Lego Friends adventskalender 2021 – 41690 – Review

Lego Friends adventskalender 2021 - 41690

Dit artikel gaat over de Lego Friends adventskalender 2021. Bekijk hier alles over de nieuwe Lego adventskalenders 2022.

Met deze Lego Friends adventskalender 2021 ben je helemaal voor een nieuw kerstavontuur in je eigen Lego Friends wereld! Eerder schreven we al over de nieuwste Lego adventskalenders van 2021. De Lego Friends adventskalender is naast de Lego City adventskalender een van de meest verkochte speelgoed adventskalenders. Deze Lego Friends adventskalender is leuk voor iedereen maar wordt vooral cadeau gedaan aan meisjes. De Lego Friends serie is namelijk ontzettend populair!

De adventskalender bestaat uit 24 vakjes met daarachter een mini-figuur of diverse Lego blokjes waar je een mini bouwwerkje mee kunt maken. Je begint op 1 december met het openen van de adventskalender en het laatste vakje open je op kerstavond (24 december). Zo is de set op 24 december helemaal compleet en kunnen de kerstdagen beginnen! In deze review laten we je zien wat je kunt verwachten van deze nieuwste Lego Friends adventskalender 2021:

  • Inhoud adventskalender
  • Prijs en kortingen
  • Review en conclusie

Inhoud Lego Friends adventskalender 2021

Centraal in de Lego Friends serie staan de vijf Lego vriendinnen: Emma, Mia, Olivia, Stephanie en Andrea. Ze zijn ook allemaal terug te vinden in deze adventskalender. Het bijzondere is hun outfit: ze zijn namelijk helmaal in kerststijl aangekleed! Hoe leuk is dat!

Dat is overigens niet het enige dat een kersttintje heeft. Bijna alle onderdelen (in totaal maar liefst 370!) hebben een kerstthema. De adventskalender is dan ook ideaal om je Lego Friends wereld in kerstsferen te brengen. Wat dacht je van o.a.:

  • Een schattige open haard (waar je een kerstsok aan kunt hangen)
  • Diverse decoratie-elementen zoals een kerstboom, een voorlees-bank een lantaarnpaal met kerstkrans en nog veel meer.
  • Super leuke mini voertuigen waaronder een sneeuwscooter en zelfs een speelgoedtrein!
  • Cuteness-alarm: de set bevat ook een schattige Teddy-beer en zelfs een kitten!

Al met al een zeer complete en must-have adventskalender voor de Lego Friends fan!

Bekijk volledige inhoud

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Lego.com / Amazon

Prijs en kortingen

De Lego Friends adventskalender heeft een vaste adviesprijs van € 24,99 en is daarmee goedkoper dan andere thema adventskalenders zoals die van Lego Star Wars of Lego Harry Potter. Daarbij zijn er online regelmatig kortingen te vinden voor een Lego Friends adventskalender. Omdat er ieder jaar een nieuwe adventskalender van de serie uitkomt komt je soms een adventskalender van een eerder jaar tegen, met een lagere prijs. Bekijk via onderstaande knoppen het actuele aanbod en de actuele kortingen.

Bekijk prijs bij Amazon Bekijk prijs bij Bol.com

Onze conclusie: Review Lego Friends adventskalender

We raden deze Lego Friends adventskalender 2021 zeker aan. Het is een super leuke en vooral complete adventskalender met de leukste en meest exclusieve accessoires. De adventskalender is dan ook perfect te combineren met andere Lego Friends sets maar zeker ook leuk om je Lego Friends serie mee te starten. Alle vijf de Lego-vriendinnen zijn namelijk inbegrepen in de set. Daarbij is het ook super leuk hoe de adventskalender verpakt is. Het is namelijk elke dag weer een nieuwe verrassingen wat je in de adventskalender tegen zult komen. Dan maakt het nog verrassender en leuker!