Top 5 leukste adventskalenders voor mannen in 2018

Op deze website plaatsen we de mooiste, grappigste en leukste adventskalenders voor 2018. Waren adventskalenders eerst vooral bedoeld voor kinderen – later kwamen daar de ‘beauty’ adventskalenders bij – die zich met name richten op vrouwen.

Er komen echter steeds meer adventskalenders uit speciaal – gericht op mannen. Zij zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten: van adventskalenders met gadgets, eten tot zelfs alcoholische versnaperingen.

Speciaal voor mannen stelden wij de top 5 samen van de leukste adventskalenders voor 2018 – die je ook nog eens eenvoudig online kunt bestellen. Laat het aftellen tot aan kerst maar beginnen!

5. De Man ‘Stuff adventskalender 2018 met verzorgingsproducten

Deze ‘beauty’ adventskalender voor de man bevat diverse verzorgingsproducten en accessoires voor mannen die tip-top voor de dag willen komen. Zo bevat deze adventskalender shampoo, wasgel, bodylotions maar ook kammen en aftershave balsem. Ideaal om cadeau te doen voor je man of vriend!

Lees meer over deze adventskalender

 

4. MyMuesli Porridge adventskalender 2018

MyMuesli is een uniek ontbijtgranen merk: zij zijn vooral bekend van de bijzondere muesli’s en de mogelijkheid om op hun website je eigen favoriete muesli samen te stellen. Naast Muesli’s brengen zij ook speciaal ‘Porridge’ (havermout) specials uit om je ochtend goed te beginnen! Deze MyMuesli Porridge adventskalender 2018 bestaat uit 24 portieverpakkingen van de lekkerste Porridges – je hoeft enkel nog maar melk toe te voegen. Een super originele adventskalender met een prachtig uiterlijk en een smakelijke inhoud!

PS: natuurlijk is dit niet enkel een ‘mannen’ adventskalender – maar het stoere uiterlijk doet wel mannelijk aan ;).

Lees meer over de 2019 versie van deze adventskalender

 

3. Whisky adventskalender 2018

Dit is de droom van elke whisky-liefhebbende man: een adventskalender met 24 unieke whisky’s! Nu is deze adventskalender bijzonder: er zijn namelijk geen vakjes! Je krijgt een prachtige doos met daarin 24 buisjes met whisky. Echter weet je niet welke whisky erin zit. Hiervoor moet je elke dag in december (tot aan kerst) een bezoek brengen aan de website van Blind Spirit Tasting – hier maken ze namelijk bekend welke whisky er in de buisjes zit. Je kunt het zien als een proeverij – voordat je namelijk krijgt te horen welke whisky het is moet je enkele leuke vragen beantwoorden – hierdoor wordt het nuttigen van ieder glas extra leuk!

Lees meer over deze adventskalender

 

2. Revell Control RC Auto adventskalender

Misschien heb je er vroeger ook een gehad: een radiografische bestuurbare auto. Dit is niet zomaar een ‘RC auto’: het is een bouwpakket van het kwaliteitsmerk Revell! De spanning is bij deze adventskalender het grootst: je vindt namelijk in elke vakje nieuwe onderdelen voor je auto. Op kerstavond is je auto pas helemaal compleet en kun je ermee door huis scheuren. Kun jij het weerstaan om deze adventskalender niet gelijk open te maken?

Wat ons betreft een echte originele adventskalender voor de man die het kind in zichzelf weer helemaal wilt herbeleven – en nee… daar hoef je je niet voor te schamen! Kopen dus!

Lees meer over deze adventskalender

1. Hopt Beery Christmas adventskalender 2018

Hou je van speciaalbier? Dan zoek niet verder: dit is dé adventskalender voor jou! Ieder jaar brengt speciaalbier webshop Hopt.nl een eigen adventskalender uit. Een prachtig vormgegeven doos met daarin 24 speciaalbiertjes uit diverse landen en van verschillende brouwerijen. Al jarenlang een hit onder de mannen! Er zijn meerdere bier adventskalenders maar deze vinden we absoluut de mooiste!

Lees meer over deze adventskalender