Lego City adventskalender 2021 – 60303 – Review

Lego City adventskalender 2021 - 60303

Dit artikel gaat over de Lego City adventskalender 2021. Bekijk hier alles over de nieuwe Lego adventskalenders 2022.

Dit is de nieuwste Lego City adventskalender 2021 met nummer 60303. De Lego City adventskalender behoort tot de best verkochte Lego adventskalenders. Het is een van de vijf Lego adventskalenders van 2021 (bekijk hier alle adventskalenders van 20210).

De adventskalender van dit jaar is vergelijkbaar met die van andere jaren. Natuurlijk verschilt wel het design en de inhoud. De adventskalender bestaat uit een platte doos die je kunt open klappen aan de achterkant. Er verschijnen dan 24 vakjes met daarachter diverse Lego figuren en blokjes om bouwwerkjes mee te maken. Op 1 december 2021 begin je met het openen van de adventskalender (later kan natuurlijk ook) en het laatste vakje open je op 24 december. Dan is het kerstavond. In deze review lees je alles over de nieuwe Lego City adventskalender 2021:

  • Inhoud adventskalender
  • Prijs en kortingen
  • Review en conclusie

Inhoud Lego City adventskalender 2021

De Lego City serie is wellicht wel de bekendste Lego serie. Wist je overigens dat het ook de allereerste Lego serie ooit is? Wie wil er nu namelijk niet een eigen Lego stad bouwen? De Lego City adventskalender is dan ook een super cadeau voor iedereen die van Lego houdt. De adventskalender is ook de meest ‘algemene’ adventskalender die het makkelijkste te combineren is met andere Lego sets (zowel van Lego City of andere sets). De adventskalender bestaat o.a. uit:

  • Zes verschillende mini-figuren in kerstthema waaronder natuurlijk een kerstman! De figuren zijn gebaseerd op de Lego City adventures serie die te zien is op Netflix. Maar je hoeft de serie niet te kennen want de mini-figuren zijn vrij algemeen en passen in iedere Lego City!
  • Unieke kerst-attributen om je Lego stad helemaal in kerstsfeer te brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schoorsteen met kerstversiering, een Santa Claus workshop werktafel, een gedekte kersttafel (met kerstpudding!) en een ijshockey sets zodat je minifiguren deze winter op de schaatsen kunnen gaan staan!
  • Unieke Lego mini bouwwerkjes, waaronder: een mini-trein, helicopter, diverse auto’s en zelfs een mini-wasstraat. Want hoe moet je je mini-auto’s anders schoon krijgen?

Kortom een super leuke en complete set die leuk is voor elke Lego fan!

Bekijk volledige inhoud

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Lego.com / Amazon

Prijs en kortingen

De Lego City adventskalender heeft een vaste adviesprijs en is goedkoper dan andere thema adventskalenders zoals die van Lego Star Wars of Lego Harry Potter. De adviesprijs is € 24,99. Echter zijn er regelmatig kortingen en aanbiedingen te vinden. Via onderstaande knoppen vind je de actuele prijzen van deze en andere Lego City adventskalenders bij Amazon en Bol.com. Dit zijn de webshops met het grootste adventskalender aanbod. Bovendien vind je hier vaak ook oudere (maar net zo leuke) andere Lego City adventskalenders:

Bekijk prijs bij Amazon Bekijk prijs bij Bol.com

Onze conclusie: Review Lego City adventskalender

Ook dit jaar is de Lego City adventskalender weer helemaal geslaagd. Er zitten leuke nieuwe mini-figuren en bouwwerken in die perfect aansluiten bij elke Lego City of andere Lego set. Het is vooral leuk dat Lego ook dit jaar weer het thema kerst heeft doorgevoerd in de adventskalender. Dat past natuurlijk perfect. We verwachten dat de adventskalender dit jaar dan ook weer een echte verkoophit zal worden voor Sinterklaas of kerstmis.