Jo Malone adventskalender 2022 – Review

Jo-Malone-adventskalender-2022 review

De Jo Malone adventskalender 2022 behoort tot de meest exclusieve beauty adventskalenders van 2022. Eerdere lieten we je ook al andere zeer exclusieve adventskalenders zien van o.a. Dior en Yves Saint Laurent. Met deze adventskalenders lijkt het wel of Kerstmis begint op 1 december. Vanaf die dag open je namelijk elke dag weer een nieuw vakje en ontdek je een nieuwe beauty verrassing. Deze adventskalender is overigens een van de weinige adventskalender met tal van parfum. Hier staat het merk natuurlijk ook bekend om.

Bron: De BIjenkorf

De Jo Malone adventskalender is adembenemend mooi. Het feest begint al aan de buitenkant. Zoals we van het bekende merk uit Londen gewend zijn straalt deze adventskalender een en al luxe uit. De adventskalender is een zeer exclusieve adventskalender en dat is ook te zien aan de buitenkant. De kalender bestaat uit een langwerpige doos met twee delen. De bovenkant kun je met het stoffen lipje open maken waarna er 12 prachtige doosjes verschijnen. De overige 13 doosjes vind je via een schuiflade aan de onderkant. In elk doosje vind je een heerlijke verrassing van Jo Malone voor jezelf of voor in je huis.

Inhoud Jo Malone adventskalender 2022

Jo Malone adventskalender 2022
Bron: De BIjenkorf

De Jo Malone adventskalender bestaat uit 25 prachtige producten. Dat is er sowieso al één meer dan andere adventskalenders, die meestal maar 24 producten bevatten. Jo Malone is namelijk Brits en daar hebben de meeste adventskalenders 25 vakjes. De adventskalender biedt o.a.:

  • Diverse Jo Malone geuren. Waaronder de nieuwe White Moss & Snowdrop eau de cologne en de Lime Basil & Mandarin Cologne.
  • Heerlijke geurkaarsen voor in huis, waaronder een Lime Basil & Mandarin Mini Candle.
  • Exclusieve verzorgingsproducten waaronder Wood Sage & Sea Salt.
  • Een prachtige Jo Malone snow-globe. Exclusief gemaakt voor deze adventskalender.

Wil je toch de volledige inhoud weten van deze adventskalender? Deze vind je hier.

Waar is deze adventskalender te koop?

In Nederland zul je deze adventskalender niet snel in de winkel terugvinden. Deze exclusieve kalender wordt enkel verkocht bij de Jo Malone winkels (die zijn er niet in Nederland) en via diverse webshops. Via onderstaande knop kun je deze exclusieve kalender bestellen. Overigens is deze adventskalender niet goedkoop. Maar realiseer je dat deze 25 (!) originele Jo Malone producten bevat waaronder de nodige parfum. Je bent veel duurder uit als je de producten los koopt.

Bekijk en bestel bij De Bijenkorf

Veelgestelde vragen

Vanaf wanneer is de Jo Malone adventskalender 2022 te koop?

De Jo Malone adventskalender 2022 is te koop medio oktober 2022. Let op: door de zeer beperkte oplage zal deze zeer snel uitverkocht zijn. De officiële verkooppunten van de kalender vind je terug op deze pagina.

Wat zit er in de Jo Malone adventskalender?

De adventskalender bevat 25 Jo Malone producten waaronder de nodige parfums, verzorgingsproducten, geurkaarsen en exclusieve verrassingen. Het gaat hier om zowel travel-size als ook full-size producten.

Waar kan ik de Jo Malone adventskalender kopen?

In Nederland is deze adventskalender enkel online te koop. Klik op de knop in dit artikel om deze online te bestellen.