Lego adventskalender kortingen 2020 – bespaar tot 35%

Op zoek naar Lego adventskalender korting? In dit artikel vind je alle kortingen van 2020 in één overzicht. Zo bespaar je flink op je Lego adventskalender. December is namelijk duur genoeg. De Lego adventskalenders behoren ieder jaar tot de meest populaire adventskalenders. Wie is er namelijk niet fan van Lego? Ieder jaar komt het Deense speelgoedbedrijf ook weer met nieuwe adventskalenders in verschillende thema’s. Denk hierbij aan thema’s zoals: Lego City, Star Wars, Lego Friends en zelfs Harry Potter!

Lego Adventskalender Sale

Het voordeel van Lego is echter dat het niet ‘vergaat’. Zeker als je niet elk jaar de nieuwste Lego adventskalender koopt, kun je flink besparen op adventskalenders van voorgaande jaren. Lego produceert de adventskalenders namelijk altijd in een zeer hoge oplage, daardoor hebben veel online winkels altijd wel een voorraad over. Wanneer begint dan de Lego Adventskalender sale? Er zijn in het jaar twee momenten waarbij je de meeste korting op Lego adventskalenders kunt krijgen:

  1. Over het algemeen worden de nieuwste adventskalenders altijd na kerst afgeprijsd. Soms zelfs eerder. Je begint namelijk met het openen van een adventskalender op 1 december. Het laatste vakje open je op kerstavond (24 december). Hierna heeft het kopen van een adventskalender dus eigenlijk weinig zin. Vandaar dat deze daarna afgeprijsd worden en soms dus vlak na 1 december.
  2. Daarnaast worden oude voorraad adventskalender vaak in het begin van het koopseizoen afgeprijsd, dit is rond de zomer (juli/augustus/september).

Als je dus flink wilt besparen met je nu de Lego adventskalenders van eerdere jaren kopen.

Overzicht Lego adventskalender korting 2020

Hieronder vind je diverse kortingen op Lego adventskalenders. Bij de grote webshops (bijvoorbeeld bij Bol.com) vind je de meeste afprijzingen.  We raden je wel aan om niet te lang te wachten, want afgeprijsde Lego adventskalenders kunnen snel uitverkocht zijn. Klik op een afgeprijsde adventskalender hieronder om het product en de korting (in een nieuw venster) te bekijken.

Normale prijs

Over het algemeen kosten de Lego adventskalenders rond de € 39,95 per stuk. We zien afprijzingen van oudere adventskalenders (tot ongeveer 3 jaar terug) tot wel 35%. Ook opvallend: Lego adventskalenders die een flink stuk ouder (langer dan 4 jaar) zijn, worden vaak voor een flink hogere prijs verkocht! Dit komt omdat Lego ook veel verzamelaars kent die oudere Lego-sets verzamelen en hiervoor meer willen betalen. Als je vandaag dus adventskalenders met kortingen koopt kun je ze over ongeveer 5 jaar met winst door verkopen!

 

Bekijk alle Lego adventskalender kortingen op Bol.com

 

Bekijk alle Lego adventskalender kortingen op Amazon

 

Nog meer korting ontvangen?

We hebben ook een eigen digitale adventskalender: Adventsmail! Je ontvangt dan elke adventszondag (4x) en vlak voor de start van het adventskalender-seizoen (september) een leuke mail met tal van kortingen en gratis producten! Je ontvangt maar maximaal 6 Adventsmails per jaar (we houden niet voor spam) en afmelden kan natuurlijk altijd. kosten? Helemaal gratis! Schrijf je hieronder gelijk in: