Gespot: Lego City adventskalender 2019

Update: dit artikel gaat over de oude Lego City adventskalender 2019. Bekijk hier de nieuwe Lego adventskalenders 2022.

Ieder jaar komt het bekende speelgoedmerk Lego met nieuwe adventskalenders. De meest populaire Lego adventskalender is de Lego City adventskalender. Deze adventskalender is de perfecte aanvulling op je Lego City sets! Wie heeft er vroeger niet een hele Lego stad gebouwd met huisjes, een politiebureau (of brandweerkazerne) en winkeltjes? Met de Lego City adventskalender van 2019 brengt je je eigen Lego stad helemaal in kerstsfeer!

Hoe ziet deze Lego adventskalender eruit?

Elke Lego adventskalender heeft dezelfde opzet. De adventskalender bestaat uit een grote Lego doos met de afmeting: 38,2 x 26,2 x 7,05 cm (lxbxh). De achterkant van de doos kun je open klappen waarna een winters Lego landschap ontstaat. Het is dan ook de bedoeling dat je de adventskalender ergens op een kast/dressoir neerzet waarna je alle onderdelen kunt ‘uitstallen’ voor de adventskalender. Aan de achterkan zitten namelijk 24 vakjes. Achter ieder vakje vind je diverse Lego-elementen. Vanaf 1 december open je het eerste vakje. Op kerstavond (24 december) is de hele set compleet. Je hebt dus extra lang plezier met deze Lego adventskalender. Hiermee is deze adventskalender al jaren het meest favoriete Sinterklaascadeau!

Bron: Bol.com

Dit zit er allemaal in de Lego City adventskalender

Ook dit jaar heeft Lego weer zijn beste gedaan om een unieke adventskalender aan te bieden in de Lego City-serie. Bovendien is het leuke van deze adventskalender dat achter ieder vakje een compleet element zit. Dit betekent dat je niet eerst alle vakjes moet open maken (en daarmee bijna een hele maand moet wachten) totdat de set compleet is.

Bovendien bevat deze set enkele unieke elementen die je in geen enkele andere Lego doos tegenkomt. Wat dacht je van:

  • Onderdelen om je Lego huisje helemaal in kerstsfeer te brengen zoals: een goed gedekte kersttafel, een open haard, een kerstboom en zelfs kerstcadeautjes voor je mini-figuurtjes.
  • Over mini-figuurtjes gesproken: deze set bevat maar liefst 7 minifiguren (waaronder een kerstman). Ook een originele Lego sneeuwpop (hij is zo cute!) ontbreekt niet.

Nu nog de hoofdvraag? Waar kan ik deze Lego City adventskalender nu het beste kopen? Ons advies: Bol.com. Dan ben je verzekerd van een goede prijs en snelle levering. Bovendien is de verzending gratis. Klik op onderstaande knop om alle informatie over de adventskalender (inclusief de prijs) te bekijken:

Bekijk op Bol.com

Overigens is de Lego City adventskalender van 2018 ook nog gewoon verkrijgbaar. Bekijk hier onze review van de Lego City adventskalender van 2018.