Op zoek naar een foto adventskalender met je eigen foto’s? Zoek niet verder!  

 CEWE biedt dit jaar vele soorten foto adventskalenders aan die je kunt voorzien van je favoriete foto. Zo maak je in een handomdraai je eigen persoonlijke adventskalender! Super leuk om te geven én te krijgen.

Kies zelf de adventskalender die het beste bij je past. Je hebt de keuze uit meerdere chocolade foto adventskalenders. Deze zijn gevuld met heerlijke kinder® chocolade of Ferrero pralines! Daarnaast heb je ook de keuze uit een echte foto adventskalender (zonder vulling) die bestaat uit 24 luikjes met daarachter een eigen foto.

Update: helaas zijn de adventskalenders uitverkocht. Gelukkig biedt CEWE ook heel veel alternatieve fotocadeaus:

Bekijk alle fotocadeaus 2021

Soorten foto adventskalenders – welke kies jij?

CEWE staat voor de allerbeste kwaliteit. Alle CEWE producten worden vervaardigd en samen gesteld binnen de CEWE productielocaties. Hierdoor ben je verzekerd van de allerbeste fotokwaliteit én inhoud. De gevulde adventskalenders bevatten namelijk de lekkerste kinder® of Ferrero chocolade. Je kiest zelf de foto die op de voorkant bedrukt wordt. Hierbij bepaal je ook of de foto ‘liggend’ of ‘staand’ moet zijn. Alle adventskalenders zijn in beide varianten beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld ook een tekening inscannen en die op de adventskalender laten drukken. Jij hebt de keuze! Welke adventskalender kies jij dit jaar? Klik op de rode button voor meer informatie over de betreffende adventskalender.

Foto adventskalender met 24 foto’s

Dit is een unieke adventskalender die je helemaal naar eigen wens kunt laten bedrukken. Het is papieren adventskalender die je makkelijk kunt ophangen of kunt neerzetten. De adventskalender bestaat uit 24 vakjes met daarachter een eigen foto. Je bepaalt helemaal zelf welke foto achter welk nummertje komt te staan.

Deze adventskalender is een prachtig geschenk voor je geliefde, familie of vriend(in)! Zo kun je de leukste foto’s van het afgelopen jaar in de adventskalender laten drukken. Of wat dacht je van de leukste foto’s van je (klein)kinderen?

Bekijk meer

Adventskalender met kinder® chocolade en eigen foto

Wil je nog meer variatie in je eigen adventskalender? Kies dan voor deze unieke chocolade adventskalender met verschillende soorten kinder® chocolade. Deze adventskalender heeft een praktisch A4-formaat en is voorzien van een eigen persoonlijke foto aan de voorkant. In de 24 vakjes vind je vervolgens elke dag weer een nieuwe chocolade verrassing., waaronder: de originele kinder® chocolade mini, kinder® Choco-bons en kinder® Bueno mini. Wie houdt er niet van deze beroemde en verrukkelijke chocolade? Uitpakken wordt één groot feest.

Bekijk meer

Foto adventskalender met Ferrero pralines

Houdt je meer van Ferrero pralines i.p.v. kinder® chocolade? Kies dan voor deze unieke adventskalender met Ferrero pralines! Ook deze adventskalender is exclusief via onderstaande knop te bestellen bij CEWE. Deze adventskalender heeft ook een A4-formaat en wordt speciaal voor jou bedrukt met een eigen foto aan de voorzijde. Achter ieder vakje vind je elke dag een heerlijke chocolade praline van Ferrero. Denk hierbij aan: Ferrero Rocher (met de gouden wikkel), Ferrero Rafaello (met witte chocolade en kokos) en Ferrero Küsschen. Deze adventskalender is hét geschenk voor deze feestdagen.

Bekijk meer

Adventskalender met 24 foto’s én chocolade!

Wil je het beste van twee werelden? Kies dan voor deze foto adventskalender met kinder® chocolade én foto’s achter ieder vakje. Deze adventskalender bevat elke dag twee verrassingen! Achter ieder deurtje kun je namelijk een eigen foto laten drukken. Daarnaast bevat deze adventskalender ook heerlijke kinder® chocolade waaronder mini-Bueno en kinder® Choco-bons! Wellicht is dit wel de mooiste foto adventskalender die je dit jaar kunt kopen!

Bekijk meer

Veelgestelde vragen over foto adventskalenders

Wat is een foto adventskalender?

Een foto adventskalender is een adventskalender met 24 vakjes die aan de voorkant voorzien is van een eigen foto (of scan van bijvoorbeeld een tekening). Daarbij bestaan er ook foto adventskalenders waaraan in de binnenkant ook een foto gedrukt is.

Hoe werkt een foto adventskalender?

Een adventskalender is een manier om af te tellen tot aan kerst. Elke adventskalender heeft 24 vakjes. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december elke dag een vakje opent. Het laatste vakje open je op 24 december: dan is het kerstavond en kan het feest beginnen.

Vanaf wanneer zijn de foto adventskalenders te bestellen?

Je kunt de adventskalenders van CEWE nu bestellen via deze link. Als je de adventskalender voor 1 december in huis wilt hebben dien je deze op tijd besteld te hebben.

Is elke foto geschikt voor de foto adventskalender?

De meeste foto’s zijn geschikt voor de adventskalender. Houdt er rekening mee dat voor de voorkant een foto benodigd is met een goede resolutie. Bij het uploaden van de foto op de website van CEWE (of via de app) krijg je automatisch te zien of de foto goed is of niet.

Wat kost een foto adventskalender?

De vanafprijs om een eigen foto adventskalender te laten bedrukken is € 8,95 per stuk. Klik hier om de actuele prijzen en alle mogelijkheden te zien.

Adventskalender foto kopen?

Bekijk via onderstaande knop het complete assortiment van alle CEWE adventskalenders van 2021. Het aanbod is dit jaar groter dan ooit! Op de website van CEWE kun je de adventskalender gelijk bestellen en ontwerpen! Het kost slechts enkele minuten werk.

Bekijk alle foto adventskalenders

Perfect cadeau: CEWE fotoboek

Helaas zijn onderstaande adventskalender van CEWE inmiddels uitverkocht. Echter biedt CEWE nog tal van andere persoonlijke cadeaus voor de feestdagen! Verras je familie of vrienden met een prachtig CEWE fotoboek, een persoonlijke kerstkaart of prachtige wandkalender. Bekijk nu alle mogelijkheden via onderstaande knop:

Bekijk alle fotocadeaus 2021

Aangeboden door:

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info