Efteling adventskalender? Wanneer te koop?

Er was eens: een echte Efteling adventskalender… Stel je eens voor: een prachtige grote adventskalender met 24 Efteling-verrassingen. Bijvoorbeeld mooie Efteling kersthangers met figuren op basis van de prachtige tekeningen en figuren van Anton Pieck. Anton Pieck is namelijk de ontwerpen van de vele sprookjesfiguren en vele huisjes van het sprookjesbos in de Efteling. Deze huisjes vind je tegenwoordig ook online om je eigen sprookjesachtig kerstdorp of sprookjesbos te maken.

Een Efteling adventskalender voor 2020?

Er ontstond deze zomer verwarring over een adventskalender van de Efteling 2020. Enkele webshops op internet meldde dat ze een Efteling adventskalender gingen verkopen in 2020. Zoals bijvoorbeeld Bol.com. Het zou gaan om een kalender van hetzelfde merk dat ook de Efteling kersthuisjes op de markt brengt. Dit bleek echter een groot misverstand.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

De genoemde Efteling adventskalender bij bol.com (dit bleek een fout)

Bron: Bol.com (printscreen)

Wanneer is de Efteling adventskalender te koop?

Dat is een goede vraag. Deze Efteling kalender bestaat namelijk (nu) nog niet. We zouden het natuurlijk ontzettend tof vinden mocht deze adventskalender er toch ooit een keer komen. Indien er toch een adventskalender van het bekende sprookjespark op de markt komt – houden we je graag direct op de hoogte. Je kunt hieronder je e-mailadres invullen en we sturen je een mail zodra de Efteling adventskalender er is! Bovendien ontvang je straks in december ook 4x de gratis ‘Adventsmail’ – de grootste digitale adventskalender van Nederland – vol met kortingen, gratis producten en (kerst)tips!

 

Als je overigens toch graag van de Efteling wilt genieten deze kerst – bekijk dan eens het aanbod van de kersthuisjes en figuurtjes van de Efteling op Bol.com:

Bekijk Efteling collectie op Bol.com