Essence adventskalender 2022 – Review

Essence adventskalender 2022

Op zoek naar de Essence adventskalender 2022? Op deze pagina vind je alle informatie over de nieuwe “Happy Holidays” adventskalender van Essence voor 2022. Ook dit jaar biedt Essence weer een prachtige beauty adventskalender voor een zeer aantrekkelijke prijs! Wij hebben de adventskalender voor je bekeken en dit kun je verwachten.

Al jarenlang is de Essence adventskalender ongekend populair. Dit komt met name door de aantrekkelijke verkoopprijs. Veel beauty adventskalender (en zeker de adventskalenders met make-up) kunnen behoorlijk aan de prijs zijn. Essence biedt kwalitatief zeer goede make-up en beauty producten voor een zeer goede prijs. Dat geldt ook voor de adventskalender.

In 2022 heeft Essence gekozen voor een compleet nieuw design. Eerlijk is eerlijk: we vinden de adventskalender dit jaar een stuk mooier als eerdere jaren. De adventskalender heeft een unieke vorm en kan aan twee kanten worden open geklapt. Dat hebben we nog niet eerder gezien. Aan beide kanten van de adventskalender vind je in totaal 24 vakjes met daarin de mooiste Essence producten. Net als iedere andere adventskalender open je deze vanaf 1 december. Na 24 dagen zien alle vakjes geopend en is het kerstavond: het feest kan beginnen!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Bron: Bol.com

Wat zit er in de Essence adventskalender 2022?

De Essence adventskalender bevat 24 Essence producten waaronder: make-up, verzorgingsproducten en leuke accessoires. De adventskalender heeft ook ieder jaar een kerstthema, verwacht dan ook dit jaar speciale Essence make-up speciaal voor de feestdagen en de winter.

Meestal is de waarde van de producten in de Essence kalender een stuk hoger dan de verkoopprijs. je bespaart dan ook flink wat geld met de adventskalender.

Waar is de Essence adventskalender 2022 te koop (met korting)?

De Essence adventskalender zal te koop zijn via diverse webwinkels. Via onderstaande knoppen kun je de prijzen vergelijken van de diverse aanbieders. Soms is de Essence adventskalender wel eens afgeprijsd. Dan is deze nog voordeliger!

Bekijk meer op Bol.com Bekijk meer op Douglas Bekijk meer op Amazon

Veelgestelde vragen over de Essence adventskalender

Wat zit er in de Essence adventskalender 2022?

De Essence adventskalender is een beauty adventskalender met 24 Essence make-up producten en accessoires.

Wanneer is de Essence adventskalender te koop?

De Essence adventskalender 2022 zal waarschijnlijk te koop zijn vanaf september/oktober 2022.

Hoeveel kost de Essence adventskalender 2022?

De Essence adventskalender 2022 heeft een adviesprijs van € 25,99. Soms is deze ook nog iets afgeprijsd. Check hiervoor de links in dit artikel.

Waar is de Essence adventskalender 2022 te koop?

De Essence adventskalender is online te koop bij diverse webwinkel (zie buttons op deze pagina). In de winkel is de adventskalender ook bij Kruidvat en Etos te koop geweest maar de voorraad was erg laag. De kans is dus zeer klein dat je deze daar nog kunt kopen. We adviseren je dan ook om de adventskalender online te kopen via bovenstaande link.

Is er een Essence adventskalender korting?

De Essence adventskalender is soms te koop met korting. Klik op de knoppen hierboven om de actuele prijzen te zien bij de aanbieders. Je bespaart altijd bij de aankoop van een Essence adventskalender. De waarde van alle producten is namelijk hoger dan de verkoopprijs.

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.