MAC make up adventskalender 2020 – VANAF 22/10

Dit is de MAC adventskalender 2020 – de meest populaire adventskalender van 2020. MAC Cosmetics brengt al enkele jaren een adventskalender op de markt die altijd binnen no-time uitverkocht is. Ook in 2020 zal er een nieuwe MAC adventskalender online te koop zijn.

LET OP! De MAC adventskalender is te koop bij Lookfantastic vanaf donderdag 22/10 om 08:00 uur (wachtlijst) en vanaf 11:00 uur (voor iedereen) – via deze link.

De MAC adventskalender 2020 ziet er ook weer prachtig uit. Vorig jaar heeft MAC de adventskalender uitgebracht in de vorm van een ster. Hiermee was dit een van de mooiste adventskalenders van het jaar. Ook dit jaar stelt MAC Cosmetics zeker niet teleur. Het design is gebaseerd op de nieuwe 2020- Frosted Firework Christmas collection van MAC en heeft een metallic-roze kleur. De adventskalender is dit jaar rond en bevat ook weer 24 doosjes met de mooiste MAC cosmetica. Dit maakt deze adventskalender ook in 2020 een must-have!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Lookfantastic

Wat zit er in de MAC cosmetics adventskalender 2020?

De reden waarom de MAC adventskalender ieder jaar weer zo populair maakt is de inhoud en de prijs. Je bespaart namelijk flink wat geld. De waarde van alle MAC producten in de adventskalender is ieder jaar meer dan € 300,-! Je ontvangt namelijk maar liefst 24 MAC producten! De verkoopprijs is ongeveer de helft. Wacht daarom niet te lang en klik onderaan het artikel op de knop om de adventskalender gelijk te bestellen.

De kalender van dit jaar is geïnspireerd op de Frosted Fireworks collectie en bevat ook verschillende producten hiervan. Enkele producten die je in de 2020-versie van de MAC adventskalenders vind, zijn:

  • Retro Matte Liquid Lip Colour in Feels So Grand – volledige verpakking
  • In Extreme Dimension Lash Mascara – mini verpakking
  • Lipglass in Clear – mini verpakking
  • Small Eyeshadow in Omega volledige verpakking
  • Small Eyeshadow in Naked Lunch – volledige verpakking
  • Prep + Prime Lip Original – volledige verpakking
  • Powder Kiss Lipstick in Devoted to Chili – volledige verpakking
  • Pop Dazzleshadow Eye Shadow in Last Dance  – volledige verpakking
  • En nog veel meer…

Je opent overigens het eerste vakje van de MAC adventskalender op 1 december. Op 24 december (kerstavond) vind je de laatste verrassing in deze adventskalender en kan het stralen beginnen!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Lookfantastic

Waar is de MAC adventskalender 2020 te koop?

De MAC adventskalender is altijd snel uitverkocht en in Nederland enkel online te koop bij Lookfantastic. Vorig jaar zagen we dat de adventskalender 36 uur uitverkocht was. Daarbij heeft Lookfantastic laten weten dat er in 2020 GEEN nalevering zal komen. Dit is dan ook je enige en laatste kans.

BESCHIKBAAR VANAF DONDERDAG 22/10 om 11:00 uur via deze link (op=op)

Klik op een van onderstaande knop om het huidige assortiment van make-up en cosmetica-adventskalenders te zien. Hier verschijnt de MAC adventskalender ook als eerste:

Bekijk en bestel bij Lookfantastic