Fisher Price Little People adventskalender 2022: vanaf 1 jaar

Fisher-Price-Little-People-adventskalender-2022

Nieuw: de Fisher Price Little People adventskalender 2022. Een van de weinige adventskalender die al geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar!

We zien dit jaar ontzettend veel nieuwe adventskalender voorbij komen. Vooral de keuze aan speelgoed adventskalender is dit jaar groter dan ooit. Zo zijn er de bekende adventskalenders van Lego, Playmobil en Schleich. De meeste adventskalenders zijn echter geschikt voor oudere kinderen (boven de 3 jaar), al heeft Playmobil dit jaar ook een versie voor kleinere kinderen en is er ook een Vtech Toet Toet adventskalender. Gelukkig is er dit jaar ook een Fisher Price Little People adventskalender verkrijgbaar. Een superleuke adventskalender van Little People die het aftellen tot Kerstmis dit jaar echt één groot feest maakt. Maar is deze adventskalender de moeite waard? Wij hebben ‘m bekeken en je leest er alles over in deze review.

Inhoud artikel

Inhoud Little People adventskalender 2022

Bron: Amazon

Voor degene die Little People nog niet kennen. Little People zijn speelsets geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het is een complete speelwereld waar kinderen hun eigen versie van de echte wereld kunnen beleven. Er bestaat ontzettend veel Little People speelgoed waaronder: gebouwen, kleine poppetjes, dieren, voertuigen en heel veel accessoires. Doordat de figuurtjes en onderdelen allemaal wat groter zijn qua formaat, zijn ze ideaal geschikt voor jonge kinderen. Little People is van het merk Fisher Price.

Dit jaar is er ook een Little People adventskalender verschenen, deze bestaat uit een grote stevige doos die je kunt open vouwen zoals een boek. Er verschijnt dan een prachtige tekening die je gelijk een kerstgevoel geeft. De kalender doet tevens dienst als ‘achtergrond’ en aankleding voor de inhoud.

In de adventskalender zitten 24 vakjes. Je opent vanaf 1 december ieder dag met je kindje een vakje totdat het 24 december is (kerstavond). Zo krijgt je kindje een gevoel hoelang het duurt voordat kerst is. In de 24 vakjes vind je diverse originele Little People speelfiguren in kerstthema waaronder:

  • 5 originele Little People poppetjes waaronder de kerstman!
  • 2 dieren waaronder een rendier en een hondje (cute!)
  • Heel veel accessories waaronder meubels (voor je huisje), kerstcadeautjes en een schommelpaard.
  • Unieke Little People kersthanger voor in de kerstboom!

We zijn ontzettend gecharmeerd van de inhoud. De kalender heeft een echt kerstthema en is een fantastische manier om je kleintje in kerststemming te brengen. Bovendien is het speelgoed van super kwaliteit zoals je van Fisher Price mag verwachten. Hier heb je heel lang plezier van.

Voor wie is de Fisher Price Little People adventskalender geschikt?

Deze adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De kalender is leuk voor alle kinderen en niet specifiek gemaakt voor meisjes of jongens. Het is een van de weinige adventskalender die geschikt is voor kinderen van deze leeftijd en naar ons idee dé perfecte adventskalender voor peuters en kleuters.

De belevingswereld van Little People sluit ook goed aan bij die van kinderen. Ze kunnen namelijk eigen verhalen creëren en naspelen met het speelgoed. Niet voor niets zijn deze producten zeer populair bij ouders.

Prijs en waar te koop (met korting?)

De Little People adventskalender is in Nederland officieel niet uitgebracht en hier ook lastig te vinden. Zo zul je deze niet snel in de winkels tegenkomen. Gelukkig bestaat er het internet! Zo is deze kalender wel gewoon te bestellen bij Amazon. Deze wordt ook geleverd door Amazon zelf zodat je verzekerd bent van een snelle bezorging! Bovendien heeft Amazon regelmatig interessante kortingen op speelgoed rondom de feestdagen. Via onderstaande knop kun je de adventskalender gelijk bestellen en de actuele prijs zien!

Bekijk meer (Amazon)

Ook leuk: Little People kerststal

Bron: Bol.com

Little People heeft naast een adventskalender ook een super mooie kerststal. Met deze kerststal kunnen kinderen het kerstverhaal naspelen. Ook is het ideaal om samen met je kindje het kerstverhaal te vertellen. Het is ook een complete set met maar liefst 12 figuurtjes! Extra leuk is dat de engel ook nog oplicht en een muziekje speelt.

Bekijk meer (Bol.com) Bekijk meer (Amazon)

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.