Tip: L’Occitane adventskalender 2022: ontdek de 3 versies

Occitane-adventskalender-overzicht-2022

Ben je op zoek naar de L’Occitane adventskalender 2022? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze populaire  beauty adventskalender.

L’Occitane beidt dit jaar namelijk ook weer een adventskalender voor iedereen! Ben je een echte fan van het Franse merk? Kies dan voor een extra grote adventskalender waaronder de ‘luxe’ versie. Ben je echter nog niet zo bekend met het merk en wil je verschillende producten eerst even uitproberen? Dan is er ook een zeer betaalbare kleine adventskalender met mini’s. Waar je ook voor kiest, iedere adventskalender ziet er weer prachtig uit en is een extra groot feest om uit te pakken. Ze bevatten bovendien 24 vakjes die je vanaf 1 december opent. Je telt zo af tot Kerstmis op 24 december: dan open je het laatste vakje.

Inhoud artikel:

 • Soorten L’Occitane adventskalender 2022
 • L’Occitane adventskalender korting 2022
 • Veelgestelde vragen over de L’Occitane adventskalenders

Tip: de L’Occitane adventskalenders zijn alweer bijna uitverkocht. Wil je ze gelijk bestellen? Klik dan hier.

Soorten L’Occitane adventskalenders 2022

Net als andere merken zoals Rituals en mymuesli biedt het Franse L’Occitane En Provence dit jaar maar liefst 3 soorten adventskalenders (en een refill-versie, daarover straks meer. De adventskalenders van 2022 zijn:

 • De Klassieke L’Occitane adventskalender
 • De Premium adventskalender van L’Occitane
 • De herbruikbare exclusieve L’Occitane adventskalender
 • Extra: een refill voor de herbruikbare L’Occitane adventkalender van vorig jaar

Hieronder laten we per adventskalender zien wat je kunt verwachten. Opgelet (kleine spoiler): in dit overzicht verklappen we natuurlijk niet de inhoud van de adventskalenders. Wel kun je op de afbeeldingen mogelijk alle producten zien, scroll deze gewoon voorbij de afbeelding om je te laten verrassen.

Klassieke L’Occitane adventskalender 2022

Bron: L’Occitane En Provence

Deze klassieke adventskalender van L’Occitane mag er ook dit jaar weer zijn. Dit jaar is de kalender gebaseerd op de vier seizoenen: winter, lente, zomer en herfst. Voor elk seizoen zijn er andere producten te vinden die passen bij die tijd van het jaar. Een super leuk idee wat ons betreft! De adventskalender is dé ideale manier om de producten te ontdekken van het bekende merk. Het is de meest betaalbare versie met ontzettend veel variatie. De L’occitane klassieke adventskalender 2022 bevat o.a.;

 • Almond Douchegel en bijbehorende shampoo.
 • Heerlijke Verbena douchegel.
 • De bekende L’Occitane 5 Essentiële Oliën shampoo.
 • Shea Comfort Creme.
 • Heerlijke nachtolie.

De totale waarde van alle 24 producten is dit jaar maar liefst 109 euro, terwijl de verkoopprijs een heel stuk lager is! Je bespaart tientallen euro’s! Bovendien kun je de prachtige verpakking hergebruiken, bijvoorbeeld als sieraden-doosje.

Bekijk meer en bestel

Premium adventskalender 2022

Wil je genieten van nog meer luxe? Dan moet je deze Premium adventskalender hebben! Deze heeft een compleet ander design en een andere inhoud. Het thema van 2022 is ‘de betoverende schatten’.

Allereerst is de adventskalender een plaatje om te zien. Het is een grotere kalender dan bovenstaand en deze kun je uitklappen en neerzetten. De adventskalender bevat 24 heerlijke L’Occitane producten met een totale waarde van € 199,-! De verkoopprijs is een heel stuk lager. Dit is dus de beste deal die je kunt krijgen dit jaar. Enkele voorbeelden van producten die in de kalender zitten zijn:

 • Heerlijke hand- en lichaamscrèmes.
 • De allerbeste doucheolie van diverse lijnen.
 • Verbena Eau de Toilette parfum in handig travel-formaat.
 • De beroemde L’occitane 5 olieeën shampoo en conditioner
 • Cherry Blossom mousse.

