Funko adventskalender 2021 overzicht

Funko pop adventskalenders 2021

Dit artikel gaat over de Funko adventskalenders 2021. De nieuwe Funko adventskalenders van 2022 zijn inmiddels ook bekend. Deze vind je hier.

Op zoek naar een Funko adventskalender 2021 met schattige Pocket Pops? Op deze pagina vind je een compleet overzicht van alle nieuwe Funko Pop adventskalenders van 2021. Funko brengt ieder jaar weer diverse adventskalenders op de markt van bekende films en series. Zo schreven we vorig jaar al over de Funko Harry Potter adventskalender. Dit jaar zijn er weer vier nieuwe adventskalenders, deze zijn:

  • Five Nights at Freddy’s adventskalender
  • Harry Potter adventskalender
  • Pokémon adventskalender
  • The Office adventskalender

Voordat we je de vier adventskalender laten zien vertellen we je graag eerst wat een Funko adventskalender is en hoe deze werkt.

De Funko adventskalender zijn NU verkrijgbaar in PRE-ORDER bij Zavvi (let op: beperkte beschikbaarheid). Klik hier voor alle info.

Hoe werkt een Funko adventskalender?

Een Funko adventskalender bestaat uit een doos die je aan de achterkant kunt open klappen. Er verschijnen dan 24 vakjes die je één voor één dient open te maken. Het eerste vakje open je op 1 december en het laatste op kerstavond: 24 december.

Achter ieder vakje vind je een originele Funko Pocket Pop! (die ook nog eens apart verpakt zijn zodat de poppetjes niet beschadigen). Funko Pocket Pops zijn kleine vinyl poppetjes (ongeveer 4 cm groot) van een bekende serie of film. Pocket Pops hebben een zeer kenmerkend en cartoonesk uiterlijk. Ze zijn razend populair onder verzamelaars en fans!

Door de populariteit zijn de adventskalenders van Funko ook snel uitverkocht. Ze worden ook in beperkte oplage gemaakt. Als je er een wilt hebben dien je echt niet te lang te wachten met bestellen. Anders vis je achter het net.

Five Night’s at Freddy’s Funko adventskalender 2021

Bron: Zavvi

Five Nights at Freddy’s-fans opgelet! Dit is de allereerst Five Nights at Freddy’s die we ooit zijn tegenkomen! Het computerspel met aanvallende animatronics is razend populair dus een unieke adventkalender van Funko kon ook niet lang meer uitblijven. Deze adventskalender is dan ook een echte must-have voor de FNAF-fan! Verzamel alle 24 de unieke FNAF pocket pops en je hebt in één klap een complete collectie thuis.

Bekijk complete inhoud en prijs

Funko Pop Harry Potter adventskalender 2021

Bron: Zavvi

De Harry Potter figuren van Funko Pop! behoren tot een van de meest populaire Funko pops. Bijna ieder jaar komt er een nieuwe versie van deze adventskalender uit. Ontdek ook dit jaar weer 24 nieuwe Harry Potter Pocket Pop! figuren om je verzameling aan te vullen. Zo bevat deze adventskalender een nieuw variant van Harry in een prachtig Zweinstein-schooluniform.

Bekijk complete inhoud en prijs

Pokémon Funko adventskalender 2021

Bron: Zavvi

Gotta catch em all! Met deze nieuwe Pokémon Pocket Pop! adventskalender vang je gelijk 24 unieke Pokémons in één keer. Open elke dag een nieuw vakje en ontdek een van de vele Pokémon monsters, waaronder Pikachu in verschillende vormen. De Pokémon adventskalender bevat dit jaar ook vier unieke zilveren Pokémon Pocket Pops!

Bekijk complete inhoud en prijs

The office adventskalender

Bron: Zavvi

Tot slot brengt Funko in 2021 ook deze adventskalender uit van hitserie ‘The Office’. Het is de allereerste keer dat we een adventskalender tegen komen van deze hitserie. In Deze Funko adventskalender kom je je favoriete karakters van ‘The Office’ tegen zoals Dwights en Jim. Als fan van de serie moet je deze adventskalender gewoon hebben.

Bekijk complete inhoud en prijs

Funko adventskalenders kopen met korting?

De Funko adventskalenders zijn bij verschillende aanbieder te koop. Door de populariteit zijn ze ook vaak uitverkocht. Heel soms kom je nog eerdere modellen tegen met korting. Daar moet je wel een beetje geluk mee hebben. Via onderstaande links vind je het actuele aanbod van Funko adventskalenders bij de grootste en officiële webwinkels die deze adventskalenders mogen verkopen:

Bekijk aanbod bij Bol.com Bekijk aanbod bij Amazon Bekijk aanbod bij Zavvi

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info