Dit is de tofste Playmobil Adventskalender van het jaar!

Playmobil, één van de grootste speelgoedfabrikanten van Europa, brengt ieder jaar verschillende adventskalenders uit. Zo is er een adventskalender speciaal voor ‘jongens’ met als thema geheime agenten. Voor meisjes is er een adventskalender met paardrijden als thema.

De tofste adventskalender van Playmobil is toch wel deze: de ‘kerstatelier’ kalender – met als hoofdthema ‘kerstmis’ (daar draait het toch allemaal om?). De kalender is leuk voor elk kind dat van kerst houdt:  meisjes, jongens – iedereen zal deze vrolijke kalender kunnen waarderen.

De doos van de kalender kan omgebouwd worden tot een gezellige woonkamer en een besneeuwde tuin. Iedere dag tijdens de adventstijd kunnen kinderen een luikje open maken waar ze een leuk Playmobil speelgoedje vinden. Met al het speelgoed kun je de woonkamer en winterse tuin aanvullen tot een heus kersttafereel! Zo vind je twee leuke elfjes in de kalender, verschillend Playmobil kinderspeelgoed, een arrenslee met rendier en natuurlijk de kerstman zelf!

Het tofste cadeautje zit verstopt achter het laatste vakje: een elektronisch lantaarn die echt brand! Zo wordt deze kerst extra gezellig – ook in je Playmobil-wereld.

Waar te is deze Playmobil Adventskalender te koop?

De Playmobil adventskalenders zijn eenvoudig te bestellen via Bol.com. Hier vind je niet enkel deze Playmobil Top Agent adventskalenders – maar nog veel meer. Als je bij Bol.com besteld profiteer je ook nog van:

  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Snelle levering
  • 30 dagen bedenktijd
Bestel eenvoudig bij Bol.com