Lego Star Wars adventskalender 2021 (75307) – Review

Dit artikel gaat over de Lego Star Wars adventskalender 2021. Bekijk hier alles over de nieuwe Lego adventskalenders 2022.

Ook dit jaar is er weer een Lego Star Wars adventskalender 2021. De Star Wars adventskalender van het Deense speelgoedmerk is al jarenlang een hit. Lego brengt in 2021 maar liefst vijf adventskalenders op de markt waarvan er drie gebaseerd zijn op een filmreeks: de Lego Harry Potter adventskalender, een Marvel Avengers adventskalender en deze Lego Star Wars adventskalender.

De opzet van de adventskalender is hetzelfde als voorgaande jaren. De adventskalender heeft dezelfde vorm als eens standaard Lego doos echter heeft deze een dubbele achterkant. Je kunt de achterkant namelijk open klappen. Er verschijnt dan een speelmat en aan de achterkant van de doos 24 vakjes die je één voor één open kunt maken. Waarom 24? Omdat je het eerste vakje opent op 1 december en het laatste op 24 december. Dan is het kerstavond. Op deze manier tel je af tot kerstmis 2021. In deze review vertellen we je graag alles over de nieuwste adventskalender van Lego Star Wars:

  • Inhoud Lego Star Wars adventskalender
  • Prijs en kortingen
  • Review en conclusie

Inhoud Lego Star Wars adventskalender 2021

De adventskalender bestaat uit diverse Star Wars mini-figuren en mini-modellen, net als de versie van vorig jaar. Dit kun je dit jaar allemaal verwachten:

  • Maar liefst zes Star Wars figuren met exclusieve kerstoutfits. Wat dacht je van een Scout- en Stormtrooper, Tusken Raider, twee droids (IG-11 en IT-O) en The Mandalorian inclusief het Kind (Grogu, oftewel Baby Yoda). Dit zijn compleet andere figuren als vorig jaar. Zo kun je je Star Wars mini-figuren collectie flink uitbreiden!
  • Super toffe mini-modellen zoals een sneeuwkatapult, een Riot Mar’s starfighter, een Imperial Troop Transport en een X-wing.

Al met al een zeer complete adventskalender, met in totaal 335 onderdelen! Nieuwsgierig naar de complete inhoud? Deze vind je via onderstaande knop:

Bekijk volledige inhoud

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Bol.com/Amazon

Prijs en kortingen

De Star Wars adventskalender heeft een adviesprijs van € 29,99. Dit is echter de ‘vaste’ prijs van Lego. Het komt voor dat de adventskalender soms goedkoper aangeboden wordt. Via onderstaande knoppen kun je de actuele prijzen vinden van de grootste webshops. Wacht overigens niet te lang met bestellen. Het kan ook voorkomen dat de adventskalender snel uitverkocht is. In dat geval duiken ze nog wel eens op marktplaats op voor een veel hogere prijs. Wacht dan ook nooit te lang met bestellen.

Bekijk prijs bij Amazon Bekijk prijs bij Bol.com

Onze conclusie: Review Star Wars adventskalender 2021

Deze adventskalender is een echte must-have voor de Lego Star Wars fan. Lego is er wederom in geslaagd een compleet nieuwe adventskalender  te maken voor 2021. Zeker als je de diverse mini-figuren nog niet in je bezet hebt of zoveel mogelijk Star Wars mini-figuren wilt sparen, dan moet je deze adventskalender gewoon hebben! We zijn vooral gecharmeerd van de schattige Baby Yoda in kerstpyjama!

Met de Star Wars adventskalender koop je 24 super leuke verrassingen waarmee het aftellen naar kerst extra bijzonder wordt! Bestel deze adventskalender nu via deze link voor de beste prijs.