Limited Edition: De Lush adventskalender 2019

 

Lush is niet zo maar een cosmeticamerk. Lush staat voor verse, handgemaakte en vega(n) cosmetica. Ze zijn met name bekend geworden door de bijzondere producten met unieke eigenschappen en een unieke presentatie. Daarnaast zijn al hun producten niet getest op dieren. Wat wil je nog meer voor de feestdagen?

Nou, de Lush Adventskalender 2019! Een adventskalender met een uniek design. Het is een prachtige doos die je ook nog kunt hergebruiken. In bovenstaande video zie je hoe. Zo kun je bijvoorbeeld heel makkelijk je favoriete Lush producten de rest van het jaar bewaren in deze Lush adventskalender.

Wat zit er in de Lush adventskalender 2019?

Laten we direct met het tofste beginnen: deze adventskalender bestaat niet uit 24 cadeautjes maar uit 25! Normaal bestaat een adventskalender namelijk maar uit 24 vakjes (tot kerstavond). Deze adventskalender biedt je zelfs op eerste kerstdag een verrassing. Welke cadeautjes kun je zoal verwachten?

Wat dacht je van bijvoorbeeld:

  • Uniek Lush Bath Bombs in kerstthema’s (zoals Santa Grotto’s en Snowman Dreaming)
  • Bubble Bars waaronder een Santa Claus versie!
  • Shower Bumbs
  • Diverse lipsticks
  • Etc.

Zie hieronder het complete overzicht:

Bron: Lush Cosmetics

Waar koop ik de Lush Adventskalender 2019?

Laten we 1 ding voorop stellen: dit is een zeer exclusieve adventskalender. Er worden er slechts 500 van geproduceerd. Bovendien worden ze handgemaakt in de UK. Als je een adventskalender wilt bemachtigen moet je snel zijn. Via onderstaande knop kun je direct een adventskalender direct bij Lush bestellen.

Bekijk en bestel bij Lush