50% korting: Lumene adventskalender 2022

Dit is de nieuwe Lumene adventskalender 2022. Lumene is een exclusief Scandinavisch beautymerk uit Finland.  Enkele unieke kenmerken van de Lumene producten zijn:

  • 100% vegan en 100% niet op dieren getest
  • Duurzaam geproduceerd. De meeste ingrediënten van de Lumene producten zijn 100% natuurlijk en komen zelfs uit de Scandinavische natuur.

De producten van Lumene hebben zeer goede reviews maar zijn niet overal zomaar verkrijgbaar. Lookfantastic is een van de exclusieve online aanbieders.

Terug naar de Lumene adventskalender. De exclusiviteit van dit merk is ook terug te zien in de adventskalender. Deze ziet er ook prachtig en degelijk uit met een zeer mooi dessin met wit en goud-accenten. Ook deze adventskalender kun je ‘open klappen’ waarna 24 vakjes verschijnen met daarin de mooiste Lumene producten.

Lumene adventskalender 2022 inhoud
Lumene adventskalender 2022 design – Bron: Lookfantastic

Wat zit er in de Lumene adventskalender?

Laat je deze advent verrassen door 24 unieke Lumene producten waaronder 16 skincare producten en 8 make-up favorieten. Dit is dé exclusieve beauty adventskalender voor jezelf of om cadeau te doen. We gaan niet alles verklappen (de hele lijst van alle producten van deze adventskalender vind je overigens hier), maar enkele verrassingen willen we je graag verklappen:

  • Nordic C [Valo] verhelderend Gel Masker Fresh Glow
  • Ageless [Ajaton] Radiant Youth Pressed Serum
  • Hydra [Lähde] Oxygen Recovery 72h Hydra Gel Masker 15ml
  • Arctic Hydra Care [Arktis] Vochtinbrengende en verlichtende rijke dagcrème 
  • De [Kaunis] Instant Illuminizer in ‘Rosy Dawn’

Waar is deze Lumene adventskalender te koop?

Zoals aangegeven is Lumene een exclusief merk. Je kunt de adventskalender waarschijnlijk niet in de Nederlandse winkels vinden. Wel is deze online te koop bij Lookfantastic via onderstaande knop – bovendien profiteer je bij Lookfantastic van gratis verzenden en zijn er vaak leuke kortingsacties op deze en andere adventskalenders (waaronder ook die van Rituals of Lookfantastic zelf);. Meer informatie vind je via onderstaande knop:

MEGA DEAL: nu tijdelijk 50% korting via onderstaande knop.

Bekijk volledige inhoud en prijs
kerstcadeau tip

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.