Erotische adventskalender? Dit is onze top 5 (18+)

Een erotische adventskalender is weer eens wat anders dan een adventskalender met chocolade of snoep. Het is niet alleen een erg originele variant op de traditionele adventskalender. Een erotische adventskalender is een ideaal cadeau voor koppels om wat extra spanning te beleven in deze donkere dagen! Deze adventskalender bevatten verschillende ‘toys’ (seksspeeltjes dus), erotische verzorgingsproducten en vaak ook enkele leuke ‘fun’ producten. De meeste ‘seks adventskalenders’ richten zich dan ook op de beginners. Er zitten veel verschillende soorten producten in, zodat je samen kunt ontdekken wat jullie fijn vinden.
Het aanbod van deze spannende adventskalenders groeit ieder jaar weer. Wij hebben het aanbod van de verschillende adventskalenders bekeken en delen hierbij onze top-5 voor dit jaar! Als je meer wilt weten over een specifieke adventskalender, klik dan op de afbeelding (of op de button) en je wordt doorgestuurd naar de aanbieder. Tip: bestel op tijd want veel adventskalenders hebben maar een beperkte oplage.

5 Tease & Please mini adventskalender met erotische opdrachten

Bron: Bol.com

Ok, we beginnen rustig. Deze mini adventskalender van ‘Tease & Please’ is wellicht niet heel spannend maar wel erg geinig. De adventskalender bevat 24 verschillende erotische opdrachten voor jou en je partner. Open elke dag een nieuw vakje en ontdek een spannende to do of tip. De makers noemen het een ideale cadeau voor tijdens een ‘lockdown’.

Bekijk inhoud en prijs

4 Amorelie erotische adventskalender met 24 verrassingen

Bron: Amazon

Vorig jaar kwamen we deze adventskalender ook al tegen. Het erotische merk ‘Amorelie’ is in Nederland nog niet zo bekend. In Duitsland is dat compleet anders. Daar is dit, nu al, een van de best verkochte adventskalenders van 2020! Volgens Amazon zelfs dé bestseller binnen de erotiek producten. Dit is de variant met 24 vakjes. De adventskalender bevat naast verrassende toys, diverse verzorgingsproducten ook uitgebreide instructies. Dat is voor beginners wel zo handig.

Nu tijdelijk met extra Black Friday korting:

Bekijk inhoud en prijs

 

Er is overigens ook een mini-variant van deze adventskalender. Ideaal als je iets minder geld wilt investeren. Deze bevat naast een spannende vibrator nog zes extra verrassingen voor koppels.

 

Bron: Amazon

Bekijk inhoud en prijs

 

3 De Willie adventskalender 2020

Bron: Bol.com

De Willie erotische adventskalender presenteert zichzelf als ‘the big pleasure box’. De adventskalender bevat 24 spannende erotiek-producten voor jou en je partner. De adventskalender wordt geleverd met de ‘Pleasure-app’. Hiermee kun je elke dag een meet ontdekken over de verrassing. Denk hierbij aan instructievideo’s, extra info en tips hoe je de verschillende producten ook samen kunt gebruiken. Bovendien bespaar je flink geld: de waarde van alle producten is maar liefst € 499,95. De verkoopprijs is echter een stuk lager (klik op de knop hieronder voor alle info).

Bekijk inhoud en prijs

 

2 EIS adventskalender

 

Bron: Amazon

ICE ICE BABY, ow nee het is ‘EIS’. Dit is de meest luxe ‘premium’ erotische adventskalender van dit jaar! De adventskalender is niet goedkoop en bevat producten met een waarde van € 900,- (de prijs is een stuk lager). Deze adventskalender is dan ook meer geschikt voor de ‘gevorderde’ en meer veeleisende gebruikers. Zie deze adventskalender als de Rolls Royce onder de erotische adventskalenders. Zo bevat deze adventskalender diverse producten van Satisfyer. Bijvoorbeeld een vibrator voor vrouwen en een masturbator voor mannen. Deze zijn verbonden en te bedienen met de Satisfyer app. Die zelfs op de CES beurs bekroond is. Verleg je grenzen en ontdek het beste wat de erotische wereld jullie te bieden heeft. Alle info en de prijs vind je via onderstaande knop:

Bekijk inhoud en prijs

 

1 Naughty & Nice adventskalender van Easytoys

Bron: Easytoys

Dit is onze winnaar voor erotische adventskalenders 2020! We schreven hier eerder al een review over. De Easytoys Naughty & Nice adventskalender 2020. Dit is wellicht een van de mooiste adventskalenders van 2020. Deze adventskalender is een feest om uit te pakken, met dit prachtige design! Bovendien bevat deze adventskalender enkel producten van de beste kwaliteit. De inhoud is volledig gericht op de beginners die nog niet veel ervaringen hebben met soortgelijke producten. Ook hier bespaar je weer flink geld. Alle producten samen hebben een waarde van € 450,-. De adventskalender kost een stuk minder.

Bekijk inhoud en prijs