Essence adventskalender 2019 – de betaalbare kruidvat make up adventskalender

Dit artikel gaat over de Essence adventskalender van 2019. Er is ook een nieuwe versie: ga naar de Essence Adventskalender 2022.

De Essence adventskalender 2019 is er eindelijk weer! Vorig jaar behoorde deze beauty adventskalender tot een van de populairste adventskalenders van het jaar en was deze snel uitverkocht. Zo was deze adventskalender o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat. De Essence adventskalender behoort namelijk tot de tofste en betaalbaarste adventskalender voor deze advent! Het thema dit jaar is ‘Spread the Magic!’.

De Essence adventskalender heeft dit jaar een heel bijzonder vorm. Het is namelijk een zeshoek met daarin 24 kleine pakjes. In elk pakje vind je een uniek Essence product. Het leuke van deze vorm is dat je de pakjes kunt bewaren en daarmee deze Essence adventskalender volgend jaar ook zelf kunt vullen.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Bron: Amazon

Wat zit er in de Essence adventskalender 2019?

Laat je verrassen door de leukste Essence producten. Wist je overigens dat er ook enkele producten – limited editions zijn? We gaan niet alles verklappen, maar deze producten kun je sowieso verwachten:

  • I Live Extreme Volume mascara
  • Limited Edition (speciaal voor deze adventskalender) ‘Spread the Magic’ baked metallic highlighter
  • Limited Edition ‘Let the magic begin’ bath bomb (zo tof!)
  • Santa Baby nail polish
  • Color changing lipstick
  • En nog veel meer.

Via de knop onder dit artikel kun je een lijst vinden van alle producten van deze adventskalender.

Essence adventskalender is nu online te koop!

De Essence adventskalender wordt waarschijnlijk ook dit jaar weer bij Kruidvat verkocht. Echter is deze daar altijd razendsnel weg. Daarom adviseren we je de adventskalender (voor dezelfde prijs) zo snel mogelijk via onderstaande knop te bestellen bij Amazon. Dan ben je gegarandeerd van snelle levering en kun je straks op 1 december beginnen met het uitpakken van je eerste kerstcadeautje uit deze Essence adventskalender.

Bekijk actuele prijs en inhoud op Amazon