Fitness adventskalender met proteïne producten

Met deze fitness adventskalender gaat elk sportershart (nog) sneller kloppen! Het is een prachtige en mega adventskalender van Protein Projekt: een gerenomeerd fitnessmerk dat bekend staat om de beste proteïne producten waaronder repen, shakes en snacks.

Deze adventskalender wijkt af van andere adventskalenders. De adventskalender bestaat namelijk uit een grote doos met daarin 24 verpakte cadeautjes met nummers. Super leuk om neer te zetten en natuurlijk nog leuker om uit te pakken! De adventskalender is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Amazon

Wat zit er in de Protein Projekt Fitness adventskalender?

Blijf ook deze adventstijd fit en healthy! Ontdek 24 exclusieve Fitness voedingsproducten van de allerbeste merken. De producten kun je verdelen in vier categorieën:

  1. Snacks: voedzame snacks voor de veeleisende sporter die op zijn/haar voeding let.
  2. Drinks: ontdek diverse proteïne shakes en drinks.
  3. Bars: voedzame ‘bars’ voor extra energie, ideaal voor tijdens het sproten.
  4. Supplementen: bereik je fitness doelen met de beste voedingssupplementen.

Dit is de meest complete sport adventskalender van dit jaar! Het is een ideaal cadeau om meerdere nieuwe producten te ontdekken.

 

Waar is deze fitness adventskalender te koop?

Je kunt deze ‘Protein Projekt’ adventskalender alleen kopen via (de Nederlandse ) Amazon via onderstaande link. De adventskalender wordt helemaal gratis bij je thuis geleverd. Let op! Het kan zijn dat de adventskalender snel uitverkocht is, wacht dus niet te lang met bestellen.

Je bespaart bovendien flink geld! De waarde van alle kwaliteitsproducten in deze adventskalender is ruim € 80,-! De verkoopprijs is echter een stuk lager (klik op de knop voor de actuele prijs).

Bekijk volledige inhoud en prijs