Kiehl’s adventskalender 2019 – eindelijk te koop!

YES! De Kiehl’s adventskalender is er weer. Ook dit jaar kun je weer kennis maken met de beste verzorgingsproducten van Kiehl’s in deze gloednieuwe – limited edition – adventskalender!

Het dessin van de Kiehl’s adventskalender 2019 is dit jaar ontworpen door de bekende kunstenares Janine Rewell. De adventskalender is groot en kun je open klappen. Je vindt dan in totaal 24 verschillende vakjes met daarin de beste verzorgingsproducten van het top-merk Kiehl’s. Het gaat hierbij om verzorgingsproducten voor vrouwen. In tegenstelling tot de adventskalenders van Rituals, en NUXE, zitten er in deze adventskalender geen verzorgingsproducten voor mannen.
In het midden van de adventskalender vind je overigens een afbeelding van de bekende ‘Bone-man’ die symbool staat voor het cosmetica-merk. Wist je trouwens dat er zelfs een Bone-man pin in deze adventskalender zit?
Ook deze adventskalender is een limited edition: we verwachten daarom dat deze snel uitverkocht zal zijn. Wacht daarom zeker niet te lang met bestellen. De Kiehl’s adventskalender is exclusief te koop bij de Bijenkorf.

Wat zit er in de Kiehl’s adventskalender 2019?

Deze kerstdagen ga jij er tip top uitzien! Ontdek 24 beauty verrassingen van Kiehls’, waaronder:
  • Kiehl’s Amino Acid Shampoo – een unieke natuurlijke shampoo voor optimale reiniging voor je haar met extra zachtheid.
  • Midnight Recovery Deluxe elixir. Regenereert de huidbarrière voor een gezonde en jonge huid.
  • De Creamy Eye Treatment verzorging voor de huid rondom je ogen met avocado.
  • Ultra Facial Toner – een heerlijke tonic voor een evenwichtige pH voor een goede reiniging van je huid.
  • Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate – serum met vitamine C voor minder rimpels.
De volledige lijst van producten in de adventskalender vind je hier.

Waar is deze Kiehl’s adventskalender te koop?

De Kiehl’s adventskalender is exclusief: je kunt deze niet in elke winkel vinden. We kwamen deze adventskalender tegen bij de Bijenkorf. Hier kun je de adventskalender bestellen met gratis verzending (en retour). Bovendien profiteer je van de uitstekende service van de Bijenkorf. Bestel de adventskalender vandaag nog en voorkom teleurstelling. Gezien het een Limited Edition is zal deze snel uitverkocht zijn. Heel veel beautyplezier gewenst!
Bekijk en bestel bij De Bijenkorf