Gruffalo adventskalender met 24 boekjes

Deze Gruffalo adventskalender is een super schattige adventskalender die bestaat uit 24 mini-boekjes. Deze adventskalender is dan ook zeer geschikt voor kinderen die fan zijn van de Gruffalo verhalen. Het is een super mooi alternatief voor een speelgoed adventskalender. In dit artikel laten we je zien wat je ervan kunt verwachten.

Inhoud Gruffalo adventskalender

Bron: Bol.com

De kalender bestaat eigenlijk uit een mega groot boek dat je open kunt klappen. In dit boek zitten vervolgens 24 mini boekjes verstopt. Het gaat hier om:

  • verhaal boekjes met de bekende illustraties
  • Spelletjesboekjes
  • Puzzel en kleurboekjes

Het is dus een zeer originele en veelzijdige adventskalender. Bovendien is deze volledig in het Nederlands. Ook de reviews zijn zeer positief, vooral omdat dit een adventskalender is die geen snoep of chocolade bevat, maar wel elke dag verrassend is!

Prijs en waar te koop (met korting?)

Deze adventskalender is via onderstaande knop te bestellen bij Bol.com. Soms is er ook een korting op boeken, maar daar moet je wel geluk mee hebben. De adventskalender kost zo’n € 25,-. Deze adventskalender is in 2021 uitgebracht maar is niet gebonden aan een bepaald jaar (een adventskalender heeft altijd 24 vakjes, ongeacht het jaar, kerst valt altijd op dezelfde datum).

De kalender was vorig jaar zeer populair en snel uitverkocht. We adviseren dan ook om niet te lang te wachten met bestellen.

Bekijk meer (Amazon)

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.