Lego Friends adventskalender 2020 (41420) – inhoud & prijs

Dit artikel gaat over de Lego Friends adventskalender 2022. Bekijk hier de nieuwe Lego adventskalenders 2022.

Op zoek naar de nieuwste Lego Friends adventskalender van 2020 (met Lego-setnummer 41420)? Dat zit je hier helemaal goed! Lego heeft alle adventskalender voor 2020 bekend gemaakt (zie hier het complete overzicht). Uiteraard mag een Lego Friends adventskalender hierin niet ontbreken! De Lego Friends serie is een van de best verkochte Lego series van de afgelopen jaren. Ook de adventskalenders van Lego Friends zijn ieder jaar weer razend populair. Graag laten we je zien wat je dit jaar kunt verwachten van de nieuwste Lego Friends adventskalender!

Inhoud: wat zit er in de Lego Friends adventskalender 2020?

Ontdek 24 verrassingen in één doos! Deze Lego adventskalender bestaat ook uit 24 vakjes (net als elke andere adventskalender) met daarin verschillende poppetjes en Lego steentjes. Alle onderdelen van deze Lego Friends adventskalender hebben een kerst-thema. Het is daarom ideaal om je Lego Friends wereld een kersttintje meet te geven! Je kunt alle onderdelen gebruiken in je andere Lego Friends sets. De adventskalender van 2020 heeft weer enkele super leuke kerstelementen waaronder:

  • 4 originele Lego Friends mini-figuurtjes waaronder Emma, de vrouw van de kerstman en twee schattige elfjes.
  • Super-cute accessoires van Santa’s werkplaats: waaronder speelgoed (mini treintje, een speelgoedeentje en een skateboard)
  • Decoratie voor in je Lego Friends huis of stad, waaronder een open haard (met kerstkrans), een kerstboom, een sneeuwpop en een open haardvuur.

Tekst gaat verder onder de afbeelding (let op spoilers!)

Bron: Lego/Bol.com

Wat kost de Lego Friends adventskalender en waar is deze te koop?

Deze Friends adventskalender is verkrijgbaar vanaf september 2020. Vaak kun je online deze set al eerder bestellen. De verkoopprijs is nog niet bekend maar zal waarschijnlijk € 29,99 gaan bedragen. Er zijn echter regelmatig kortingen en aanbiedingen (ook voor de feestdagen). We adviseren je dan ook om vooral online te kijken en te bestellen. Wacht hiermee overigens niet te lang: de Lego adventskalenders kunnen ieder jaar snel uitverkocht zijn. Klik op onderstaande knoppen voor de actuele prijs en de kortingen:

Bekijk prijs en kortingen op Bol.com Bekijk prijs en kortingen op Amazon

Over Lego Friends

De Lego Friends serie is een van de populairste Lego series van afgelopen jaren. De serie richt zich met name op meisjes. Daarom wordt Lego Friends ook wel de ‘Lego voor meisjes’ genoemd. De serie bestaat sinds 2011 en bleek vanaf begin af aan een succes. Overigens is dit niet de eerste Lego serie die zich richt op meisjes. In de jaren ’90 boekte Lego succes met de Belville-serie. De Lego Friends serie draait om de figuren van Andrea, Emma (die ook in deze adventskalender zit), Mia, Olivia en Stephanie. Naast vele Lego-sets, bestaat Lego Friends ook uit een animatieserie (met drie seizoenen!), een film en videospellen. Ook de adventskalenders van Lego Friends zijn ieder jaar erg populair.