MAC make up adventskalender 2022

Mac Adventskalender 2022 beauty

Op zoek naar de MAC adventskalender 2022? Op deze pagina vind je alle informatie over de MAC adventskalender van 2022. De adventskalender van MAC is dit jaar mooier dan ooit en heeft weer een compleet nieuw uiterlijk. Ook dit jaar wachten weer 24 prachtige make-up verrassingen op je in deze zeer luxe adventskalender!

De MAC adventskalender behoort tot de meest populaire adventskalender van 2022. De adventskalenders van het bekende make-up merk zijn ieder jaar snel uitverkocht.

De nieuwe MAC adventskalender 2022 ziet er ook weer uniek uit. Vorig jaar had de MAC adventskalender nog de vorm van een vierkante doos (met een zeer felle opdruk). Dit jaar ziet de adventskalender er feestelijker uit dan ooit! De adventskalender ziet er uit als een chique rond pakje met donkerrode kleur en gouden accenten. Bovenop wordt de adventskalender van 2022 verfraaid met een prachtig lint. Rondom het pakje zitten 24 laatjes. In elke lade vind je weer een nieuw make-up product van MAC.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

mac adventskalender 2022 inhoud
nieuwe MAC Adventskalender 2022- Bron: MAC

Wat zit er in de MAC cosmetics adventskalender 2022?

De reden waarom de MAC adventskalender ieder jaar weer zo populair maakt is de inhoud en de prijs. Je bespaart namelijk flink wat geld. De waarde van alle MAC producten in de adventskalender is ieder jaar meer dan € 400,-! Je ontvangt namelijk maar liefst 24 MAC producten! De verkoopprijs is een stuk lager (klik hier voor meer info). Wacht daarom niet te lang en klik onderaan het artikel op de knop om de adventskalender gelijk te bestellen.

De kalender van dit jaar is geïnspireerd op de nieuwe feestdagen collectie van MAC en bevat verschillende producten waaronder lipsticks, mascara, lipgloss, nagellak en meer.. Hier vind je een compleet overzicht.

Je opent overigens het eerste vakje van de MAC adventskalender op 1 december. Op 24 december (kerstavond) vind je de laatste verrassing in deze adventskalender en kan het stralen beginnen!

Waar is de MAC adventskalender 2022 te koop?

Als beauty-liefhebber moet je deze MAC adventskalender gewoon hebben. Je ontdek namelijk elke dag een prachtig nieuw MAC product van de allerbeste kwaliteit. Bovendien bespaar je honderden euro’s! Dit is de beste MAC deal van het jaar.

De MAC adventskalender is in Nederland maar zeer beperkt verkrijgbaar. Zo kun je de versie van vorig jaar (die ook zeker de moeite waard is) bestellen via Bol.com, later zal deze waarschijnlijk ook bij Lookfantastic verkrijgbaar zijn. Klik op onderstaande knoppen voor het huidige aanbod.

Update: De MAC adventskalender is nu te koop bij Lookfantastic UK en wordt in Nederland geleverd. Klik hiervoor op onderstaande knop. De website vraagt of je wilt overschakelen naar de Nederlandse Lookfantastic website: klik hier op NEE, anders kun je de adventskalender niet bestellen. 

Bekijk meer op Lookfantastic UK

Bekijk meer op Bol.com

Alternatief: Mac adventskalender Nano

MAC adventskalender 2021 design

De nieuwe MAC adventskalender uit 2022 is lastig verkrijgbaar. Gelukkig kun je De Mac Nano adventskalender (uit 2021) nu eenvoudig online bestellen. Deze is onderdeel van de Hypnotizing Holidays collectie die vorig jaar ongekend populair is. Deze adventskalender bevat 24 exclusieve MAC producten en heeft een zeer scherpe prijs. Je bespaart honderden euro’s omdat de waarde boven de € 400,- is maar de verkoopprijs een heel stuk lager.

Bestel complete inhoud & prijs

Veelgestelde vragen over de MAC adventskalender

Wat is de MAC adventskalender?

De MAC adventskalender is een beauty adventskalender met 24 MAC cosmetica producten waaronder: lippenstift, mascara’s en oogschaduw.

Wanneer is de MAC adventskalender te koop?

De MAC adventskalender 2022 zal waarschijnlijk te koop zijn vanaf september/oktober 2022.

Wat zit er in de MAC adventskalender?

De MAC adventskalender bevat 24 luxe MAC producten. Denk hierbij aan make-up waaronder lippenstift, blush, oogschaduw en mascara. Daar kun je ook verzorgingsproducten (zoals creme) terug vinden in deze adventskalender. De exacte inhoud maken we op deze pagina nog bekend.

Is de prijs van de MAC adventskalender 2022?

De waarde van alle producten in de MAC adventskalender is ruim € 400,-. De verkoopprijs zal ongeveer op de helft liggen. Klik hier om de actuele prijs te zien zodra de adventskalender beschikbaar is.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.