Gespot: de IKEA adventskalender 2018 (Nu verkrijgbaar!)

Op zoek naar de IKEA adventskalender van 2021?  Bekijk deze hier

Ook dit jaar brengt IKEA weer een adventskalender uit. In Nederland heeft IKEA de adventskalender nog niet bekend gemaakt, maar wij van adventskalenderkopen.nl hebben ‘m al gespot: dé IKEA adventskalender 2018!

De IKEA adventskalender 2018 is lijkt erg op een traditionele adventskalender. De adventskalender heeft 24 vakjes en is gemaakt van karton. De tekening op de adventskalender laat kabouters, elfjes en dieren zien die druk in de weer zijn speelgoed te maken en in te pakken voor kerstmis. Hoe leuk! Heb jij al alle IKEA producten gespot op de tekening?

Wat zit er in de IKEA adventskalender 2018?

De inhoud van de adventskalender is vergelijk met de IKEA adventskalender van vorig jaar. Achter elk deurtje vind je sowieso een leuke chocoladeverrassing, maar het bijzondere aan deze adventskalender is dat er ook twee IKEA cadeaukaarten verstopt zijn! Beide kaarten zijn sowieso minimaal €10,-  waard, maar in enkele adventskalenders zitten cadeaukaarten van €1000,-!

Waar kan ik de IKEA adventskalender kopen?

De IKEA adventskalender is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar bij de IKEA vestiging bij jou in de buurt. Let wel op! Deze zijn zeer snel uitverkocht. Volgens IKEA verschilt de voorraad sowieso per vestiging. Helaas kun je via internet niet opvragen hoeveel adventskalenders er in jouw IKEA woonwarenhuis voorradig zijn. Je zult toch gewoon even langs moeten komen.

Wat kost de IKEA adventskalender?

De IKEA adventskalender kost € 12,95, waarbij je dus minimaal € 10,- aan IKEA cadeaukaarten ontvangt. In feite betaal je dus slechts € 2,95 voor de kalender zelf.

Ben je IKEA FAMILY lid – dan kost de adventskalender zelfs maar € 10,95! Overigens kun je in de winkel heel eenvoudig lid worden van IKEA FAMILY – en het is gratis.

Is de IKEA adventskalender helaas uitverkocht? Wellicht vind je hier nog enkele leuke andere adventskalenders om te kopen voor deze adventstijd.

Bekijk meer op IKEA