De Lego Avengers adventskalender 2021 (76196) komt eraan!

Dit artikel gaat over de Lego Avengers adventskalender 2021. Bekijk hier alles over de nieuwe Lego adventskalenders 2022.

Het is officieel: in 2021 komt er een Lego Avengers adventskalender op de markt, met Lego-nummer 76196!  Het is de eerste keer dat Lego een adventskalender uitbrengt met bekende Avengers minifiguren van Marvel. Het is een van de vijf nieuwe Lego adventskalenders die in 2021 uitkomen. Zo kunnen we dit jaar weer een Lego Harry Potter adventskalender verwachten en ook eentje van Lego Friends en Lego City.

Fans hoopten al jaren op een nieuwe adventskalender met de Marvel Avengers figuren. De Lego Marvel serie is namelijk razend populair. Het viel dan ook te verwachten dat de grootste speelgoedfabrikant ter wereld een Marvel adventskalender  zou ontwikkelen.

Inhoud Lego Avengers adventskalender 76196

Het meest toffe onderdeel van elke Lego adventskalender zijn de minifiguren die erin zitten. Ook bij deze Marvel adventskalender vind je vijf minifoguren terug in bijzondere kerstoutfit. Wat dacht je van:

  • Spider Man met een hippe college-jas
  • Iron Man met een felgekleurde kersttrui
  • Thor met een rode kerstsjaal

Daarnaast zal de adventskalender mini-versies bevatten van de Avengers Quinjet, een Iron Snowman en een versie van Tony Stark’s assistent Dum-E. Uiteraard mag ook een heuse kerstboom niet ontbreken.

De adventskalender bevat in totaal 24 verrassingen. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een nieuw vakje van deze Lego Marvel Adventskalender opent.

Wanneer en waar te koop?

Officieel is deze Lego Avengers kalender nog niet uitgebracht. De onthulling van deze adventskalender is afkomstig van diverse Lego fansites die de adventskalender in de Japanse Lego brochure gezien hebben.

We verwachten dat de adventskalender deze vanaf september 2021 te koop zal zijn via de webshop van Lego en andere kanalen waaronder Bol.com.

Bekijk alle Lego Adventskalender op Bol.com Bekijk alle Lego Adventskalender op Amazon