Deze feestdagen worden spannender dan ooit met de erotische adventskalender van Willie! Willie heeft twee adventskalenders in 2022: de ‘Nr.1’ versie Satisfyer Pro 2 (zie verderop dit artikel) en de ‘Nr.2’ die de unieke ‘Willie Toys Premium Luchtdrukvibrator’ bevat. De Nr. 2 adventskalender is de meest complete erotische adventskalender van 2022 met de spannendste verrassingen en zelfs een gratis app! Erotische adventskalender zijn populairder dan ooit. Vorig jaar was deze adventskalender van Willie een gigantische hit en razendsnel uitverkocht.

  • Ontdek 24 erotische en spannende verrassingen in deze XL “Nr. 2” adventskalender.
  • Inclusief unieke ‘Willie Pleasure’ app met instructievideo’s en tips.
  • Met originele Willie Toys Premium Luchtdrukvibrator en heel veel nieuwe Willie-toys speciaal voor stellen!
  • Je bespaar maar liefst € 380,- t.o.v. de losse verkoopprijzen van alle producten samen.
  • Vorig jaar wegens groot succes uitverkocht – op= op.

Bestel nu en bespaar € 380,-!

Bekijk meer & bestel

5 redenen waarom je deze erotische adventskalender moet hebben.

  • Zeer compleet: ontdek 24 spannende verrassingen voor jou en je partner. Wat dacht je van: spannende toys voor hem en haar, sexy lingerie om in de stemming te komen en de leukste fun-artikelen.
  • Ideaal voor beginners: deze adventskalender is dé manier om kennis te maken met de spannendste toys en erotische artikelen.
  • Het heetste cadeau van deze feestdagen: ideaal om cadeau te doen aan jouw partner. Je geeft met deze adventskalender maar liefst 24 cadeautjes in één! Niets is leuker om elke dag weer een nieuw vakje te openen en samen te ontdekken welke verrassing op jullie te wachten staat!
  • Bespaar geld. Veel geld. Alle producten in deze adventskalender hebben een totale waarde van ruim € 499,95. De adventskalender kost slechts € 119,95. Je bespaart maar liefst € 380,-!
  • Discrete en gratis verzending: de adventskalender wordt gratis en discreet bij je thuisbezorgd. Je kunt aan de buitenkant van de verpakking niet zien wat erin zit (ook staat er geen verwijzing van Willie op de doos).

Bekijk volledige inhoud

 

De enige erotische adventskalender inclusief Pleasure app!

Het unieke van de Willie erotische adventskalender 2022 is de ‘Pleasure app’. Het is een aanvullende digitale adventskalender die naadloos aansluit op de fysieke adventskalender. Als je het vakje van jullie adventskalender geopend hebt, open je ook het digitale vakje in de Willie Pleasure app. In de app lees je elke dag meer over de verrassing van die dag. Door middel van een video wordt uitgelegd hoe jullie de verrassing moeten gebruiken. Ook lees je er verschillende interessante weetjes en kun je een review van het product achterlaten. De pleasure app is gratis te downloaden in de App Store en op Google Play.

Ook leuk: De Willie erotische adventskalender Nr.1 met Satisfyer® Pro!

Willie adventskalender erotiek met satisfyer pro

Naast bovenstaande versie is er ook nog deze Nr 1. variant. Deze is ook perfect voor singles. De kalender bevat o.a. een Satisfyer® Pro 2! Verkozen tot een van de beste seksspeeltjes voor vrouwen ooit!

Naast deze Satisfyer® beidt deze Nr.1 adventskalender de spannendste erotische producten waar je een ongelofelijke tijd mee gaat beleven. De adventskalender bevat diverse toys die zowel geschikt zijn voor mannen en vrouwen. De adventskalender is daarmee geschikt voor iedereen en ook een absolute aanrader.

Bekijk meer

Aangeboden door:

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links.