Essence adventskalender 2023 – Review

Essence adventskalender 2022

Op zoek naar de Essence adventskalender 2023? Op deze pagina vind je alle informatie over de nieuwe “Happy Holidays” adventskalender van Essence voor 2023. Ook dit jaar biedt Essence weer een prachtige beauty adventskalender voor een zeer aantrekkelijke prijs! Sterker nog: dit jaar zijn er twee varianten te koop, waaronder:

  • Essence Happy Holidays adventskalender 2023
  • De nieuwe Essence DIY (do it yourself) adventskalender 2023.

Wij hebben de adventskalenders voor je bekeken en in dit artikelen vertellen we je er graag alles over!

Inhoud Essences adventskalenders 2023

Al jarenlang is de Essence adventskalender ongekend populair. Dit komt met name door de aantrekkelijke verkoopprijs. Veel beauty adventskalender (en zeker de adventskalenders met make-up) kunnen behoorlijk aan de prijs zijn. Essence biedt kwalitatief zeer goede make-up en beauty producten voor een zeer goede prijs. Dat geldt ook voor de adventskalenders van het merk. Graag laten we je zien wat van je elke variant van deze kalenders verwachten kunt dit jaar.

Essence Happy Holidays adventskalender

Allereerst is er de bekende adventskalender van Essence met 24 vakjes val met de mooiste Essence producten. In 2023 heeft Essence weer gekozen voor een compleet nieuw design. Eerlijk is eerlijk: we vinden de adventskalender dit jaar een stuk mooier als eerdere jaren. De adventskalender heeft een unieke vorm en kan aan twee kanten worden open geklapt. Dat hebben we nog niet eerder gezien. Aan beide kanten van de adventskalender vind je in totaal 24 vakjes met daarin de mooiste Essence producten. Net als iedere andere adventskalender open je deze vanaf 1 december. Na 24 dagen zien alle vakjes geopend en is het kerstavond: het feest kan beginnen!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Bol.com

Deze roze Essence adventskalender bevat 24 Essence producten waaronder: make-up, verzorgingsproducten en leuke accessoires. De adventskalender heeft ook ieder jaar een kerstthema, verwacht dan ook dit jaar speciale Essence make-up speciaal voor de feestdagen en de winter.

Meestal is de waarde van de producten in de Essence kalender een stuk hoger dan de verkoopprijs. je bespaart dan ook flink wat geld met de adventskalender.

Bekijk meer (Bol.com)

TIP: De Essence adventskalender is ook te bestellen bij de Duitse Amazon. Deze wordt gewoon in Nederland geleverd en is daar meestal een stuk goedkoper!

Bekijk meer (Amazon.de)

Essence DIY adventskalender 2023

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Essence DIY adventskalender 2022
Bron: Bol.com

Tot onze grote verrassing kwam het bekende make-up merk dit jaar ook met een nieuwe variant op de proppen: de DIY adventskalender. DIY adventskalender zijn dit jaar ongekend populair. Eerder lieten we je bijvoorbeeld ook al de Catrice adventskalender zien, deze werkt volgens hetzelfde principe. Bij deze adventskalender krijg je een doos met 24 make-up en beauty producten, 24 zakjes en een stickervel met nummers. Je moet de kalender dus zelf nog inpakken en samenstellen. Ideaal als je deze kalender cadeau wilt doen aan iemand. Je bepaalt hierbij zelf de volgorde van hoe de vakje geopend moeten worden en kunt eventueel ook nog iets extra’s toevoegen (zoals een persoonlijke boodschap of iets lekkers).

Bekijk meer

TIP: De Essence adventskalender is ook te bestellen bij de Duitse Amazon. Deze wordt gewoon in Nederland geleverd en is daar meestal een stuk goedkoper!

Bekijk meer (Amazon.de)

Waar is de Essence adventskalender 2023 te koop (met korting)?

De Essence adventskalenders zullen te koop zijn via diverse webwinkels. Via onderstaande knoppen kun je de prijzen vergelijken van de diverse aanbieders. Soms is de Essence adventskalender wel eens afgeprijsd. Dan is deze nog voordeliger. Helaas is de adventskalender dit jaar zo succesvol dat deze bij sommige winkels alweer uitverkocht is. Is de kalender op voorraad? Dan adviseren we om niet te wachten en om deze gelijk te bestellen.

Bekijk meer op Amazon.de Bekijk meer op Bol.com

Veelgestelde vragen over de Essence adventskalender

Wat zit er in de Essence adventskalender 2023?

De Essence adventskalender is een beauty adventskalender met 24 Essence make-up producten en accessoires. Er zijn dit jaar twee varianten: de Happy Holidays adventskalender en de Essence DIY adventskalender.

Wanneer is de Essence adventskalender te koop?

De Essence adventskalenders 2023 zijn vanaf eind september/begin oktober te koop bij diverse online webinkels.

Hoeveel kost de Essence adventskalender 2023?

De Essence adventskalender 2023 heeft een adviesprijs van € 25,99 (Happy Holidays variant) en € 22,49 voor de DIY variant. Soms is deze ook nog iets afgeprijsd. Check hiervoor de links in dit artikel.

Waar is de Essence adventskalender 2023 te koop?

De Essence adventskalender is online te koop bij diverse webwinkel (zie buttons op deze pagina). In de winkel is de adventskalender ook bij Kruidvat en Etos te koop geweest maar de voorraad was erg laag. De kans is dus zeer klein dat je deze daar nog kunt kopen. We adviseren je dan ook om de adventskalender online te kopen via bovenstaande link.

Is er een Essence adventskalender korting?

De Essence adventskalender is soms te koop met korting. Klik op de knoppen hierboven om de actuele prijzen te zien bij de aanbieders. Je bespaart altijd bij de aankoop van een Essence adventskalender. De waarde van alle producten is namelijk hoger dan de verkoopprijs.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.