Harry Potter fans opgelet: dit is de Harry Potter Cube Adventskalender

Wat is er nu leuker dan aftellen tot aan kerstmis? Aftellen met iedere dag een leuke Harry Potter verrassing! Dit is dé adventskalender voor Harry Potter fans: de Harry Potter Cube adventskalender. Dit is een compleet nieuwe adventskalender voor 2019.

De adventskalender is vierkant (vandaar de naam ‘cube’) en heeft een afmeting van 25 cm x 23 cm x 23 cm. De 24 vakjes zijn rondom de adventskalender verdeeld. De kalender heeft een prachtige Harry Potter print en zal zeker niet misstaan in je Harry Potter interieur. Uiteraard gaat het hier om een ‘official-licensed’ Harry Potter adventskalender.

Waaruit bestaat de Harry Potter Cube adventskalender?

Deze adventskalender bestaat dus uit 24 Harry Potter cadeautjes. Het eerste vakje open je natuurlijk op 1 december. We gaan uiteraard niet helemaal verklappen wat erin zit, maar lichten wel graag een tikje van de sluier op. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Harry Potter Pins
  • Harry Potter sleutelhangers met de bekendste Harry Potter figuren zoals: Hermelien, Ron, Hagrid en natuurlijk Harry Potter zelf. Deze sleutelhangers lijken overigens op de Funko Pop! Figuren van Harry Potter
  • Een Harry Potter snow-globe (alleen daarvoor zouden we deze adventskalender al kopen)!

Bron: Amazon

Waar kun je deze Harry Potter adventskalender kopen?

We hebben deze adventskalender niet in de winkel zien liggen. Hier zal je deze ook niet snel vinden. Deze adventskalender is exclusief te koop op Amazon. De Duitse Amazon wel te verstaan: dit betekent dat je deze adventskalender gewoon in Nederland kunt bestellen en deze gratis thuisbezorgd wordt op ieder Nederlands adres. We verwachten wel dat deze snel uitverkocht zal zijn: dus wacht niet te lang met bestellen. Via onderstaande knop kun je direct bestellen en profiteer je van:

  • Deze adventskalender wordt door Amazon zelf geleverd
  • Gratis thuisbezorgd in Nederland
  • Betaal eenvoudig via IDeal
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Amazon.de is de grootste online webshop van Duitsland (en wellicht zelfs te wereld)
Bestel veilig bij Amazon