L’OR Espresso adventskalender (ook voor Nespresso) + alternatieven

Ontdek de L’OR espresso adventskalender met de heerlijkste koffiecups! Dit is dé adventskalender voor elke koffieliefhebber. Begin je dag goed met elke dag weer een nieuwe verrassende smaak van L’OR: de gouden koffiestandaard. De cups van L’OR kun je gebruiken voor je L’OR espressoapparaat maar zijn ook te gebruiken met de bekende Nespresso® machines.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Bol.com

Wat zit er in de L’OR espresso adventskalender?

De adventskalender van L’OR bevat 24 aluminium koffiecapsules. Het gaat hier om diverse soorten espresso’s en lungo’s. Alle smaken zijn zonder melk of suiker en met cafeïne. Het is een ideale manier om het uitgebreide assortiment van L’OR uit te testen! Misschien vind je wel je nieuwe koffie-favoriet!

Waar te koop met korting?

De L’OR espresso adventskalender is nu te koop bij Bol.com. We verwachten echter dat deze snel uitverkocht zal zijn dus wacht niet te lang met bestellen.

Actie: Nu extra korting via onderstaande knop bij Bol.com

Bekijk inhoud en prijs

Alternatieve koffie adventskalenders

Heb je geen espresso-apparaat met cups maar ben je wel een koffieliefhebber? Er bestaan ook enkele interessante alternatieve koffie adventskalenders. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

The 2020 Coffee Lover koffie adventskalender

Bron: Amazon

Adventskalender met 25 soorten koffiebonen in een prachtige design-adventskalender. Dit is zeker een must-have voor liefhebbers van slow coffee! Trek onderaan de adventskalender elke dag een zakje uit de doos. Dit zakje bevat gemalen koffie van de beste koffiebonen van over de hele wereld! Giet vervolgens kokend water in het zakje en laat het brouwen. Na enkele minuten kun je via de speciale schenktuit aan het zakje twee koffiekopjes vullen. Een ultieme en unieke koffie beleving! En dat 25 dagen lang!

Bekijk inhoud en prijs

 

C&T koffie adventskalender

Bron: Amazon

Ook deze adventskalender bevat de lekkerst koffie’s vanuit de hele wereld! De meeste koffie’s zijn bovendien 100% biologisch. Bovendien vind je enkele fair-trade koffie’s in deze adventskalender en een uitgebreide info-brochure (digitaal).

De adventskalender is verkrijgbaar in verschillende varianten:

Alle varianten zijn via onderstaande knop te verkrijgen bij Amazon (let op! op-op):

Bekijk inhoud en prijs