Hopt Beery Christmas – dé speciaalbier adventskalender 2018

Vorig jaar hebben we al aandacht besteed aan de Beery Christmas adventskalender van Hopt. Dit is dé adventskalender voor de echte speciaalbier liefhebber. Het is een grote adventskalender (50x34x27 cm) met een totaalgewicht van maar liefst 15 kg! Het is een heel stevige doos met daarin 24 speciaalbiertjes – voor elke dag in december een. Het ontwerp ziet er elk jaar weer schitterend uit: deze zet je zo in je Man Cave (of gewoon in je (woon)kamer)). Wat ook leuk is dat je goed moet zoeken waar de ‘luikjes’ van deze adventskalender verstopt zitten.

Wat zit er in deze bier adventskalender?

De Hopt Beery Christmas adventskalender bestaat uit 24 speciaalbiertjes, samengesteld door de bierkenners van dé speciaalbier webwinkel Hopt.nl. De bieren zijn afkomstig uit 31 verschillende brouwerijen uit 18 landen. Althans dat beweert de website: 31 brouwerijen voor 24 flesjes bier?
De ‘biersommeliers’ hebben bij de samenstelling rekening gehouden dat je zoveel mogelijk ‘stijlen’ speciaalbier kunt proeven de dagen voor kerst.

Als bezitter van de Beery Christmas adventskalender ontvang je ook dagelijks alle informatie over het speciaalbiertje van de dag via Messenger.

Waar kun je deze bier adventskalender kopen?

Deze Beery Christmas bier adventskalender is exclusief te koop via Hopt.nl. De adventskalender wordt gratis verzonden en binnen 2 werkdagen geleverd.