Benieuwd naar de complete inhoud of gelijk bestellen? Klik op de knop hieronder. Let op: deze adventskalender is bijna uitverkocht.

Bekijk meer & bestel

Luxe herbruikbare L’Occitane adventskalender 2022: oneindig genieten

Wauw! Als je echt niet genoeg kunt krijgen van de heerlijke verzorgingsproducten van L’Occitane, dan moet je deze herbruikbare adventskalender hebben. Deze adventskalender is een uniek concept dat l’Occitane vorig jaar voor het eerste geïntroduceerd heeft. De adventskalender is namelijk gemaakt van stof en kun je ophangen. De adventskalender bevat 24 stoffen zakjes waarin je 24 heerlijke L’Occitane producten vind. Niet voor niets heet de kalender ‘Oneindig Provence’. Deze versie bevat namelijk de beste L’Occitane producten, waaronder de nodige full-size varianten. Hiermee kom je het komende jaar zeker vooruit. Je bespaart ook nog eens € 100,-! De waarde van alle producten is ruim € 299,-, terwijl deze adventskalender € 100,- minder kost. Bovendien kun je deze volgend jaar weer opnieuw gebruiken.

Extra: Refill voor de L’Occitane adventskalender 2022

L’Occitane brengt namelijk sinds vorig jaar ook een ‘refill’ uit voor deze luxe stoffen adventskalender. Deze Refill bestaat uit een box met 24 nieuwe L’Occitane producten die je in de kalender kunt stoppen. Deze producten zijn voorzien van een verpakking zodat je niet kunt zien wat erin zit. Je hoeft ze dus enkel in de stoffen zakjes te stoppen en vanaf 1 december te openen. Hiermee hoef je dus maar 1x te investeren in de grote stoffen adventskalender en kun je het jaar daarna enkel de refill kopen. Een geniaal en zeer duurzaam idee!

Opmerking: enkel de refill van 2022 (voor de 2021 versie) is uitverkocht. De volledige luxe adventskalender (inclusief stoffen kalender) is wel nog verkrijgbaar via onderstaande knop (op = op):

Bekijk meer & bestel

L’Occitane adventskalender korting 2022

De meeste mensen zijn natuurlijk op zoek naar een l’Occitane adventskalender koring. Je wilt immers niet teveel betalen! Goed om hierbij te weten: L’Occitane geeft geen extra korting op de adventskalenders, maar bij elke versie bespaar je wel veel geld. De waarde van alle producten in de adventskalenders is namelijk een stuk hoger dan de verkoopprijs. HIeronder zie je hoeveel ‘korting’ je krijgt per L’Occitane adventskalender:

 • L’Occitane klassieke adventskalender: € 50,- besparing
 • Premium L’Occitane adventskalender: € 80,- besparing.
 • Luxe (hervulbare) L’Occitane adventskalender (inclusief stoffen adventskalender); € 100,- besparing!

Bovendien betaal je geen verzendkosten als je besteld via onderstaande knop:

Bekijk meer & bestel online

Veelgestelde vragen over de L’Occitane adventskalenders 2022

Welke L’Occitane adventskalenders zijn er in 2022?

In 2022 zullen er drie L’Occitane adventskalender: de klassieke, premium en luxe herbruikbare adventskalender. Bovendien is er ook een refill verkrijgbaar op de luxe adventskalender van vorig jaar.

Wanneer zijn de L’Occitane adventskalender 2022 verkrijgbaar?

De L’Occitane adventskalenders zijn te koop vanaf september 2022 via deze link.

Is er een korting of aanbieding voor de L’Occitane adventskalender 2022?

Je bespaart tot wel 100 euro als je een L’Occitane adventskalender koopt. De waarde van alle producten is namelijk altijd een stuk hoger dan de verkoopprijs. De ‘korting’ (besparing) ligt tussen de € 50,- en € 100,-.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.