Hebben: het Lego Home Alone huis!

lego-home-alone

Vanaf nu weer verkrijgbaar: het Lego Home Alone huis! Ok, het is weliswaar geen Lego adventskalender, maar deze unieke Home Alone Lego-set willen we je zeker niet onthouden!

Het Lego Home Alone huis is onderdeel van de Lego IDEAS collectie. Een exclusieve Lego collectie met sets die samengesteld zijn door Lego fans. Zij kunnen een eigen set ontwerpen waarbij de fans kunnen stemmen welke set Lego moet uitbrengen. In 2021 was het Lego Home Alone huis de winnaar waarmee deze unieke set vanaf te koop is bij de officiële Lego online shop.

Deze unieke set is dan ook niet te vergelijken met standaard Lego sets en echt bedoeld voor de ‘volwassene Lego Builders’. De set bestaat uit maar liefst 3955 stenen en is aanbevolen voor 18+. De Lego Ideas set zijn dan ook zeer populair bij verzamelaars. We verwachten dat deze set ook snel uitverkocht zal zijn.

Bekijk meer & bestel

Bron: Lego

Wat zit er in de Lego Home Alone set?

Deze Lego Set kent onwijs veel details. Het complete Home Alone huis is open te klappen waarbij de volledige inrichting zichtbaar wordt. Alle bekende kamers van het McCallister huis is tot in details nagemaakt inclusief de bekende ‘boobytraps’ van hoofdrolspeler Kevin! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Het trappenhuis waar Kevin diverse zware verblikken aan een touw naar beneden laat vallen.
  • De akelige kelder waar Marvin een strijkbout op z’n hoofd krijgt.
  • De keuken inclusief kattenluik (en gasbrander boven de deur).
  • De woonkamer waar Kevin de boeven op het verkeerde been zet door poppen te laten bewegen waardoor het lijkt alsof de hele familie thuis is!

De details zijn werkelijk te veel om op te noemen. Naast het huis bevat de set dan ook vijf minifiguren: Kevin, de ouders van kevin, de boeven en de (enge) buurman.

Bekijk hier alle details en alle poppetjes.

Waar en wanneer is het Lego Home Alone huis te koop?

Deze Lego set met nummer 21330 is uitgebracht in 2021 en was zeer snel uitverkocht. Voor 2022 heeft Lego gelukkig weer een nieuwe voorraad. Dit is een ‘exclusive set’ die enkel te koop is bij de officiële Lego webshop via onderstaande knop!

Omdat de Lego Ideas serie ontzettend populair is bij verzamelaars verwachten we dat ook dit jaar deze set razendsnel uitverkocht zal zijn. Mocht deze dan ook op voorraad zijn, grijp je kans ;),

Bekijk meer & bestel

Andere Lego kerst-sets

Ieder jaar is er ook een nieuwe Lego exclusieve kerst-set. Het gaat hier ook om Lego Adult sets, geschikt voor volwassenen of de oudere Lego-bouwers. Alle sets zijn maar beperkt verkrijgbaar. Ze zijn zeer populair bij verzamelaars. Het zijn stuk voor stuk must have Lego sets!

Lego kerst-set 2022: Holiday Main Street (10308)

Bron: Lego

In 2022 biedt Lego deze super mooi Holiday Street Set. Een zeer complete set die bestaat uit twee winkels (een muziekwinkel en een speelgoedwinkel), een romantische tram en een een tram-station. De set zit vol met de mooiste details. Uiteraard zijn de gebouwen besneeuwd en de etalages zijn prachtig versierd. Het is een set die je direct een kerst-gevoel geeft en prachtig is om naar te kijken. Let op: deze sets zijn zo populair dat ze zeer snel uitverkocht kunnen zijn! Wacht dus niet te lang met bestellen.

Bekijk meer & bestel

Lego kerst-set 2022: Santa’s Visit (10293)

Bron: Lego

Ook de set van 2021 is weer te koop. Dat is dit schitterende huis waar de kerstman een bezoek aan gaat brengen! Een prachtig besneeuwd landhuis waar de kerstman (uiteraard via de schoorsteen) zijn nachtelijke bezoek zal gaan brengen. Ook dit is weer een echte must-have voor de Lego-fan. Geniet van de mooiste details zoals besneeuwde daken en hekjes, een prachtige Lego kerstboom, een sneeuwpop en een prachtige warme inrichting van het huis. Alle details via onderstaande knop:

Bekijk meer & bestel

Home Alone adventskalender 2022

Bron: Amazon

Bron: Amazon

Tot slot is er voor de Home Alone fan ook een echte adventskalender te koop in 2021. Beter gezegd: een adventsboek! Deze ‘adventskalender’ bestaat namelijk uit een pop-up boek met een mega grote kerstboom. In het boek vind je in totaal 24 kersthangers die je in de kerstboom kunt hangen. Daarnaast wordt er een mini-boekje meegeleverd waarin het bekende Home Alone verhaal verteld wordt. Super leuk voor de kinderen! Bovendien is deze adventskalender ook een stuk betaalbaarder ;).

Bekijk meer & bestel

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliatelinks.