is de MAC adventskalender 2022 te koop?

Als beauty-liefhebber moet je deze MAC adventskalender gewoon hebben. Je ontdek namelijk elke dag een prachtig nieuw MAC product van de allerbeste kwaliteit. Bovendien bespaar je honderden euro’s! Dit is de beste MAC deal van het jaar.

Bekijk meer op Lookfantastic

Veelgestelde vragen over de MAC adventskalender

Wat is de MAC adventskalender?

De MAC adventskalender is een beauty adventskalender met 24 MAC cosmetica producten waaronder: lippenstift, mascara’s en oogschaduw.

Wanneer is de MAC adventskalender te koop?

De MAC adventskalender 2022 zal waarschijnlijk te koop zijn vanaf september/oktober 2022.

Wat zit er in de MAC adventskalender?

De MAC adventskalender bevat 24 luxe MAC producten. Denk hierbij aan make-up waaronder lippenstift, blush, oogschaduw en mascara. Daar kun je ook verzorgingsproducten (zoals creme) terug vinden in deze adventskalender. De exacte inhoud maken we op deze pagina nog bekend.

Is de prijs van de MAC adventskalender 2022?

De waarde van alle producten in de MAC adventskalender is ruim € 400,-. De verkoopprijs zal ongeveer op de helft liggen. Klik hier om de actuele prijs te zien zodra de adventskalender beschikbaar is.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.