Hopt bier adventskalender 2019 – ‘Beery Christmas’

Ho Ho Hopt! Sinds enkele jaren is de Hopt bier-adventskalender ongekend populair. De zogenaamde “Beery christmas” bier-adventskalender is dé adventskalender voor mannen en vrouwen die van speciaalbiertjes houden! Vorig jaar schreven we ook al over deze Hopt Beery Christmas adventskalender.

De Hopt bier-adventskalender ziet er ook dit jaar weer prachtig uit. Het is een flinke kartonnen doos met een uniek design. De afmeting is maar liefst 49,8 x 34,3 x 26,8 cm (LxBxH) en weegt maar liefst 15 KG (gelukkig bezorgen ze deze adventskalender gratis bij je thuis).

Wat zit er in de Hopt bier-adventskalender 2019?

Dat is een goede vraag. Het idee van een adventskalender is natuurlijk dat je jezelf iedere dag tijdens de adventstijd laat verrassen. Voor degene die niet weten hoe een adventskalender werkt: je opent het eerste vakje op 1 december en het laatste op 24 december (dan is kerstavond). Op deze manier tel je op een ludieke manier af tot kerst.

Terug naar de Hopt bier adventskalender. Er zitten in totaal 24 verschillende soorten speciaalbiertjes in uit 17 landen en afkomstig van 29 brouwerijen wereldwijd. Er is in ieder geval voor ieder wat wils. Laat je verrassen door heerlijke IPA’s, stevige tripels of verrassende Saisons. Het leuke is dat je ook een digitale ‘bier-sommelier’ bij de adventskalender geleverd krijgt. Dit zagen we ook al eerder bij deze whisky -adventskalender. Je ontvangt dan elke dag via Messenger een berichtje met meer informatie over het biertje dat je die dag in de adventskalender vindt. Je kunt ervoor kiezen om elke dag het speciaalbiertje te nuttigen maar je kunt de biertjes ook verzamelen en samen met je vrienden tijdens kerstmis een proeverij houden!

Tot slot is de Beery Christmas adventskalender van 2019 anders dan die van andere jaren. Er zitten namelijk geen nummers op! Je weet dus vooraf NIET welke vakje je op een bepaalde dag moet openen. Daarom krijg je er een boekje bijgeleverd waarmee je moet puzzelen welk vakje geopend dient te worden. Gelukkig staan de antwoorden ook op de achterkant van het boekje – dus mocht je geen puzzelaar zijn dan kun je deze adventskalender toch gewoon kopen.

Nog een kleine tip: open je vakje ‘s morgens zodat het bier door de dag kan afkoelen in de koelkast.

Waar is de Hopt bier adventskalender te koop?

De Hopt bier-adventskalender is exclusief te koop via de website van Hopt en kost € 69,90. De adventskalender wordt binnen 48 uur gratis thuisbezorgd.