Zeer exclusief: de ESPA beauty adventskalender 2019

Dit is de ESPA Precious Moments adventskalender 2019. Een zeer exclusieve beauty adventskalender van het top-cosmeticamerk ESPA. Laat je verleiden door 24 exclusieve cadeautjes voor  je mind, body en skin! ESPA maakt exclusieve natuurlijke huidverzorgingsproducten met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten vanuit de hele wereld. De producten van ESPA zijn samengesteld met de beste bio-chemisten, huidexperts en aromatherapeuten.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingBron: Lookfantastic

Wat zit er in de ESPA adventskalender 2019?

Het leukste is natuurlijk om je helemaal te laten verrassen wat er in deze adventskalender van ESPA zit. Dat is tenslotte het idee van een adventskalender. Je kunt echter op de website van Lookfantastic een hele lijst vinden van alle ESPA producten die je dit jaar in deze adventskalender zult vinden.

Hier verklappen we graag enkele highlights van deze adventskalender. Dit kun je onder andere vinden in deze zeer exclusieve adventskalender:

  • De ESPA Tri-Active™ Moisturiser
  • Heerlijke ‘Fitness Body Oil’
  • 24 Hour Replenishing Moisturiser 7ml
  • Een heerlijke ESPA geurkaars met ‘Winter-spice’ geur

Waar is de ESPA adventskalender 2019 te koop?

Deze adventskalender is verkrijgbaar bij  Lookfantastic. Bovendien is de verzending helemaal gratis en wordt deze adventskalender binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd.  Bekijk via onderstaande knop de adventskalender en de huidige acties die gelden bij Lookfantastic.

Bekijk volledig inhoud en prijs