Adventskalender eten Adventskalender speelgoed Adventskalender volwassenen Adventskalender voor kinderen Adventskalender voor mannen Adventskalender voor meisjes Adventskalender voor vrouwen Adventskalenders 2017 Adventskalenders 2018 Adventskalenders voor jongens Beauty adventskalender

Speciaal voor jou: gratis adventskalender Adventmail

Maak deze adventstijd helemaal bijzonder met de gratis Adventmail adventskalender. Ontvang op elke adventsdag (dat zijn de vier zondagen voor kerst) een Adventmail met:

  • Gratis verrassing bij de eerste Adventmail.
  • Exclusieve kortingsbonnen voor je kerstinkopen.
  • Stylingtips om je woning helemaal in kerstsfeer te brengen.
  • Leuke tips voor in de kerstvakantie.
  • Kans maken op leuke prijzen – zo hebben we dit jaar al twee MyMuesli Adventskalenders mogen verloten.

Het leukste van Adventmail is daarnaast dat het geen spam is: je e-mailadres wordt enkel gebruikt om je Adventmails te versturen. Bovendien ontvang je enkel op de vier adventsdagen een e-mail en is afmelden uiteraard eenvoudig met slechts één klik. Je zit dus nergens aan vast.

Win een Google Home Mini

Daarnaast mogen we uit alle inzendingen een Google Home Mini verloten. De Google Home Mini is het meest populaire cadeau voor deze feestdagen. Met deze smart-speaker bedien je alle smarthome apparatuur in je huis en kun je middels stemcommando’s eenvoudig je favoriete muziek beluisteren.

Hoe ontvang ik deze gratis adventskalender?

Je kunt je direct via onze website aanmelden voor Adventsmail. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt direct een definitieve e-mail om je aanmelding te bevestigen.