Lipton Ramadan aftelkalender 2023 + KORTING

Ben je op zoek naar een Ramadan aftelkalender 2023? Dan is deze Lipton aftelkalender wellicht iets voor jou! Dit is een soort thee adventskalender voor de Ramadan 2023. Een adventskalender wordt oorspronkelijk gebruikt om af te tellen tot Kerstmis. De laatste jaren zien we ook varianten op deze ‘adventskalenders’ namelijk in de vorm van een aftelkalender voor andere feestdagen. In dit artikel vertellen we alles over deze Lipton thee aftelkalender.

Hoe werkt de Lipton Ramadan kalender?

De Ramadan begint op 22 maart 2023 en duurt zoals altijd 30 dagen. Het is de negende maand van de Islamtische maankalender. Na de Ramadan begint het bekende Suikerfeest (Eid al-Fitr). Met deze Lipton aftelkalender tel je af tot dit feest.

De Lipton Ramadan kalender is een thee-box die bestaat uit 30 vakjes met achter ieder vakje een boodschap en twee zakjes thee. Het is een ideale manier om in de stemming te komen tijdens deze bijzondere periode. Vele openen elke dag het vakje na het nuttigen van de eerste maaltijd na zonsondergang (de Suhoor). Kom samen even helemaal tot rust met twee heerlijke kopjes thee.

Bron: Bol.com

Inhoud Lipton Ramadan aftelkalender

De aftelkalender bestaat in totaal uit 60 zakjes thee (voor 1-kop). Het is een zeer brede variatie-box die bestaat uit:  9 zwarte theeën, 6 groene theeën en 7 kruidenthee infusies. Laat je verwennen door de lekkerste thee-smaken waaronder:

  • Kamille
  • Citroen
  • Goji-bessen
  • Kanaal
  • Sinaasappel
  • Framboos
  • Mango
  • Karamel

De thee zit in handige piramide-zakjes en zijn gemaakt van de beste ingrediënten uit heel Europa. Bovendien vind je bij ieder deurtje ook nog een wijze spreuk.

Lipton Ramadan kalender kopen (+korting)?

Deze prachtige aftelkalender van Lipton is te koop bij Bol.com via onderstaande knop. Daarbij is deze kalender ook regelmatig afgeprijsd. We adviseren wel om niet te lang te wachten met bestellen. Het is een zeer geliefd cadeau dat snel uitverkocht kan zijn. All info vind je via onderstaande knop:

NU TIJDELIJK MET EXTRA SELECT KORTING:

Bekijk meer en bestel (Bol.com)

PS: er zijn overigens ook nog andere aftelkalenders voor Ramadan, deze hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.