L’Oréal adventskalender 2022? Overzicht & Review

L'Oréal adventskalender 2022 review

Ben je op zoek naar een L’Oréal Adventskalender 2022? In 2022 pakt het franse beauty merk flink uit met maar liefst drie verschillende adventskalenders, voor zowel vrouwen als ook mannen! Er zit dit jaar dus altijd wel een beauty adventskalender tussen die bij je past. We gaan ze in deze review allemaal stuk voor stuk bekijken zodat jij de beste keuze kunt maken. Want jij bent het waard volgens L’Oréal, maar zijn de adventskalender dat ook? Time to find out!

Inhoud artikel

Inhoud L’Oréal adventskalenders 2022

Voordat we alledrie de adventskalender nader gaan toelichten, eerst wat algemene informatie. Er zijn drie L’Oréal adventskalenders in 2022:

 • De L’Oréal adventskalender met 24 vakjes in wit design (dames).
 • Een zwarte L’Oréal adventskalender met 12 vakjes (dames).
 • De L’Oréal Men Expert adventskalender gericht op mannen.

Alle adventskalenders bevatten stuk voor stuk een selectie van het uitgebreide L’Oréal assortiment. Bij de varianten voor vrouwen zijn dit vooral make-up producten. De mannen variant biedt juist een meer gevarieerd aanbod met ook veel praktische producten zoal deodorant en douchegel.

Met alle adventskalenders is het de bedoeling dat je ermee aftelt tot Kerstmis. De kalenders die 24 verrassingen bevatten open je vanaf 1 december (kerstavond is namelijk op 24 december). De 12 dagen variant kun je openen vanaf 12 december of je kiest ervoor om deze ook vanaf 1 december te openen, maar dan om de dag. We lichten alle drie de kalenders graag toe.

L’Oréal adventskalender 24 dagen

LOréal-adventskalender-2022-24-dagen
Bron: Douglas

De originele grote L’Oréal adventskalender 2022 is de meest verrassende adventskalender en bevat een zeer uitgebreide selectie van de mooiste producten van het Franse merk, waaronder:

 • Diverse L’Oréal make-up producten waaronder: blush, lippenstift, oogoloden en mascara.
 • Diverse verzorgingsproducten voor de huid zoals Vitalift crème en een gezichtsmasker.
 • Elvital shamppo en conditioner.

Bij de make-up producten gaat het bijna allemaal om full-size producten. De verzorgingsproducten en shampoo betreft een handige travel-size variant. Deze zijn ideaal om mee te nemen op reis en om deze producten te testen zonder dat je gelijk opgescheept zit met een grote fles. De kalender heeft tevens een prachtig wit design met gouden accenten en zal zeker niet misstaan in jouw interieur!

Tip; deze adventskalender is ook te bestellen bij de Duitse Amazon en wordt gewoon in Nederland geleverd.

Bekijk meer (Amazon.de) Bekijk meer (Douglas)

L’Oréal mini adventskalender 12 dagen

LOréal-mini-adventskalender-2022-12-dagen
Bron: Amazon

Naast de grote witte variant biedt L’Oréal ook een 12-dagen adventskalender. Deze open je om de dag (vanaf 1 december) of je begint gewoon wat later met openen (op 12 december). Doordat deze adventskalender kleiner is, is deze ook een stuk betaalbaarder. Daarmee wordt het ook een zeer interessant cadeau. Ook de 12 dagen variant bevat een leuke selectie aan producten waaronder:

 • Diverse L’Oréal make-up ui alle productcategorieën (lippenstift, eye-liner, blush, oogpotlood, mascara etc.).
 • Diverse L’Oréal producten waaronder een masker en shampoo.

De adventskalender is een stukje kleiner en heeft een zwart-design. Deze is nu ook te bestellen via onderstaande knoppen.

Tip; deze adventskalender is ook te bestellen bij de Duitse Amazon en wordt gewoon in Nederland geleverd.

Bekijk meer (Amazon.de) Bekijk meer

L’Oréal Men Expert adventskalender mannen 2022

L'Oréal-mannen-adventskalender
Bron: Amazon

Nieuw voor 2022 is deze super toffe L’Oréal Men Expert adventskalender 2022 voor mannen. Dit is een van de weinige beauty adventskalender voor de man. Het gaat hier om een DIY (do-it-yourself) adventskalender die je zelf nog moet vullen. Het is eigenlijk een groot pakket met daarin 24 producten en losse verpakkingen. Je moet dus zelf de producten in de meegeleverde zakjes stoppen en voorzien van een sticker. We hebben ook al een soortgelijke adventskalender gezien van Nivea Men. Het idee erachter is dat deze adventskalenders veel gekocht worden door de vriendinnen van de man. Doordat het je de kalender zelf nog moet vullen en samenstellen kun je dus makkelijk nog een extra persoonlijke boodschap of verrassing toevoegen.

