Hebben: het Lego Home Alone huis!

lego-home-alone

Vanaf vandaag verkrijgbaar: het Lego Home Alone huis! Ok, het is weliswaar geen Lego adventskalender, maar deze unieke Home Alone Lego-set willen we je zeker niet onthouden!

Het Lego Home Alone huis is onderdeel van de Lego IDEAS collectie. Een exclusieve Lego collectie met sets die samengesteld zijn door Lego fans. Zij kunnen een eigen set ontwerpen waarbij de fans kunnen stemmen welke set Lego moet uitbrengen. In 2021 was het Lego Home Alone huis de winnaar waarmee deze unieke set vanaf te koop is bij de officiële Lego online shop.

Deze unieke set is dan ook niet te vergelijken met standaard Lego sets en echt bedoeld voor de ‘volwassene Lego Builders’. De set bestaat uit maar liefst 3955 stenen en is aanbevolen voor 18+. De Lego Ideas set zijn dan ook zeer populair bij verzamelaars. We verwachten dat deze set ook snel uitverkocht zal zijn.

Bekijk meer & bestel

Bron: Lego

Wat zit er in de Lego Home Alone set?

Deze Lego Set kent onwijs veel details. Het complete Home Alone huis is open te klappen waarbij de volledige inrichting zichtbaar wordt. Alle bekende kamers van het McCallister huis is tot in details nagemaakt inclusief de bekende ‘boobytraps’ van hoofdrolspeler Kevin! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Het trappenhuis waar Kevin diverse zware verblikken aan een touw naar beneden laat vallen.
  • De akelige kelder waar Marvin een strijkbout op z’n hoofd krijgt.
  • De keuken inclusief kattenluik (en gasbrander boven de deur).
  • De woonkamer waar Kevin de boeven op het verkeerde been zet door poppen te laten bewegen waardoor het lijkt alsof de hele familie thuis is!

De details zijn werkelijk te veel om op te noemen. Naast het huis bevat de set dan ook vijf minifiguren: Kevin, de ouders van kevin, de boeven en de (enge) buurman.

Bekijk hier alle details en alle poppetjes.

Waar en wanneer is het Lego Home Alone huis te koop?

Deze Lego set met nummer 21330 is vanaf 1 november 2021 te koop via onderstaande knop. Je zult deze set namelijk niet snel in de winkel tegenkomen. Het is namelijk een exclusieve set die lastig te verkrijgen is. Omdat de Lego Ideas serie ontzettend populair is bij verzamelaars verwachten we dat deze voor kerst razendsnel uitverkocht zal zijn. Mocht deze dan ook op voorraad zijn, grijp je kans ;), anders vis je achter het net. Alle info via onderstaande knop:

Bekijk meer & bestel

Ook leuk; Lego Santa Visit kerst-set 2021

Bron: Lego

Naast de Lego Ideas set komt er ieder jaar ook een exclusieve Lego kerst-set uit. Dit jaar is dat ‘Santa’s visit’. Een prachtig besneeuwd landhuis waar de kerstman (uiteraard via de schoorsteen) zijn nachtelijke bezoek zal gaan brengen. Ook dit is weer een echte must-have voor de Lego-fan. Geniet van de mooiste details zoals besneeuwde daken en hekjes, een prachtige Lego kerstboom, een sneeuwpop en een prachtige warme inrichting van het huis. Alle details via onderstaande knop:

Bekijk meer & bestel

Home Alone adventskalender 2021

Bron: Amazon

Bron: Amazon

Tot slot is er voor de Home Alone fan ook een echte adventskalender te koop in 2021. Beter gezegd: een adventsboek! Deze ‘adventskalender’ bestaat namelijk uit een pop-up boek met een mega grote kerstboom. In het boek vind je in totaal 24 kersthangers die je in de kerstboom kunt hangen. Daarnaast wordt er een mini-boekje meegeleverd waarin het bekende Home Alone verhaal verteld wordt. Super leuk voor de kinderen! Bovendien is deze adventskalender ook een stuk betaalbaarder ;).

Bekijk meer & bestel

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliatelinks.