€ 30,- KORTING: Holland & Barrett adventskalender 2022

Holland & Barrett adventskalender 2022 review

Naar jarenlang wachten kunnen we in 2022 ook eindelijk ook genieten van een Holland & Barrett adventskalender! Deze beauty adventskalender is in het buitenland (waaronder in het Verenigd Koninkrijk) al jarenlang een echte verkoop-hit. Dat begrijpen we volkomen: de adventskalender is namen samengesteld door Holland & Barrett zelf en bevat daardoor een selectie van de mooiste producten en merken die de winkel verkoopt. Denk hierbij aan: Naïf, Jacob Hooy, Kneipp en het eigen merk ‘De Tuinen’. Het is natuurlijk veel leuker om een adventskalender uit te pakken die veel verrassende producten en verschillen merken bevat dan alles van hetzelfde merk. Hiermee is deze adventskalender te vergelijken met andere luxe beauty adventskalenders van (web)winkels zoals de Bijenkorf en Lookfantastic.

In deze review vertellen we je alles over de Holland & Barrett adventskalender: wat zit erin? Is deze de moeite waard en is het iets voor mij? We kunnen alvast een vraag beantwoorden, namelijk;’ wanneer is de Holland.& Barrett adventskalender te koop? Dat is vanaf nu! Je kunt de adventskalender bestellen in de officiële webwinkel via onderstaande knop.

SALE: nu € 30,- extra korting op de laatste stuks (op=op). Totale waarde €225,- (prijs nog geen € 50,-!).

Bekijk meer & bestel
Holland & Barett adventskalender doos
Bron: Holland & Barrett

Inhoud adventskalender Holland & Barrett

Voordat we naar de inhoud gaan kijken laten we eerst even de kalender zelf onder de loep nemen. De adventskalender heeft een ‘boekvorm’. Je kunt deze dus openklappen (dat hebben we vaker gezien). In het boek vind je geen karton met vakjes maar 25 schattige pakjes. In elk pakje zit een nieuwe verrassing. Overigens is 25 vakjes meer dan een standaard adventskalender die er maar 24 telt. Je telt bij een adventskalender normaal af van 1 december t/m 24 december (kerstavond), in dit geval tel je t/m eerste kerstdag.

Dan de hamvraag. Wat zit er in de Holland & Barrett adventskalender? Spoiler alert: we gaan de inhoud hier niet verklappen. De meeste kopen de adventskalender namelijk voor hunzelf en dan is het hele idee van ‘verrassing’ natuurlijk weg als je deze gelijk opent. Wel willen we drie producten uitlichten, zodat je enigszins een beeld hebt wat je kunt verwachten. Kun je toch echt niet wachten (of wil je de kalender cadeau doen), dan vind je op deze pagina de complete inhoud.

De Holland & Barrett adventskalender bevat 24 beauty      producten van 24 verschillende merken. Het is dus echt een feest om uit te pakken! Producten die je in de adventskalender terug vindt zijn:

  • Diverse producten van ‘De Tuinen’, waaronder; een shampoobar, De Tuinen slakkengel en heerlijke massage olie!
  • Kneipp lipcare met kamille en melisse.
  • Jacobs Hooy Vitamine E Crème.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Holland-Barrett-adventskalender-inhoud-2022
Voorbeelden van de producten in de adventskalender (deze kunnen afwijken qua formaat/inhoud)

Holland & Barrett adventskalender korting

Naast de super verrassende en bruikbare inhoud is deze adventskalender ook nog eens een echt koopje. De totale waarde van alle 24 beauty producten is namelijk 225 euro. De Holland & Barrett adventskalender kost slechts 75 euro. Je bespaart daarom maar liefst euro t.o.v. de losse verkoopprijzen. Bovendien ontdek je ook nog eens toffe nieuwe producten en merken en is je voorraad ook weer aangevuld.

Review Holland & Barrett adventskalender

Is de Holland & Barrett adventskalender 2022 aan te raden? Wij vinden absoluut van wel. Als je tenminste van de producten houdt die de winkel verkoopt. De kalender bevat 24 beauty producten die vele van jullie zullen waarderen en die altijd bruikbaar zijn. Denk aan diverse natuurlijke crèmes, massageolie, shampoobar, lippenbalsems en een serum. Het is dé adventskalender voor iedereen die bezig is met beauty, gezondheid en natuur. We vinden het dan ook ontzettend tof dat de winkelketen eindelijk ook in Nederland deze adventskalender te koop gaan aanbieden.

Ook de verpakking zelf vinden we tof. Vooral het idee van de 25 kleine pakjes waar alle producten in zitten. Het design van de kalender vinden we wat minder feestelijk. Daar deden andere merken het beter, al gaat het vooral om de inhoud. Kortom: aanrader dus. We verwachten dan ook dat de kalender snel uitverkocht is en adviseren je om niet te lang te wachten met bestellen als je er eentje wilt hebben.

SALE: nu € 20,- extra korting op de laatste stuks (op=op).

Bekijk meer & bestel

Veelgestelde vragen over de adventskalender

Wat is de Holland & Barret adventskalender?

Het gaat hier om een adventskalender van 24 dagen met 24 verrassingen. De adventskalender bevat diverse producten van 24 verschillende merken. Het gaat hier bijvoorbeeld om: Jacob Hooy, Naïf, De Tuinen en Kneipp.

Wat zit er in de Holland & Barrett adventskalender?

De adventskalender bevat 24 producten die de winkelketen ook zelf verkoopt, denk hierbij aan: De complete inhoud vind je hier.

Vanaf wanneer is de Holland & Barrett adventskalender te koop?

De adventskalender is te koop vanaf begin oktober 2022. De kalender wordt later geleverd. Als je er eentje wilt bemachtigen adviseren we om deze zo snel mogelijk te kopen. Deze kan namelijk snel uitverkocht zijn.

Is er een korting voor de Holland & Barrett adventskalender?

Ja en nee, er wordt geen extra korting gegevens op de adventskalender van Holland & Barrett. Je bespaart wel al veel geld. De waarde van alle producten in de kalender is namelijk € 225,- de verkoopprijs is veel lager: € 75,-

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate-links.