Erotische adventskalender? Onze tips voor 2022 (18+)

adventskalender erotiek 2022 - erotische adventskalender 2022

Op zoek naar een erotische adventskalender 2022? Op deze pagina vertellen we je er alles over. Op dit moment zijn er nog niet veel nieuwe erotische adventskalenders uitgebracht, maar dat gaat binnenkort veranderen. Houdt deze pagina dan ook in de gaten.

Een erotische adventskalender is weer eens wat anders dan een adventskalender met chocolade. Het is niet alleen een erg originele variant op de traditionele adventskalender. Een erotische adventskalender is een ideaal cadeau voor koppels om wat extra spanning te beleven in deze donkere dagen! Deze adventskalender bevatten verschillende ’toys’ (seksspeeltjes dus), erotische verzorgingsproducten en vaak ook enkele leuke ‘fun’ producten. De meeste ‘seks adventskalenders’ richten zich dan ook op de beginners. Er zitten veel verschillende soorten producten in, zodat je samen kunt ontdekken wat jullie fijn vinden.

Het aanbod van deze spannende adventskalenders groeit ieder jaar weer. Wij hebben het aanbod van de verschillende adventskalenders bekeken en delen hierbij de toppers voor 2022! Als je meer wilt weten over een specifieke adventskalender, klik dan op de afbeelding (of op de button) en je wordt doorgestuurd naar de aanbieder. Tip: bestel op tijd want veel adventskalenders hebben maar een beperkte oplage.

Willie.nl adventskalender Nr.2 met app en Satisfyer Pro!

Bron: Willie.nl

Willie.nl biedt in 2022 maar liefst twee verschillende erotische adventskalenders aan: de Nr.1 adventskalender en deze Nr.2 adventskalender. Deze Nr.2 adventskalender bevat 24 spannende erotiek-producten voor jou en je partner. Het is een ideale adventskalender voor beginners die alleen of samen nieuwe seksuele ervaringen willen ontdekken.

Uniek aan deze Willie adventskalender is de gratis ‘Pleasure App’. Met deze app kun je elke dag ook een digitaal vakje openen. Het unieke van de Willie erotische adventskalender 2022 is de ‘Pleasure app’. Het is een aanvullende digitale adventskalender die naadloos aansluit op de fysieke adventskalender. Als je het vakje van jullie adventskalender geopend hebt, open je ook het digitale vakje in de Willie Pleasure app. In de app lees je elke dag meer over de verrassing van die dag. Door middel van een video wordt uitgelegd hoe jullie de verrassing moeten gebruiken.

Bovendien bespaar je ook met deze adventskalender flink geld: de waarde van alle producten is maar liefst € 499,95. De verkoopprijs is echter een stuk lager (klik op de knop hieronder voor alle info).

Bekijk inhoud en prijs

Willie Nr.1 erotische adventskalender

Bron: Willie.nl

De Nr.1 adventskalender van Willie.nl is een variant op de Nr.2. Deze is goedkoper maar biedt net zoveel vertier! Deze adventskalender richt zich meer op singles (maar is ook voor koppels te gebruiken). De adventskalender bevat 24 spannende en luxe erotische producten zoals diverse erotische toys (waaronder vibrators), verzorgingsproducten (zoals glijmiddel en toy-cleaner) en leuke gimmicks.

Alle verrassingen zijn verpakt in een grote doos (43 x 40 x 9 cm) met daarin 24 kleiner doosjes waar de producten in zitten. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december t/m 24 december elke dag een nieuw doosje opent. Zo wordt aftellen pas echt spannend tijdens de donkere dagen!

Bekijk inhoud en prijs

Satisfyer erotische adventskalender 2022

Satisfyer erotische adventskalender 2021
Bron: Willie.nl

Deze luxe adventskalender van Satisfyer bevat de spannendste sekstoys van het bekende merk en spannende lingerie. Laat je deze dagen voor kerst verwennen door een van de Satisfyer toys waaronder de Satisfyer Heat Climax die over de hele wereld te bedienen is via een app. Ook bevat deze adventskalender twee sexy lingerie-stukken. Bekijk de complete inhoud en de actuele prijs via de button hieronder:

Bekijk inhoud en prijs

Fifty Shades of Grey adventskalender

Bron: Willie.nl

Wil je het juist iets spannender? Dan kies dan voor deze luxe mini adventskalender van Fifty Shades of Grey. Deze adventskalender bevat 10 spannende seksspeeltjes en BDSM producten. Het is zeer luxe adventskalender met producten van de allerbeste materialen. Laat je bijvoorbeeld verrassen door satijnen bondage-linten en een satijnen oogmasker. Of wat dacht je van een zilveren vibrator met 10 standen?

Omdat deze ‘adventskalender’ maar 10 vakjes heeft ben je gebonden aan advent. Je kunt deze adventskalender dan ook meer zien als een luxe giftbox die je ook cadeau kunt doen voor andere gelegenheden.

Nu met 9% extra korting:

Bekijk inhoud en prijs

De Easytoys erotische adventskalender 2022

EasyToys adventskalender 2022 inhoud
Bron: Easytoys

We schreven hier eerder al een review over. Dit is de nieuwe Easytoys Naughty & Nice adventskalender 2022. Een zeer grote en complete adventskalender met 24 spannende pakjes… Deze adventskalender is een feest om uit te pakken, met dit prachtige vernieuwde design!

De Easytoys adventskalender bevat enkel producten van de beste kwaliteit. De inhoud is voor iedereen: man, vrouw, single, koppel, hetero, homo – het maakt niet uit! Bovendien bespaar je met deze adventskalender een hoop geld. De waarde van alle producten in deze adventskalender is maar liefst € 500,- . De adventskalender kost een stuk minder. Via onderstaande knop vind je de actuele prijs. Wees er overigens wel tijdig bij want vorig jaar was deze adventskalender snel uitverkocht.

Bekijk meer

 

Extra tip: Amorelie adventskalender 2022

Bron: Easytoys

De Amorelie adventskalender is ook ieder jaar weer een grote hit onder koppels. Het is een perfecte adventskalender voor beginners. Deze erotische adventskalender bevat 24 prikkelende en stimulerende verrassingen welke zorgen voor spannende avonden tijdens de kerstdagen! Denk aan vibrerende speeltjes voor hem en haar, erotische spelletjes, zachte bondage accessoires en diverse vegan body & care producten die niet op dieren getest zijn.

Bekijk inhoud en prijs

Extra tip: Tease & Please mini adventskalender met erotische opdrachten

Bron: Willie.nl

Wil je het dit jaar toch iets rustiger aan doen? Deze mini adventskalender van ‘Tease & Please’ is wellicht niet heel spannend maar wel erg geinig. De adventskalender bevat 24 verschillende erotische opdrachten voor jou en je partner. Open elke dag een nieuw vakje en ontdek een spannende to do of tip.

Bekijk inhoud en prijs

Dit artikel bevat reclame, waaronder affiliate-links. Meer info