De nieuwe Lookfantastic adventskalender voor 2020 is bekend. Klik hier voor meer informatie. De informatie op deze pagina wordt binnenkort bijgewerkt.

De Lookfantastic adventskalender 2019 is er! Dé must-have beauty adventskalender van 2019.

Wellicht ken je Lookfantastic wel van de beauty-boxen – een unieke dienst van Lookfantastic waar je iedere maand een exclusieve beautybox ontvang met de beste beauty-producten van de beste beauty-merken.

Deze Lookfantastic adventskalender is één grote beautybox met 24 unieke kwaliteitsproducten voor een gouden adventstijd! Ook dit jaar ziet de adventskalender er werkelijk prachtig uit. Het is een stevige doos die je kunt open klappen waarna 25 prachtige vakjes verschijnen met daarin de mooiste premium beautyproducten.

Bekijk op Lookfantastic

 

Ontdek de beste beautymerken in de Lookfantastic adventskalender 2019

De Lookfantastic adventskalender bevat 25 premium beautyproducten van de beste beauty-merken. Graag lichten we een klein tipje van de sluier voor je op. Onderstaande merken kun je o.a. verwachten in deze Lookfantastic adventskalender:

Ontdek in deze adventskalender de Elemis Pro-Collagen Marine Cream – een zeer exclusieve  SPF30 dagcrème t.w.v.  ruim € 55,-.

Ontdek Molton Brown Pink Pepper bad – en douchegel in handig reisformaat. Ideaal om kennis te maken met dit exclusieve merk uit Londen.

Deze adventskalender bevat luxe Morphe oogschaduw (9A Palette) voor Golden Eyeshadow effect. Ideaal voor deze feestdagen.

 

 

Waar is deze Lookfantastic adventskalender te koop?

 

Deze adventskalender is exclusief verkrijgbaar bij de Lookfantastic webshop. Bovendien is de verzending helemaal gratis en wordt deze adventskalender binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd. Als je een abonnement hebt op de Lookfantastic beautyboxen ontvang je ook nog eens € 15,- extra korting. Bekijk via onderstaande knop de adventskalender en de huidige acties die gelden bij Lookfantastic.

Bekijk op Lookfantastic

Foto’s afkomstig van: Lookfantastic