May the Force be with you: Lego Star Wars adventskalender 2019

Update: dit artikel gaat over de Lego Star Wars adventskalender 2019. Ontdek hier de nieuwe Lego Adventskalenders 2022.

May the Force be with you  – ook in 2019. Star Wars is ongekend populair. Ook onder de adventskalenders. Eerder schreven we al over de Star Wars adventskalender met Star Wars figuren en de Lego Star Wars adventskalender van 2018. Ook in 2019 brengt Lego, in samenwerking met Disney, een Star Wars adventskalender uit. Deze is zelfs nog toffer dan die van 2018.

Hoe ziet deze Lego Star Wars adventskalender eruit?

De Lego Star Wars adventskalender bestaat uit een grote Lego doos met de afmeting: 38,2 x 26,2 x 7,05 cm (lxbxh). De achterkant van de doos kun je open klappen waarna een winters Star Wars landschap ontstaat: ideaal om ergens neer te zetten. Aan de achterkant zitten 24 vakjes met daarachter diverse Lego stenen en onderdelen. Het eerste vakje maak je, net als elke adventskalender, open op 1 december. Op kerstavond (24 december) is je Lego Star Wars set compleet!

Bron: Bol.com

Dit zit er allemaal in de Lego City adventskalender

De Lego Star Wars adventskalender bestaat maar liefst uit 280 Lego onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het lukt Lego ieder jaar weer om een unieke set samen te stellen. Dit jaar bevat de set maar liefst 6 Star Wars mini-figuren (Lego poppetjes), waaronder een exlusieve Luke Skywalker (met Ahch-To Island outfit), een Death Star Gunner en een Battle Droid.

Er zitten echter nog meer kerst-figuren in de Star Wars adventskalender:

  • Een Porg en een Gonk Droid met kerstthema (Ho Ho Ho!)
  • First Order Star Destroyer
  • Kylo Ren’s shuttle
  • Storm Trooper blaster
  • Diverse wapens (wellicht iets minder ‘kerst-achtig’)
  • En nog veel meer!

Wil je exact weten wat erin zit en wat deze fan-tas-tische Lego Star Wars adventskalender nu kost? Klik dan op onderstaande knop om alle details te lezen op bol.com. Kleine tip: bestel deze Star Wars adventskalender niet te laat, want deze is vrij snel uitverkocht.:

Bekijk op Bol.com