IKEA adventskalender 2020 – REVIEW & KORTING

Dit artikel gaat over de oude IKEA adventskalender van 2020. De nieuwe IKEA adventskalender 2022 is ook beschikbaar! Klik hier voor alle info.

Heb jij de nieuwe IKEA adventskalender 2020 al gezien? Net als eerder jaren belooft deze leuke adventskalender ook in 2020 weer een groot succes te worden! Deze adventskalender is vanaf vandaag verkrijgbaar bij IKEA – zolang de voorraad strekt. In dit artikel vertellen we je er alles over.

De Ikea adventskalender is een adventskalender met chocolade. Het is een 2D-adventskalender (platte doos) met 24 luikjes die je open kunt maken. Het eerste luikje open je op 1 december en het laatste op 24 december. Dan is het kerstavond. Op deze manier tel je op een leuke manier af tot kerstmis. Deze IKEA adventskalender is leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.
Ieder jaar heeft IKEA weer een ander design voor de adventskalender. Was deze vorig jaar nog vrij modern en strak. Dit jaar heeft IKEA gekozen voor wat fellere kleuren. Om eerlijk te zijn vinden we de uitstraling van dit jaar mooier dan die van vorig jaar, al blijft de versie van 2018 nog steeds onze favoriet.

Tekst gaat verder na de afbeelding.

Het design van de IKEA adventskalenders door de jaren heen

Inhoud IKEA adventskalender 2020

Wat zit er dit jaar allemaal in de IKEA adventskalender? De adventskalender van IKEA bestaat altijd uit twee soorten verrassingen:

1 IKEA Chocolade

Laten we beginnen met het ‘lekkere’ deel. Ook dit jaar vind je achter ieder luikje een heerlijk chocolaatje. Het leuke van deze chocolade adventskalender is dat het niet elke dag dezelfde chocolaatjes zijn. De ene dag is het een soort bonbon, de andere dag een ‘gewoon’ stukje chocolade en weer een andere dag vind je een verpakt chocolaatje met een winterse smaak. Het is dus echt elke dag weer een andere verrassing. De verpakkingen van de chocolaatjes zijn ieder jaar ook weer aangepast op het design van de kalender. Aan elk details is dus gedacht

2 IKEA Cadeaukaarten

Naast het lekkere deel is er ook een ‘leuk’ deel in de IKEA adventskalender. Ook dit jaar bevat de adventskalender weer twee cadeaukaarten. Deze vind je in het vakje op 6 december en op 24 december (laatste vakje). Het leuke is dat je van te voren niet kunt zien hoeveel je cadeaukaart nu waard is! Wat je wel kunt weten is dat de kaart sowieso minimaal € 5,- waard is. In totaal dus € 10,- voor beide kaarten. Maar als je geluk hebt bevat je adventskalender wellicht een cadeaukaart van € 1.000,-!  Er zijn daarnaast ook nog cadeaukaarten van € 10,-, € 20,-, € 50,-, € 100,- en € 250,-. Wie weet wordt je met deze adventskalender dus zelfs rijker! Je kunt het saldo van de cadeaukaart overigens enkel in de winkel zien.

Tekst gaat verder na de afbeelding

De cadeaukaarten van de IKEA adventskalender 2020

3 IKEA app

In de IKEA adventskalender is ook een speciale adventskalender-app gekoppeld. Dit iseen AR-app waarmee je de adventskalender via je smartphone of tablet ’tot leven’ kan wekken. Door de kalender te scannen vond je iedere dag nog een extra verrassing. Zoals een leuk verhaaltje, weetje of recept.

Prijs en korting IKEA adventskalender 2020

Nu komt het leukste van de IKEA adventskalender en dat is de prijs! Deze adventskalender kost slechts € 12,99. Waarbij je dus sowieso voor € 10,- aan cadeaukaarten terugkrijgt. Je betaalt dan nog maar € 2,99 voor deze chocolade adventskalender en dat is ie zeker waard!

korting

Maar als je IKEA FAMILY lid bent, krijg je nog eens korting op de adventskalender! Je betaalt dan nog maar € 10,99 (2 euro korting)! Dan betaal je voor alle chocolade dus eigenlijk maar een euro. Super goede deal! Natuurlijk gaat het IKEA erom dat je nogmaals naar de winkel komt om de cadeaukaarten in te leveren. Deze hebben echter een geldigheidsduur van een half jaar dus dat is ook tijd genoeg om deze te besteden.

De IKEA adventskalender is overigens te koop bij de IKEA winkels. Klik op onderstaande knop om meer informatie te lezen over de kalender maar ook om de kerstcollectie van IKEA te shoppen (ook dit is de moeite dit jaar).

Bekijk meer op IKEA