Lego Harry Potter adventskalender 2020 (75981) – inhoud & prijs

Dit is de Lego Harry Potter adventskalender van 2020 (met Lego-setnummer 75981). Lego brengt dit jaar vier adventskalenders op de markt (klik hier voor het complete overzicht), waaronder deze Harry Potter variant. Dit is de must-have adventskalender voor elke Lego en Harry Potter fan! Net als alle andere adventskalenders is ook deze Lego adventskalender geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.  In dit artikel laten we je zien wat je van deze Harry Potter adventskalender voor 2020 kunt verwachten.

Inhoud: wat zit er in de Lego Harry Potter adventskalender 2020?

Deze Lego adventskalender bestaat wederom uit een grote Lego doos die je aan de achterkant kunt ‘open klappen’. er verschijnen dan 24 vakjes/luikjes waarvan je er elke dag 1 moet openmaken, vanaf 1 december. Op 24 december open je het laatste vakje: dan is het kerstavond. Zo tel je op een leuke manier af tot kerstmis. We willen niet helemaal verklappen wat er elke dag achter ieder vakje zit maar lichten graag een tipje van de sluier.

Lego kiest er ieder jaar voor een nieuw thema te kiezen voor de Harry Potter adventskalender. Eerder zagen we al het thema ‘kerstdiner in Hogwarts’ (bij de adventskalender van 2019). Dit jaar gaat het niet over een kerstdiner maar over een kerstbal – het officiële ‘YULE BALL’. Hiermee wordt je Lego Harry Potter verzameling magischer dan ooit! Dit kun je o.a. nog meer verwachten dit jaar:

  • Ontdek maar liefst 6 Lego Harry Potter minifiguurtjes, waaronder Harry en Hermelien in gala-outfit!
  • Exclusieve (bedrukte) steentjes waaronder een uitnodiging voor het ‘YULE BALL’.
  • Prachtige kerstversieringen voor in je Lego Hogwarts kasteel, waaronder een gedecoreerde open haard, een gedekte dinertafel en magische kerstbomen.
  • Mini Harry Potter ‘speelgoed’ modellen waaronder een mini Hogwarts kasteel en een piratenboot.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bron: Lego/Bol.com

Wat kost de Lego Harry Potter adventskalender en waar is deze te koop?

Deze Lego adventskalender van Harry Potter is een ideaal Sinterklaas-cadeau. Je geeft hiermee namelijk niet 1 maar 24 cadeautjes in één. De adventskalender is verkrijgbaar vanaf september 2020 in de winkels en online. De exacte prijs is nog niet bekend maar zal naar verwachting € 29,99 gaan bedragen. Gelukkig zijn er ook regelmatig kortingen en aanbiedingen (ook voor de feestdagen). We adviseren je dan ook om vooral online te kijken en te bestellen. In de winkel kunnen bepaalde de Lego adventskalenders snel uitverkocht zijn. Dat geldt zeker voor de Lego Harry Potter adventskalender en voor de Lego Star Wars adventskalender van 2020.

Klik op onderstaande knoppen om de actuele prijzen en kortingen te zien voor deze Lego Harry Potter adventskalender (75981):

Bekijk prijs en kortingen op Bol.com Bekijk prijs en kortingen op Amazon

Over Lego Harry Potter

Lego is één van de grootste speelgoedmerken ter wereld. Iedereen kent de Lego producten wel. Lego Harry Potter is gestart in 2001. Toen kwamen de eerste Lego sets uit van de Harry Potter filmreeks. Het bleek direct een groot succes: anno 2020 behoort Lego Harry Potter tot de populairste Lego-series.