Ontdek ook dit jaar weer een compleet vernieuwde EasyToys adventskalender 2022. Deze adventskalender behoort tot de populairste erotische adventskalenders. Dat is niet voor niets: deze adventskalender verrast je met 24 unieke erotische producten!

Tel alleen of samen met je partner af naar een nieuw hoogtepunt. Kerstmis zal dit jaar zeker niet hetzelfde zijn! Deze adventskalender is ideaal voor de beginners die nog niet zo veel ervaring hebben met erotische producten. De adventskalender is geschikt voor zowel hetero als homo-koppels. Het is daarmee ook een zeer geliefd cadeau voor jouw partner. In deze review vertellen we je er alles over.

Wil je gelijk meer weten over de inhoud of de adventskalender gelijk bestellen? Klik dan op onderstaande knop.

Bekijk meer & bestel
EasyToys adventskalender 2022 erotische advenstkalender

Wat zit er in de EasyToys erotische adventskalender 2022?

De EasyToys adventskalender 2022 bevat 24 spannende erotische producten voor mannen en vrouwen. Je moet hierbij denken aan: sekstoys, cosmetica, accessoires en erotische spelletjes. Alle producten in de adventskalender zijn van de allerbeste kwaliteit. Deze adventskalender wordt namelijk door EasyToys zelf uitgebracht. Dit jaar heeft de kalender een uniek donkergroen/gouden design en staan de vijf zintuigen centraal.

Het ideale aan deze adventskalender is dat het een complete box is met 24 producten. Het is perfect om nieuwe erotische producten te proberen die je normaal wellicht niet zo snel kunt bestellen. Soms moet je dingen gewoon een keer proberen, nietwaar? We gaan natuurlijk niet verklappen wat er exact allemaal in de EasyToys adventskalender van 2022 zit. Wel lichten we graag een tipje van de sluier op:

EasyToys adventskalender sekstoys

8x Spannende sekstoys

Tal van speeltjes wachten op jou en je (eventuele) partner! Bevat de nieuwste toys van EasyToys. Bovendien zijn veel toys ook nog oplaadbaar en worden ze geleverd met handige USB-oplader. Nooit meer last van lege batterijen die de pret bederven. Er zitten speeltjes in de adventskalender voor zowel mannen als vrouwen.

EasyToys adventskalender cosmetica

6x cosmetica-producten

De adventskalender bevat naast toys ook heerlijke cosmetica-producten. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan: spannende glijmiddel, een heerlijke luxe bruisbal voor in bad en een gouden champagne-massageolie met prachtige glitters. Producten om helemaal in de stemming te komen…

EasyToys adventskalender bondage toys

4x Soft bondage artikelen

Bij Soft bondage beperk je elkaars vrijheden. Bijvoorbeeld met zachte handboeien. Het is een unieke erotische ervaring die je seksleven tot een ander niveau kan tillen. Bondage kent vele soorten. In de EasyToys adventskalender vind je vier bondage-artikelen voor beginners om samen te ontdekken of dit iets voor jullie is.

EasyToys adventskalender geurstokjes

6x accessoires en fun-artikelen

Tot slot bevat de adventskalender ook nog eens zes grappige en handige artikelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een massagekaars. Nieuw dit jaar zijn de heerlijke geurstokjes voor in de slaapkamer! Ook vind je in de adventskalender een leuk spelletje dat je samen met je (seks)partner kunt spelen. Een spel met enkel winnaars!

Wil je de complete inhoud weten? Op de website van EasyToys vind je een lijst met alle artikelen die in deze adventskalender zitten.

Bekijk volledige inhoud


EasyToys adventskalender 2022 inhoud

Onze 5 redenen waarom je deze erotische adventskalender moet hebben!

  1. Ideale adventskalender voor beginners: het maakt niet uit of je de adventskalender voor jezelf koopt of voor elkaar. De adventskalender is geschikt voor alle soorten relaties (man-vrouw, vrouw-vrouw en man-man).
  2. Goed beoordeeld: eerdere EasyToys adventskalender werden super goed beoordeeld: gemiddeld met een 4.9 (van de 5)!
  3. 24 cadeaus in 1: ook dit jaar is EasyToys er weer in geslaagd om de adventskalender te vullen met 24 zeer verrassende cadeaus.
  4. Bespaar veel geld! De totale waarde van alle producten in deze adventskalender is maar liefst € 500,- (!). Echter is deze adventskalender een stuk goedkoper. Je bespaart ruim € 370,- (en met de extra korting zelfs nog meer!).
  5. Gratis en discrete verzending: de EasyToys adventskalender wordt gratis bezorgd in een discrete verpakking (de afzender staat er niet op).

Ook overtuigd? Bestel de EasyToys adventskalender dan nu via onderstaande knop. Let op: de adventskalender is al jaren snel uitverkocht. Wacht nooit te lang met bestellen om zeker te zijn van een exemplaar.

Bekijk meer & bestel


Veelgestelde vragen over de Easytoys adventskalender 2022

Hoe werkt de EasyToys erotische adventskalender?

Je begint op 1 december 2022 met het openen van het eerste doosje. Elke dag open je een nieuw doosje met een erotische verrassing totdat het kerstavond is (24 december).

Is de EasyToys adventskalender het waard?

De EasyToys adventskalender is het zeker waard! De waarde van alle 24 producten is ruim € 500,-. De prijs is echter een heel stuk lager. Bovendien is het een ideale manier om nieuwe producten te ontdekken.

Wat zit er de EasyToys adventskalender 2022?

De EasyToys adventskalender bevat 24 erotische producten waaronder: 8 spannende sekstoys, 4 soft-bondage artikelen, 6 cosmetica-producten (zoals glijmiddel) en 6 leuke accessoires en fun-artikelen. Het is daarmee een zeer complete adventskalender.

Wat kost de EasyToys adventskalender?

De EasyToys adventskalender kost € 120,-, de actuele verkoopprijs vind je via deze link. De waarde van alle producten is aanzienlijk hoger namelijk rond de € 500,-. Je bespaart dus zo’n € 370,-!

Aangeboden door:

Dit artikel betreft reclame. Verkoop vanaf 18 jaar.