Kusmi Tea adventskalender met de lekkerste thee – KORTING

Kusmi-adventskalender-2022

Dit is de Kusmi Tea adventskalender 2021! Een van de mooiste en luxe thee adventskalenders van dit jaar. We maakte eerder al een mooi overzicht van de mooiste thee adventskalenders van 2021. Toen was deze Kusmi Tea adventskalender nog niet in Nederland te koop. Nu wel! Het Franse Kusmi Tea staat bekend om de exclusieve kwaliteit thee en de lekkerste smaken. Met deze adventskalender haal je gelijk een hele set met de lekkerste Kusmi thee in huis! Het is een ideaal cadeau voor elke theeliefhebber (of natuurlijk voor jezelf). De adventskalender ziet er namelijk prachtig uit! Het is een grote doos die je kunt openklappen waarna 24 vakjes verschijnen met daarachter de mooiste Kusmi Tea producten. Uiteraard in een prachtig en uniek Kusmi Tea design.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Wat zit er in de Kusmi Tea adventskalender?

Natuurlijk enkel de allerbeste thee van Kusmi Tea. Maar dat is niet alles! Het leuke van deze adventskalender is dat deze ook enkele extra verrassingen bevat. Een overzicht:

  • Ontdek 20 soorten Kusmi Tea smaken in handige teabags, waaronder: Darjeeling N°37, Earl Grey, English Breakfast, Russian Morning N°24, Lovely Morning, Jasmin green tea, Spearmint green tea, le thé blanc Alain Ducasse, Tropical White, White Anastasia, AquaRosa, AquaSummer, Feel Zen, Happy Mind, Lovely Night, Only Spices en diverse Rooibos varianten.
  • Twee Kusmi Tea metal tins: dit zijn de bekende Kusmi Tea metalen doosjes met losse thee. De smaken hiervan zijn; AquaExotica en Tsarevna.
  • Een originele Kusmi Tea maatlepel voor de losse thee. Hiermee kun je de losse thee perfect doseren.
  • Een infuser spoon (soort theezeef) waar je de losse thee in kunt doen om deze vervolgens in je kop te doen.

Waar te koop met korting?

De Kusmi Tea adventskalender is te koop via onderstaande knop bij de Bijenkorf. Hier is de adventskalender op dit moment het goedkoopste. Let op: het kan zijn dat deze snel is uitverkocht. We raden aan om niet te lang te wachten met bestellen.

Bekijk inhoud en prijs

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links