Kneipp adventskalender 2019 – even lekker ontstressen!

Dit artikel gaat over de Kneipp adventskalender 2019 – er is ook een 2022-versie van deze populaire adventskalender. Deze vind je hier

De Sinterklaas- en kersttijd is altijd erg druk. Vergeet daarom ook niet om af en toe even heerlijke te ‘on-stressen’. Met deze originele Kneipp adventskalender moet dat zeker lukken! Deze adventskalender hebben we gezien in Duitsland en is niet in de Nederlandse winkels te koop. Maar niet getreurd: je kunt deze adventskalender gewoon online bestellen in Nederland!

Kneipp staat bekend om de lekkerste wellness-producten met natuurlijk geuren. Het meest bekend is wellicht wel de Kneipp badolie en de Kneipp doucheproducten. In deze adventskalender vind je dit allemaal! Overigens zijn we erg te spreken over het dessin van deze adventskalender. Het is een strak vormgegeven grote adventskalender met een hele feestelijk opdruk.

Wat zit er in de Kneipp adventskalender 2019?

De Kneipp adventskalender bestaat al een tijdje. Waarschijnlijk heb je deze nog nooit gezien. Dat klopt: deze is namelijk in Nederland nooit te koop geweest – tot nu! In de Kneipp adventskalender vind je een zeer breed assortiment van de verschillende Kneipp producten, waaronder:

  • Ontdek maar liefst 12 verschillende badoliën van Kneipp. Veel soorten hiervan zijn niets eens in Nederland verkrijgbaar. Dit wordt extra genieten en één grote verrassing!
  • Massageolie: ook hier maar liefst 4 verschillende soorten en geuren
  • Kneipp douchegels (drie soorten)
  • Drie soorten handcrème, die in Nederland ook lastig te vinden is.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

kneipp-adventskalender-2019

Inhoud Kneipp adventskalender 2019

Bron: Amazon

Waar kun je deze Kneipp adventskalender kopen?

Gezien dit een Duitse adventskalender is, kun je deze niet in Nederland vinden. Je kunt deze Kneipp adventskalender wel dit jaar gewoon op Amazon bestellen inclusief verzending naar Nederland! Dit is echt een ideaal cadeau voor deze feestdagen!

Via onderstaande knop vind je alle informatie. Heel veel wellness-plezier gewenst!

Bekijk alle informatie op Amazon