Met de Lookfantastic adventskalender 2021 haal je niet alleen een van de mooiste beauty adventskalenders in huis, maar ook een van de meest luxueuze! Deze adventskalender behoort niet voor niets tot de populairste beauty adventskalenders van 2021. Vorig jaar was de adventskalender binnen een paar dagen uitverkocht! 

Uniek aan de Lookfantastic adventskalender 2021 is de inhoud. Deze adventskalender bevatten de mooiste beauty producten van verschillende merken! Waaronder: ESPA, Shiseido, Aveda en NARS.

Bovendien bespaar je maar liefst € 380,-. De waarde van alle producten is namelijk een stuk hoger dan de verkoopprijs.

Bekijk op Lookfantastic

Inhoud Lookfantastic adventskalender 2021

Spoiler alert! De Lookfantastic adventskalender 2021 ziet er aan de buitenkant al fan-tas-tic uit. Maar dan heb je de inhoud nog niet gezien! Schuif vanaf 1 december elke dag een nieuw laatje open en ontdek een elke dag een nieuwe beauty verrassing. De adventskalender bevat maar liefst 25 beauty producten. Dit zijn niet zomaar de eerste en beste producten. De Lookfantastic adventskalender bevat enkel beauty producten van de allerbeste en meest luxe beautymerken. We mogen alvast drie unieke producten verklappen:

Dit full-size ESPA Active Nutrient Clean & Green Detox nachtmasker laat je huid stralen als nooit tevoren.

Ontdek de Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate. Het revolutionere anti-age serum.

Schitter als nooit tevoren met deze NARS Shade Orgasm blozen in handige travel-size verpakking.

3 redenen waarom je deze Lookfantastic adventskalender moet hebben

  • Ongekende luxe: deze adventskalender is een van de meest luxe van 2021. De doos zelf is al schitterend om te zien. Open de magneet-sluiting en er verschijnen 25 laatjes. Elk laatje bevat een beauty product dat ook nog eens individueel verpakt is. De kwaliteit van de verpakking is zo goed dat je deze ook nog kunt bewaren om spulletjes in te bewaren.
  • Veelzijdig: in tegenstelling tot andere beauty adventskalenders bevat deze adventskalender beauty producten en make-up van verschillende top-merken. Denk hierbij aan: Kate Sommerville, Philip Kingsley en NARS. De meeste andere beauty adventskalenders bevatten producten van slechts 1 merk. Het is daarmee dus écht elke dag een complete verrassing wat je in de adventskalender tegen komt.
  • Bespaar veel geld: de totale waarde van de producten in deze adventskalender is ruim € 475,-. Met een verkoopprijs van slechts € 95,- bespaar je dus € 380,-.

Bestel nu (op=op)

Ook leuk: De Lookfantastic
Christmas Beauty Chest 2021

Mocht de adventskalender van Lookfantastic uitverkocht zijn, dan is deze super luxe ‘Beauty Chest’ van Lookfantastic het perfecte alternatief. Ontdek in deze luxe beautybox maar liefst 11 (!) full-size beauty producten van de allerbeste merken. De totale waarde van alle producten samen is maar liefst € 450,-! De verkoopprijs aanzienlijk lager. Klik op de knop voor alle info en bestel ‘m snel want ook hier geldt: op = op!

Bestel nu (op=op)

De meestgestelde vragen over de Lookfantastic adventskalender

Hoe werkt de Lookfantastic adventskalender?

De Lookfantastic adventskalender werkt zoals ieder andere adventskalender. De adventskalender bestaat uit een grote doos met 25 laatjes. Vanaf 1 december open je elke dag een nieuw laatje en ontdek je een nieuwe luxe beauty verrassing. Het laatste laatje open je op 25 december: dat is eerste kerstdag.

Wat zit er in de Lookfantastic adventskalender 2021?

De Lookfantastic adventskalender 2021 bevat 25 luxe beautyproducten van de allerbeste merken. Waaronder: Kate Sommerville, Philip Kingsley, NARS, ESPA en Avant.

Vanaf wanneer is de Lookfantastic adventskalender verkrijgbaar?

De Lookfantastic adventskalender 2021 is in de voorverkoop verkrijgbaar (pre-order) vanaf 2 september via deze link. Wees er snel bij want op =op. Vanaf 1 oktober 2021 start de reguliere verkoop via dezelfde link.

Wat is de prijs van de Lookfantastic adventskalender 2021?

De Lookfantastic adventskalender 2021 zal een verkoopprijs hebben van € 95,-. Hiervoor krijg je 25 luxe beauty producten met een totale waarde van ruim € 475,-. Je bespaart dus honderden euro’s.

Is de Lookfantastic adventskalender te bestellen met korting?

Je krijgt € 380,- ‘korting’ als je de Lookfantastic adventskalender hier besteld. De totale waarde van alle producten in de adventskalender is namelijk € 475,-. De verkoopprijs is nu slechts € 95,- via deze link. Je krijgt nog eens € 15,- extra korting als je ook Beautybox abonnee wordt van Lookfantastic. Meer info vind je via deze link.

Waar kan ik de Lookfantastic adventskalender bestellen?

Je kunt de Lookfantastic adventskalender alleen hier online kopen.

Wanneer wordt de Lookfantastic adventskalender geleverd?

Als je op tijd besteld (ruim voor 1 december) dan wordt de Lookfantastic adventskalender gratis bij je thuis geleverd voor 1 december. Vanaf 1 december start je namelijk met het uitpakken van je adventskalender.

Bestel nu op Lookfantastic

Aangeboden door:

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info