Fitness adventskalender 2022 Overzicht en top 5

fitness adventskalender 2022

Met een fitness adventskalender 2022 gaat elk sportershart (nog) sneller kloppen! Een adventskalender hoeft namelijk niet enkel ongezonde producten te bevatten zoals chocolade of snoep. Deze adventskalender bevatten fitness producten zoals proteïne repen, shakes of andere superfoods. Het is een ideale manier om nieuwe producten te testen.

We hebben de mooiste fitness adventskalenders van 2021 voor je op een rijtje gezet. Klik op de afbeelding of de knop om meer te lezen over de betreffende adventskalenders. Wachter overigens niet te lang met bestellen, deze adventskalenders kunnen snel uitverkocht zijn.

5 Boxiland Fitness adventskalender 2022

Boxiland-Fitness-adventskalender-2022

Boxiland brengt ieder jaar weer de tofste adventskalender uit met heel veel verschillende soorten food. Deze adventskalender van boxiland richt zich speciaal op fitnessers en sporters. De adventskalender bevat 24 verantwoorde snacks en tussendoortjes voor bij het sporten.

Bekijk volledige inhoud en prijs

4 DIY fitness adventskalender

DIY-fitness-adventskalender-2022
Bron: Amazon

Deze adventskalender bestaat uit een grote box met daarin 24 food producten voor de sporters. Het gaat hier om shakes, repen en snacks. Omdat het een ‘DIY’ (Do It Yourself) adventskalender is, dien je deze zelf nog te vullen. Hiervoor worden diverse zakjes meegeleverd die je kunt voorzien van een nummer. Ideaal als je er een persoonlijke touch aan wilt geven of eventueel nog iets wilt toevoegen aan de kalender.

Bekijk volledige inhoud en prijs

3 Protein Projekt adventskalender

Protein-Projekt-fitness-adventskalender-2022
Bron: Amazon

De fitness adventskalender van Protein Projekt bevat een uitgebreide selectie van:

  1. Snacks: voedzame snacks voor de veeleisende sporter die op zijn/haar voeding let.
  2. Drinks: ontdek diverse proteïne shakes en drinks.
  3. Bars: voedzame ‘bars’ voor extra energie, ideaal voor tijdens het sproten.
  4. Supplementen: bereik je fitness doelen met de beste voedingssupplementen.

Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar adventskalender: de ‘standaard’ versie en de ‘Premium’ versie. Deze laatste bevat nog meer luxe fitness producten. Je bespaart ook nog veel geld want de waarde van alle producten in deze adventskalenders zijn een stuk hoger dan de verkoopprijs. Zo bevat de ‘standaard’ versie al producten in waarde van € 85,- terwijl de verkoopprijs nog geen € 50,- is.

De adventskalender is verkrijgbaar bij de Duitse Amazon, maar wordt gewoon in Nederland geleverd.

Bekijk volledige inhoud en prijs

2 Bodylab Fitness adventskalender met proteïne bars

Bron: Bodylab

Over deze Bodylab adventskalender hebben we al eerder een uitgebreide review geschreven. Deze adventskalender bevat 25 unieke fitness bars van verschillende merken. Het gaat hier om proteïne-repen, energie-repen en chocolade-repen. Naast repen van het eigen Bodylab merk zijn ook veel bekende fitness merken vertegenwoordigd in deze adventskalender. Denk hierbij aan: Dextro energie, Seitenbacher en PowerBar.

Ook bij deze adventskalender krijg je ontzettend veel waarde voor je geld. Gezien de waarde van de producten (ook hier) een stuk hoger is dan de verkoopprijs.

Bekijk volledige inhoud en prijs

1 Foodspring adventskalender 2022

Bron: Amazon

De Foodspring fitness adventskalender is ook werkelijk een must-have. Het is een unieke verpakking met daarin 24 prachtige cadeautjes met de mooiste inhoud! De adventskalender bevat naast de beste fitness producten zoals: protein bars, protein balls ook de beste Foodspring Shakes en zelfs leuke en verrassingen fitness accessoires. Het is een zeer geliefde adventskalender onder sporters en iedereen die verantwoord bezig is met voeding. Zo bevat de adventskalender ook enkele superfoods.

De totale waarde van alle producten is ruim € 100,-, de verkoopprijs is een stuk lager. Deze adventskalender is dit jaar niet meer officieel in Nederland uitgebracht. Wel is deze te bestellen bij de Duitse Amazon en wordt deze gewoon in Nederland geleverd! Zo kun je dit jaar toch genieten van deze prachtige fitness adventskalender.

Bekijk volledige inhoud en prijs

Veelgestelde vragen over de Fitness adventskalender 2022

Wat is een fitness adventskalender?

Een fitness adventskalender is een adventskalender bedoeld voor sporters. In de meeste gevallen bevatten deze adventskalenders sportdrankjes, proteïne-shakes, repen en andere verantwoorde snacks en tussendoortjes.

Welke Fitness adventskalenders zijn er?

Er zijn verschillende merken adventskalenders voor sporters, waaronder: Boxiland, Protein Projekt, Foodspring en Bodylab.

Waar koop je een fitness adventskalender?

Een fitness adventskalender koop je het beste online. Deze zul je niet in de winkels vinden. Op deze website hebben we de tofste fitness adventskalenders voor je verzameld en kun je deze direct online bestellen.

Dit artikel bevat reclame in de vorm van affiliate links.