De L’Oréal Men Expert mannen adventskalender 2022 bevat o.a.:

 • Diverse verzorgingsproducten van L’Oréal Men Expert, waaronder deodorant en gezichtscrème.
 • L’Oréal BarberClub producten, speciaal voor mannen met korte of lange baarden. Een voorbeeld is de special douchegel geschikt voor je hele lijf, haar en baard!
 • Diverse geuren van DIESEL en AZZARO. Deze adventskalender is daarmee extra luxe omdat er ook parfum inzit. Super leuk om nieuwe luchtjes te ontdekken.

De totale waarde van alle producten in deze adventskalender is maar liefst € 100,-! Het is daarmee de meest luxe L’Oréal adventskalender van 2022. Je bestelt deze nu via onderstaande knop. Let wel op: deze zal snel uitverkocht zijn.

Tip; deze adventskalender is ook te bestellen bij de Duitse Amazon en wordt gewoon in Nederland geleverd.

Bekijk meer (Amazon.de) Bekijk meer

L’Oréal adventskalender review: is deze het waard?

Omdat je het waard bent! Dat is wat L’Oréal altijd noemt in de commercials. Maar zijn de L’Oréal adventskalenders 2022 het ook waard? Wat ons betreft zeer zeker wel! Alledrie de kalenders bevatten een supermooi aanbod aan de beste L’Oréal producten. Bij de dames-variant gaat het vooral om L’Oréal make-up. Niet voor niets een van de beste verkochte make-up merken ter wereld. Bovendien gaat het om zeer gangbare kleuren die bij velen in de smaak zullen vallen. Hier is dus goed over nagedacht. Je kunt daarbij zelf kiezen of je een grote of kleine adventskalender wilt.

De mannen adventskalender van L’Oréal mag er ook zijn. Deze is mega luxe met 24 producten, waarvan een groot gedeelte ook full-size varianten bevatten. Mannen houden over het algemeen niet van shoppen en met deze adventskalender geef je niet alleen een heel origineel cadeau maar weet je zeker dat hij er lang plezier aan zult beleven. Alle producten zijn namelijk goed te gebruiken.

L’Oréal adventskalender korting 2022

Ben je op zoek naar korting op de L’Oréal adventskalender? Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de prijzen van deze kalenders kunnen her en der verschillen. Het loont om bij diverse aanbieders de prijzen te vergelijken. Via onderstaande knoppen zie je gelijk het L’Oréal adventskalender assortiment bij de grote webwinkels die deze kalenders verkopen. Daarbij bespaar je wel (bijna) altijd geld. De adviesprijs van de adventskalenders is namelijk een stuk lager dan de verkoopprijs! Je kunt meestal zo’n tientallen euro’s betalen dan wanneer je de producten los koopt.

Daarbij moeten we opmerken dat het loont om de kalender vroeg te bestellen. We zien dat de prijzen later in het seizoen (tegen november) hoger worden. Zeker bij de grote webwinkels zoals Bol.com en Amazon zien we ook diverse wederverkopers die juist meer vragen voor de kalender dan de oorspronkelijke prijs. Bij Douglas en Lookfantastic betaal je doorgaans de oorspronkelijke laagste prijs, al verkopen zij niet alle varianten.

Bekijk meer (Douglas) Bekijk meer (Lookfantastic) Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Veelgestelde vragen over de L’Oréal adventskalenders 2022

Welke L’Oréal adventskalenders zijn er in 2022?

L’Oréal biedt in 2022 maar liefst drie varianten. Twee beauty adventskalenders gericht op vrouwen met 24 of 12 vakjes, en een L’Oréal Men Expert mannen adventskalenders met 24 verrassingen.

Zijn de L’Oréal adventskalender de moeite waard?

De L’Oréal adventskalenders zijn absoluut de moeite waard. Ze bieden ontzettend veel uitpak-plezier en bevatten de beste verkochte L’Oréal producten die iedereen goed kan gebruiken. Bovendien kun je ook flink geld besparen als je ze tijdig koopt.

Is er een L’Oréal adventskalender korting of aanbieding?

Nee, de L’Oréal adventskalenders zijn zo populair dat ze niet afgeprijsd worden. Wel is de waarde van de producten meestal een stuk hoger dan de verkoopprijs. Daarmee bespaar je dus al gelijk het nodige geld.

Waar is de L’Oréal adventskalender te koop

Deze adventskalender is te koop bij meerdere winkels. Op deze website linken we naar alle officiële aanbieders van de adventskalender.

Wanneer zijn de L’Oréal adventskalenders te koop?

De L’Oréal adventskalenders zullen vanaf oktober 2022 te koop zijn bij de aangegeven verkooppunten in dit artikel.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links